petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Είσαι απίστευτα μονότονος ρε πούστη μου!!!
στο καναλι του εργατη διαφημιζονται τα πρόιοντα του καπιταληστη
Είσαι απίστευτα μονότονος ρε πούστη μου!!!
Tα παππούτσια είναι καπιταλιστικό προιόν δηλαδή;;;
στο καναλι του εργατη διαφημιζονται τα πρόιοντα του καπιταληστη
Επίσης λόγω έργων στον δήμο μπορεί να πέσεις σχετικά έξω στα οικονομικά σου...Ρε ζωντόβολο, γιατί όλοι οι υπόλοιποι δήμαρχοι της περιοχής, κανένας εκ των οποίων δεν ήταν ΝΔ, δεν είχε τέτοια προβλήματα τα τελευταία χρόνια;
Ο Ιωακειμίδης του Ρέντη (ΣΥΡΙΖΑ), ο Κασιμάτης στον Κορυδαλό (ΠΑΣΟΚ), ο Μίχος στην Αγία Βαρβάρα (ΠΑΣΟΚ), γιατί έχουν νοικοκυρεμενους δήμους εδώ και χρόνια και δεν παρακαλάνε για λεφτά, ούτε έχουν φεσώσει όλο τον κόσμο;
Μήπως γιατί είναι ικανοί άνθρωποι και όχι ανεγκέφαλα κομματόσκυλα σαν τον Μπενετάτο;
Σκέψου το λίγο, αν μπορείς.
Tα παππούτσια είναι καπιταλιστικό προιόν δηλαδή;;;
Οι κομμουνιστές αν επιτρέπεται τί πρέπει να φοράνε,σανδάλια;;;
Θέλω να μου πεις πως μπορείς να λειτουργείς αποκλειστικά κομμουνιστικά σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον!!!ΚΑΠΟΙΟΣ καπιταληστης με δικη του βιοτεχνια επεβαλλε στον απλο προλεταριο να κατασκευασει παπουτσια σε απανθρωπες συνθηκες και απο πανω εμπορευεται και για τον εαυτο του την υπεραξια του παπουτσιου και το κκε βαζοντας διαφημησεις των καπιταληστηκων εταιριων προαγει στην πραξη το καπιταλισμο
Εσύ δηλαδή είσαι αντικειμενικός δημότης Νίκαιας ας πούμε κ ξέρεις;;;Ποιά έργα ρε άσχετε, πλάκα μου κάνεις; Εδώ ο άνθρωπος έχει αφήσει ημιτελή τα έργα που ξεκίνησε ο Τράπαλης πριν οκτώ χρόνια.
Εδώ τον παρακαλάνε οι γονείς να στείλει υπάλληλους του δήμου να βάψουνε τα σχολεία και αυτός τους έχει γραμμένους.
Άμα είσαι άσχετος με κάτι μη μιλάς.
Ποιά έργα ρε άσχετε, πλάκα μου κάνεις; Εδώ ο άνθρωπος έχει αφήσει ημιτελή τα έργα που ξεκίνησε ο Τράπαλης πριν οκτώ χρόνια.
Εδώ τον παρακαλάνε οι γονείς να στείλει υπάλληλους του δήμου να βάψουνε τα σχολεία και αυτός τους έχει γραμμένους.
Άμα είσαι άσχετος με κάτι μη μιλάς.
Επίσης λόγω έργων στον δήμο μπορεί να πέσεις σχετικά έξω στα οικονομικά σου...
Αυτό για την ΠΑΣΚΕ που πόσταρα πιο πίσω απλά το αγνόησες φυσικά : ...
Τελοσπάντων θα κρίνει ο δήμος κ αν είναι θα του δώκει τα παππούτσια(καπιταλιστικό προιόν κ μόνο) στο χέρι...
Για το έργο Σγουρου θα μας πεις κάτι; η θα συνεχίσεις τον καλαματιανό???
Θέλω να μου πεις πως μπορείς να λειτουργείς αποκλειστικά κομμουνιστικά σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον!!!
Τετοία χαζά επιχειρήματα ούτε ο Α.Γεωργιάδης!!!
Ισιούλη, θα του πεις του μικρού οτι δεν έχω καμμιά σχέση με την Κανέλλη, με τα λαχανικά της και με το Κόμμα της;
Γιατί θα ξημερώσει λέγοντας αυτή τη μαλακία που του φαίνεται και έξυπνη!
Ο Σγουρός δεν ήταν τότε στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με τους πολλούς ντοπαρισμένους αθλητές;
Όχι, δε θα σου πω. Πήγαινε τώρα πάρε μια πίπα στον Φέθρυ.
Με τον Πύρρο Δήμα, τον Ιακώβου, το Σαμπάνη και τ άλλα παιδιά.........
Ναι, ο διάλογος με τον υρέτ είναι κομμάτι δύσκολος μιας και συνήθως αναπαράγει βιντεάκια και κείμενα άλλων- θυμίζει ελαφρώς γραφείο τύπου αν με πιάνεις...
Όσο για το άλλο που ρώτησες, σε τί διαφέρει ο πολιτικός λόγος του βορίδη από ό,τι λέει η μέρκελ, ο σαρκό ή ο καβαλιέρε;
Δεν είδα ποτέ να επικαλείται ως παράσημο το καδρόνι, όπως μερικοί πολιτικοί της αριστεράς κοκορευονται για τις απεργίες (παράνομες κατά κανόνα), τις καταληψεις, τους τραμπουκισμούς, τα σπασίματα που για συντομία τα έχουν βαφτίσει αγώνες;
Α...Και ο βορίδης έχει δουλέψει στη ζωή του...
Πω πω νευράκια η τοπική του bourdela.tv!
εσυ να μην μιλας ορντινατσα του καραμανλισμου διοτι η ΝΔ επιχορηγουσε μεσω ΟΠΑΠ τη ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ...και αντι να παιρνεις αμυντικη σταση (υπερασπιζομενος για τα αυτονοητα το βοριδη)...γιατι δεν του λες του φεθρυ για την "σοβαρη" ΚΑΝΕΛΛΗ...και εαν αυτος δεν ειναι οπαδος του ΚΚΕ γιατι δεν καταδικαζει και αυτην...και γιατι δεν καταδικαζει της μειοψηφιες του κκε που με καδρονια κλεινουν τα λιμανια....και γιατι δεν του λες οτι εφοσον η δημοκρατια λεει για τηρηση του συνταγματος γιατι να μην πλακωνει το ξυλο ο Μακης τους κομμουνιστες που θελουν με την βια να ανατρεξουν το αστικο καθεστως?
«Οι κομμουνιστές θεωρούν ανάξιο τους να κρύβουν τις απόψεις και τις προθέσεις τους. Δηλώνουν ανοιχτά ότι οι σκοποί τους μπορούν να πραγματοποιηθούν μονάχα με τη βίαιη ανατροπή όλου του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος».
(Κ. Μάρξ –Φρ. Ένγκελς , Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος)