Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Α)Κάποιοι είναι διπλοθεσίτες(και αμοιβόμενοι μερικοί εξ΄αυτών).

Β)Οι επαγγελματικά ασχολούμενοι δεν είναι στο τζάμπα.

οι αμοιβομενοι αμοιβονται με 700 ευρω οταν για τις αλλες εταιριες ζηταει η αλεκα 1500 ευρω...εκτος εαν ξερεις κανενα που να του λενε εαν θελει 1500 ευρω και αυτο να λεει δωσε 700 ευρω καθαρα γιατι ειμαι εθελοντης? :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για όλα αυτά ποιες είναι οι αποδείξεις ή έτσι αμολάμε ότι μας κατέβει;;;

για να σου εξηγησω το θεμα θα μας παρει μια μερα εγω θελω να εκφραστει για την υποθεση του Δημητρη Παπαγεωργιου ο στρ8 μιας και ειναι δικηγορος...και προφανως εχει ακουσει για την υποθεση...

Επισκέπτης
οι αμοιβομενοι αμοιβονται με 700 ευρω οταν γιατι αλλες εταιριες ζηταει η αλεκα 1500 ευρω...εκτος εαν ξερεις κανενα που να του λενε εαν θελει 1500 ευρω και αυτο να λεει δωσε 700 ευρω καθαρα γιατι ειμαι εθελοντης? :2funny:
Τα 700e είναι η αμοιβή όσων εργάζονται αλλού κ είναι εθελοντικά κ στην τυποεκδοτική.

Οι υπόλοιποι έχουνε μισθοδοσία ανάλογη των δυνατοτήτων της τυποεκδοτικής.

Φυσικά κ δεν γίνεται να παίρνουνε όλοι 1500e αλλά ανάλογα με το ταμείο.

Ότι η τυποεκδοτική δεν είναι επικερδής είναι γνωστό...

Επισκέπτης
για να σου εξηγησω το θεμα θα μας παρει μια μερα εγω θελω να εκφραστει για την υποθεση του Δημητρη Παπαγεωργιου ο στρ8 μιας και ειναι δικηγορος...
Ελά τώρα που θες μία ημέρα για 2-3 copy-paste από το site του ΛάΟΣ κ άλλες ''πατριωτικές'' ιστιοσελιδές!!! :boobies:

Μην μου κανείς ναζάκια darling!!! :-*

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τα 700e είναι η αμοιβή όσων εργάζονται αλλού κ είναι εθελοντικά κ στην τυποεκδοτική.

Οι υπόλοιποι έχουνε μισθοδοσία ανάλογη των δυνατοτήτων της τυποεκδοτικής.

Φυσικά κ δεν γίνεται να παίρνουνε όλοι 1500e αλλά ανάλογα με το ταμείο.

Ότι η τυποεκδοτική δεν είναι επικερδής είναι γνωστό...

Ναι...πως συντηρείται το κόμμα δεν ξέρω...και μην ακούσω αστειισμούς του στυλ "από τις εισφορές μελών"...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Την εποχή του "Ελληνικού Μετώπου" πως την κρίνεις δηλαδή, εσύ ο ευρωπαίος φιλελεύθερος δημοκράτης;

Το ελληνικό μέτωπο είχε ενδιαφέρουσες θέσεις σε λάθος χώρο και χρόνο...
Εξ όσων γνωρίζω δεν απέβλεπε όυτε στην κατάλυση του συντάγματος ούτε στην διατάραξη της έννομης τάξης και δεν συμμετείχε σε τραμπουκισμούς, τα δε μέλη του απείχαν παρασάγγας από το πρότυπο του αμόρφωτου εθνικιού της ΧΑ...
Ωστόσο, τα ζητήματα αστυνόμευσης, ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης που είχαν βασική θέση στην ατζέντα του κόμματος δεν ήταν και τόσο της "μόδας"- στην ευρώπη άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο λεπέν πέρασε στο β' γύρο των προεδρικών εκλογών το 2002 και η στροφή ολοκληρώθηκε το 2007 όταν ο σαρκό υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις του λεπέν με ηπιότερη φρασεολογία και καλύτερη τεκμηρίωση...
Εν τω μεταξύ είχε ιδρυθεί στην ελλάδα ο λαος του ελάχιστου από άποψη προσόντων αλλά απείρως ικανότερου από το βορίδη  σε θέματα επικοινωνίας καρατζαφύρερ που πόνταρε σε αυτήν την ατζέντα τη σωστή στιγμή...
Το ελληνικό μέτωπο δεν είχε άλλη επιλογή από το να ενσωματωθεί στο λαος.

Επισκέπτης
Ναι...πως συντηρείται το κόμμα δεν ξέρω...και μην ακούσω αστειισμούς του στυλ "από τις εισφορές μελών"...
Eεεε ντάξει αφού σου φαίνεται αστειότητα προβλημά σου...

Δεν παύει φυσικά να είναι κ η αλήθεια...

