Τώραααα, πάει τελείωσε.
Ο Ψινάκης πρώτος σε ψήφους.
Μέχρι και ο Πουρούλης πανηγυρίζει.
Που δημοσιεύονται οι σταυροί προτίμησης;
Τώραααα, πάει τελείωσε.
Τώραααα, πάει τελείωσε.
ειναι σωστο αυτο που λες , αλλα γενικα πιστευω οτι γενικα το επιπεδο εχει πεσει πολυΚαι τοτε τα ιδια γινονταν, ειχαμε ομως αξιους ηγετες. Οι Ελληνες ηταν και ειναι μια ζωη προβατα γιατι πιστευουν τον καθε μαλακα που λεει οτι θα τους σωσει. Απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα.
Μίλησε ο κυριαρχός λαός.
Και για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο μαλάκας είναι.
Που δημοσιεύονται οι σταυροί προτίμησης;
Δεν νομίζω να δημοσιεύονται.
Εδώ οι μαλάκες στο ΥΠΕΣ κόψανε τα αποτελέσματα σε επίπεδο εκλογικού τμήματος (ή εγώ δεν μπορώ να τα βρω στο άθλιο flash site που έχει φτιάξει η Singular).
Οπότε μόνον από το πρωτοδικείο.
Έπρεπε να βγάλει τον Παφίλη, ε;
σου είναιπολύ δύσκολο να απαντάς σαν άνθρωπος ;
είπες "μαλάκας αποδείχθηκε ο λαός!"
σε ρώτησα "(είναι μαλάκας) γιατί έβγαλε πρώτο σε ψήφους το ΠΑΣΟΚ;"
και μου απαντάςτην παραπάνω μαλακία...
αν δεν μπορείς να μιλάς με ανθρώπους να το ξέρω να μη σ' ενοχλώ...
Αν κοιταξετε την σημειωση στο site της singular, θα δειτε "τα αποτελεσματα αυτα ειναι ανεπισημα". Δηλαδη προερχονται απο τα τηλεγραφηματα των δικαστικων αντιπροσωπων που στελνονται στην εκαστοτε νομαρχια ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. Οι σταυροι ΔΕΝ στελνονται με τηλεγραφημα, οποτε ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη να δημοσιευθουν καπου. Μονο με την επισημη ανακοινωση του Πρωτοδικειου θα γινουν γνωστοι. Αυτη τη στιγμη μονο διαρροες μπορει να μαθει κανενας.
κατεβα εσυ, το ιδιο πουτανα εισαισυγνώμη, η τζούλια δεν κατέβηκε στας εκλογάς;
Δεν είπα αυτό.
Μίλησα για επίπεδο εκλογικού τμήματος και όχι για επίπεδο μεμονωμένων υποψηφίων.
Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα τα αποτελέσματα αυτά έβγαιναν στο web σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.
Διότι πως παράγονται τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που εμφανίζει το ypes;;;;
Τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα (οι κάρτες που δείχνει η τηλεόραση) από τα τηλεγραφήματα εισάγονται στο σύστημα και γίνεται η άθροιση.
Είναι προφανές ότι τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα υπάρχουν στην ΒΔ.
Εεεεεεεε, αυτά ψάχνω.
Τελικά εσύ ψήφισες Παφίλη στη ...Θεσσαλονίκη; : 2funny:
Τώρα που είπατε Παφίλη μου θυμίσατε κάτι.
Το μόνο κόμμα που έστειλε εκλογικό αντιπρόσωπο για περιφερειακές, στο εκλογικό τμήμα που υπηρέτησα, ήταν το ΚΚΕ. Ο άνθρωπος ήξερε απ' έξω και ανακατωτά το τί έπρεπε να γίνει, ήταν σοβαρότατος, φιλότιμος, πρόθυμος να βοηθήσει στη διαδικασία. Και μιλάμε ότι ήταν γύρω στα 25.
Υπ' όψιν ότι επί 300 ψηφισάντων εκεί που ήμουν η Λαϊκή Συσπείρωση πήρε 4-5 ψήφους και γενικώς δεν έχει καθόλου ρεύμα εκεί το ΚΚΕ. Κι όμως, ακόμη και εκεί είχε άτομο να επιβλέπει...
Δεν είπα αυτό.
Μίλησα για επίπεδο εκλογικού τμήματος και όχι για επίπεδο μεμονωμένων υποψηφίων.
Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα τα αποτελέσματα αυτά έβγαιναν στο web σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.
Διότι πως παράγονται τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που εμφανίζει το ypes;;;;
Τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα (οι κάρτες που δείχνει η τηλεόραση) από τα τηλεγραφήματα εισάγονται στο σύστημα και γίνεται η άθροιση.
Είναι προφανές ότι τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα υπάρχουν στην ΒΔ.
Εεεεεεεε, αυτά ψάχνω.
Τώρα που είπατε Παφίλη μου θυμίσατε κάτι.
Το μόνο κόμμα που έστειλε εκλογικό αντιπρόσωπο για περιφερειακές, στο εκλογικό τμήμα που υπηρέτησα, ήταν το ΚΚΕ. Ο άνθρωπος ήξερε απ' έξω και ανακατωτά το τί έπρεπε να γίνει, ήταν σοβαρότατος, φιλότιμος, πρόθυμος να βοηθήσει στη διαδικασία. Και μιλάμε ότι ήταν γύρω στα 25.
Υπ' όψιν ότι επί 300 ψηφισάντων εκεί που ήμουν η Λαϊκή Συσπείρωση πήρε 4-5 ψήφους και γενικώς δεν έχει καθόλου ρεύμα εκεί το ΚΚΕ. Κι όμως, ακόμη και εκεί είχε άτομο να επιβλέπει...
To KKE ειναι το πιο επιμελες κομμα στις εκλογες. Εχει παντα τους πιο ενημερωμενους αντιπροσωπους, τους πιο συνεργασιμους.
Εσύ που χάθηκες ρε; Έχω να σε δω από την Κυριακή το βράδυ που τα πίναμε μαζί στον ΣΕΔ (Σύλλογος Εχθρών Δημαρά).
Κατά τ'άλλα οι λεβεντομαλάκες της Αριστεράς δεν ξέρουν τι σημαίνει χιούμορ.