Εκτός αν νομίζεις ότι στο ΚΚΕ είναι όλα τα φτωχαδάκια,υπαρχούνε κ μεγαλύτερα <<κεφάλια-χορηγοί>>.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ελληνικό μέτωπο είχε ενδιαφέρουσες θέσεις σε λάθος χώρο και χρόνο...
Εξ όσων γνωρίζω δεν απέβλεπε όυτε στην κατάλυση του συντάγματος ούτε στην διατάραξη της έννομης τάξης και δεν συμμετείχε σε τραμπουκισμούς, τα δε μέλη του απείχαν παρασάγγας από το πρότυπο του αμόρφωτου εθνικιού της ΧΑ...
Ωστόσο, τα ζητήματα αστυνόμευσης, ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης που είχαν βασική θέση στην ατζέντα του κόμματος δεν ήταν και τόσο της "μόδας"- στην ευρώπη άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο λεπέν πέρασε στο β' γύρο των προεδρικών εκλογών το 2002 και η στροφή ολοκληρώθηκε το 2007 όταν ο σαρκό υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις του λεπέν με ηπιότερη φρασεολογία και καλύτερη τεκμηρίωση...
Εν τω μεταξύ είχε ιδρυθεί στην ελλάδα ο λαος του ελάχιστου από άποψη προσόντων αλλά απείρως ικανότερου από το βορίδη  σε θέματα επικοινωνίας καρατζαφύρερ που πόνταρε σε αυτήν την ατζέντα τη σωστή στιγμή...
Το ελληνικό μέτωπο δεν είχε άλλη επιλογή από το να ενσωματωθεί στο λαος.

«Τον πήρα από την άγονη γραμμή, δέχτηκα χτυπήματα για τα άκρα», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν επέλεξε τελικά το βουλευτή του κόμματός του Μάκη Βορίδη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσω να «θάψουν» και το Κόμμα και το Μάκη. Δεν θα αφήσω να μου βάλουν ταμπέλα του ακροδεξιού. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΝΕΤ 105,8 υποστήριξε ότι θέλει να προστατέψει τον Μάκη Βορίδη «από την αγυρτεία και την αλητεία». «Κάποιοι ετοιμαζόντουσαν να βγάλουν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα», πρόσθεσε, εννοώντας το ακροδεξιό παρελθόν του Μάκη Βορίδη.

Αυτό πως το σχολιάζουμε;

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γιάννης Σγουρός: «[size=18pt]Με έργο πάμε μπροστά[/size]»

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, παρουσίασε τους πρώτους 100 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “ΑΤΤΙΚΗ: [size=18pt]ΜΕ ΕΡΓΟ[/size] ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”.
Στην ομιλία του ο κ. Γιάννης Σγουρός τόνισε «Εμείς στην αυτοδιοίκηση δεν θέλουμε να μας ταυτίζουν με το κεντρικό πολιτικό σύστημα γιατί δεν έχουμε τις ίδιες ευθύνες. Οι νέες συνθήκες είναι ένας νέος δρόμος προοπτικής και ανάπτυξης. Αρκεί να τον βαδίζουμε: με την υπευθυνότητα που καλεί η στιγμή, τη σοβαρότητα που επιβάλλουν τα προβλήματα, το συγκροτημένο σχέδιο που απαιτούν οι Νέες Συνθήκες. Με ιδέες και προτάσεις. Με δουλειά [size=18pt]και χειροπιαστό (  :jerking: ) έργο[/size]. Εμείς πιστεύουμε: [size=18pt]με έργο πάμε μπροστά[/size]. Μόνο [size=18pt]με έργο[/size] μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη, την ποιότητα για την Αττική».

Επίσης, επισήμανε προς τους υποψηφίους: «Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη όπως η σημερινή, δεν έχουν καμία αξία τα λόγια, οι υποσχέσεις και οι διακηρύξεις. Σήμερα η στάση ευθύνης όλων μας απαιτεί το αυτονόητο και επιβάλλει το συγκεκριμένο».

Μιλαμε για πολύ [size=18pt]έργο [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Eεεε ντάξει αφού σου φαίνεται αστειότητα προβλημά σου...

Δεν παύει φυσικά να είναι κ η αλήθεια...

Εκτός αν νομίζεις ότι στο ΚΚΕ είναι όλα τα φτωχαδάκια,υπαρχούνε κ μεγαλύτερα <<κεφάλια-χορηγοί>>.

Ναι...μόνο που κανένας δεν ξέρει ποιοί είναι μια και το ΚΚΕ τους "προστατεύει" ώστε να μην "στοχοποιηθούν". :2funny: :2funny: :2funny:
Απόλυτη διαφάνεια σε όλα...ό,τι δηλαδή απαιτεί από τις κατά καιρούς καπιταλιστικές κυβερνήσεις...ξέρεις ποιές λέω...αυτές που ήταν/είναι υπηρέτες του ξένου κεφαλαίου

Επισκέπτης
ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ

Επισκέπτης
το ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και ο Γιωργος Καρατζαφερης αυτη την στιγμη ειναι πολιτικα δυνατοι...
Ρε παλικομμούνι!!! :2funny:
Ναι...μόνο που κανένας δεν ξέρει ποιοί είναι μια και το ΚΚΕ τους "προστατεύει" ώστε να μην "στοχοποιηθούν". :2funny: :2funny: :2funny:
Απόλυτη διαφάνεια σε όλα...ό,τι δηλαδή απαιτεί από τις κατά καιρούς καπιταλιστικές κυβερνήσεις...ξέρεις ποιές λέω...αυτές που ήταν/είναι υπηρέτες του ξένου κεφαλαίου
Εχείς υπόψην ότι τα κκ σε πολές χώρες ακόμα κ ευρωπαικές είναι παράνομα;;;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Εχείς υπόψην ότι τα κκ σε πολές χώρες ακόμα κ ευρωπαικές είναι παράνομα;;;

Ναι αλλά άσχετο...αφορά χώρες του ex Ανατολικού Μπλόκ...όπου δηλαδή κυβέρνησαν οι κόκκινοι Παττακοί-Ιωαννίδηδες κλπ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

«Τον πήρα από την άγονη γραμμή, δέχτηκα χτυπήματα για τα άκρα», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν επέλεξε τελικά το βουλευτή του κόμματός του Μάκη Βορίδη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσω να «θάψουν» και το Κόμμα και το Μάκη. Δεν θα αφήσω να μου βάλουν ταμπέλα του ακροδεξιού. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΝΕΤ 105,8 υποστήριξε ότι θέλει να προστατέψει τον Μάκη Βορίδη «από την αγυρτεία και την αλητεία». «Κάποιοι ετοιμαζόντουσαν να βγάλουν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα», πρόσθεσε, εννοώντας το ακροδεξιό παρελθόν του Μάκη Βορίδη.

Αυτό πως το σχολιάζουμε;

Ας ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον ιδιο τον προεδρο να το σχολιασει...

Να δώσει εξηγήσεις για τα όσα λέει τις τελευταίες ημέρες περί προστασίας του βουλευτή του κ. Μ. Βορίδη επιχείρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ενώ μίλησε και για «βρώμικο παιχνίδι» της ΝΔ έναντι του κ. Π. Ψωμιάδη. «Θέλω να προστατέψω τον Μάκη από την αγυρτεία και την αλητεία. Τον πήρα από την άγονη γραμμή, δέχτηκα χτυπήματα για τα άκρα. Κέρδισε όμως τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου με τη δουλειά που έκανε μέσα στη Βουλή» τόνισε (Ρ/Σ ΝΕΤ) και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Οταν ακουγόταν για υποψήφιος περιφερειάρχης, κάποιοι ετοιμάστηκαν να βγάλουν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα. Δεν θα αφήσω να “θάψουν” και το κόμμα και τον Μάκη. Δεν θα αφήσω να μου βάλουν ταμπέλα του ακροδεξιού. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs...».

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αυτό πως το σχολιάζουμε;

Στην ελλάδα ο μπερλουσκόνι, ο σαρκό και η μέρκελ αλλά και ο μέσος ρεπουμπλικάνος των ΗΠΑ  θα θεωρούνταν ακροδεξιοί του κερατά από την μαρξίζουσα κυριαρχη κάστα των μμε, άλλο πόσο ο βορίδης...
Προσωπικά τις ταμπέλες περί ακροδεξιού όταν άρχονται από κνιτορηγάδες, ιους και μκοτζήδες τις γράφω στα παπάρια μου αλλά δυστυχώς κάποιοι εκδίδουν ακόμη πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων και κάποιοι τα πέρνουν στα σοβαρά...
Σε μια χώρα που θεωρείται δημοκράτης ο αλήτης του πάμε, προοδευτικός ο καταληψίας- εμπρηστής των αει, αγωνιστής ο συνδικάλας που δεν έχει δουλέψει ποτέ και φασίστας ο βορίδης, τα λόγια είναι περιττά.

Επισκέπτης
Στην ελλάδα ο μπερλουσκόνι, ο σαρκό και η μέρκελ αλλά και ο μέσος ρεπουμπλικάνος των ΗΠΑ  θα θεωρούνταν ακροδεξιοί του κερατά από την μαρξίζουσα κυριαρχη κάστα των μμε, άλλο πόσο ο βορίδης...
Προσωπικά τις ταμπέλες περί ακροδεξιού όταν άρχονται από κνιτορηγάδες, ιους και μκοτζήδες τις γράφω στα παπάρια μου αλλά δυστυχώς κάποιοι εκδίδουν ακόμη πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων και κάποιοι τα πέρνουν στα σοβαρά...
Σε μια χώρα που θεωρείται δημοκράτης ο αλήτης του πάμε, προοδευτικός ο καταληψίας- εμπρηστής των αει, αγωνιστής ο συνδικάλας που δεν έχει δουλέψει ποτέ και φασίστας ο βορίδης, τα λόγια είναι περιττά.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε παλικομμούνι!!! :2funny:Εχείς υπόψην ότι τα κκ σε πολές χώρες ακόμα κ ευρωπαικές είναι παράνομα;;;

κατσε ρε μαγαλε τα κοματα που παιρνουν 90% του ελληνικου λαου ειναι αντιλάικα και η αριστερα του 10% εκφραζει το "ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ"? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom