Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μαρξιστές κ αυτοί,αριστεροί;;; :2funny:

θελεις να παμε ανα καναλι ποιοι ειναι αριστεροι και τι ποσοστα εχει η αριστερα στη εσηεα και τι ποσοστα εχει στην κοινωνια...και κατα περιεργο λογο ποσοι αριστεροι δουλευουν σε καθημερινη και απογευματινη (και σε ελευθερο τυπο της Αγγελοπουλου)?

Επισκέπτης
Μπερδεμένο σε βρίσκω...
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κόμμα που να πρεσβεύει απευθείας τα πιστεύω της επταετίας.
Όσον αφορά τα "πεπραγμένα" του κόκκινου φασισμού, τα βρίσκεις και μόνος σου, δεν χρειάζεται να ποστάρω  links.
Υ.Γ. Tο ΚΚΕ δεν είναι και τόσο μακριά από τη ΧΑ...
"Ο λαός είναι ο πραγματικός άρχοντας,..." από το επίσημο site τους.
Ίσα είμαι πολύ σαφής.

Πατριωτισμός(εθνικιστικά κόμματα) κ λαός(κομμουνιστικά κόμματα) είναι αυτά τα δύο που μπορούνε να έχουνε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου εύκολα.

Στελνοντάς τα στην παρανομία ξεφορτώνεσαι εύκολα ένα ενδεχόμενο βαρίδιο...

Το υ.γ. δεν αξίζει σχολιασμό εκτός αν έχεις να αναφέρεις περιστατικά σαν τον Περιάνδρο της χ.α.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτήν την επιχειρηματολογία αφησέ την σου το ξανα είπα,ντουγάνι-υποψήφιο σαν το δικό σας δεν έχει ξανα υπάρξει!!! :2funny:

90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1.jpg

εμεις αδερφε δεν βγαλαμε μια τραγουδιαρα βουλευτινα ουτε η σαρρη (που δεν ειναι μελος του κομματος τσιτσιδωθηκε) ενω το λιλακι τα πεταξε ολα εξω για την ποιοτητα...και οι "τιμημενοι" ψηφοφοροι του "τιμημενου" κομματος την ψηφισαν!!!

Επισκέπτης
θελεις να παμε ανα καναλι ποιοι ειναι αριστεροι και τι ποσοστα εχει η αριστερα στη εσηεα και τι ποσοστα εχει στην κοινωνια...και κατα περιεργο λογο ποσοι αριστεροι δουλευουν σε καθημερινη και απογευματινη (και σε ελευθερο τυπο της Αγγελοπουλου)?
Δεν μου λες τώρα είσαι σοβαρός;;;

Tα κανάλια έχουνε μοιραστεί ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ μέσα από τις ειδησείς υπέρ αυτών προπαγανδίζουν...

Τώρα ο Τσίμας,Θεοδωράκης κτλ μέσω μιας εκπομπής με τηλεθέαση 5% κάθε άλλο παρά κοινή γνώμη πλάθουνε-κατευθύνουν...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στην ελλάδα ο μπερλουσκόνι, ο σαρκό και η μέρκελ αλλά και ο μέσος ρεπουμπλικάνος των ΗΠΑ  θα θεωρούνταν ακροδεξιοί του κερατά από την μαρξίζουσα κυριαρχη κάστα των μμε, άλλο πόσο ο βορίδης...
Προσωπικά τις ταμπέλες περί ακροδεξιού όταν άρχονται από κνιτορηγάδες, ιους και μκοτζήδες τις γράφω στα παπάρια μου αλλά δυστυχώς κάποιοι εκδίδουν ακόμη πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων και κάποιοι τα πέρνουν στα σοβαρά...
Σε μια χώρα που θεωρείται δημοκράτης ο αλήτης του πάμε, προοδευτικός ο καταληψίας- εμπρηστής των αει, αγωνιστής ο συνδικάλας που δεν έχει δουλέψει ποτέ και φασίστας ο βορίδης, τα λόγια είναι περιττά.

Ρε ισιούλη μου, μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος σε αυτό που σε ρωτάνε;
Αν ήθελα να μου ρίξεις μια σχολική έκθεση ιδεών περί των βλαβερών συνεπειών του κομμουνισμού και του συνδικαλισμού, θα στο έλεγα.
Όμως σου παρέθεσα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φράση του Κ/Φ και ήθελα ΕΠ ΑΥΤΟΥ το σχόλιό σου.
Γίνεται να είσαι λιγουλάκι σαφής και να μην κάνεις γαργάρα την απαντησούλα σου;
Θενκς προκαταβολικά.

Υ.Γ. Αυτή η εμμονή σου με την "μαρξίζουσα κυρίαρχη κάστα των ΜΜΕ" δεν καταλαβαίνεις οτι είναι για γέλια; Σαν κάποιους που θεωρούσαν το '75 τον Καραμανλή "κομμούνι" ένα πράμα.     :tits2:

Υ.Γ.2 'Εχουμε και το άλλο το παρλιακό, τον υπάλληλο, που σχολιάζει τη φράση του Κ/Φ που παρέθεσα με ...τη φράση του Κ/Φ που παρέθεσα.           :kissass2:

Επισκέπτης
1.jpg

εμεις αδερφε δεν βγαλαμε μια τραγουδιαρα βουλευτινα ουτε η σαρρη (που δεν ειναι μελος του κομματος τσιτσιδωθηκε) ενω το λιλακι τα πεταξε ολα εξω για την ποιοτητα...και οι "τιμημενοι" ψηφοφοροι του "τιμημενου" κομματος την ψηφισαν!!!
Αν μετρήσουμε το IQ ποια λες το έχει μεγαλύτερο(ειλικρινά);;;

Exείς υπόψην ότι η Σάρον Στόουν έχει από τα υψηλότερα IQ στον κόσμο φαντάζομαι...

Εκτός αν το βασικό ένστικτο δεν έχει γυμνές σκηνές κ Ελλάδα βλέπουμε προπαγανδιστικό αριστερό υλικό μονταρισμένο!!! :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν μου λες τώρα είσαι σοβαρός;;;

Tα κανάλια έχουνε μοιραστεί ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ μέσα από τις ειδησείς υπέρ αυτών προπαγανδίζουν...

Τώρα ο Τσίμας,Θεοδωράκης κτλ μέσω μιας εκπομπής με τηλεθέαση 5% κάθε άλλο παρά κοινή γνώμη πλάθουνε-κατευθύνουν...

ΣΗΜΑΣΙΑ εχει ποια ιδεολογια παιρνουν μεσα απο τις ειδησης που λενε σε "αθωα" ρεπορταζ και οχι εαν σε ζητηματα επικαιροτητα λενε "ζητω" Τζεφρυ

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ίσα είμαι πολύ σαφής.

Πατριωτισμός(εθνικιστικά κόμματα) κ λαός(κομμουνιστικά κόμματα) είναι αυτά τα δύο που μπορούνε να έχουνε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου εύκολα.

Στελνοντάς τα στην παρανομία ξεφορτώνεσαι εύκολα ένα ενδεχόμενο βαρίδιο...

Το υ.γ. δεν αξίζει σχολιασμό εκτός αν έχεις να αναφέρεις περιστατικά σαν τον Περιάνδρο της χ.α.

Παίχτη, αυτό που θέλω να πω για να το κλείνουμε (γιατί πάω  :sleeping:), είναι πως τα άκρα είτε κόκκινα είτε μαύρα, έχουν κοινά χαρακτηριστικά.
Επίσης, όποιος επιδιώκει την κατάλυση του Συντάγματος (είτε εννοώντας το είτε σε επίπεδο "νάχαμε, να λέγαμε"), ανεξαρτήτως χρώματος ή απόχρωσης, εμένα -το 1/10.000.000 της Ελλάδας- θα με βρίσκει αντίθετο.
Καληνύχτα και καλή βδομάδα. :)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν μετρήσουμε το IQ ποια λες το έχει μεγαλύτερο(ειλικρινά);;;

Exείς υπόψην ότι η Σάρον Στόουν έχει από τα υψηλότερα IQ στον κόσμο φαντάζομαι...

Εκτός αν το βασικό ένστικτο δεν έχει γυμνές σκηνές κ Ελλάδα βλέπουμε προπαγανδιστικό αριστερό υλικό μονταρισμένο!!! :2funny:

το να εμπορευεσαι το σωμα σου και τα βυζια σου για εναν κομμουνιστη με υψηλο iq einai ιδεολογικα σωστο?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ο Λένιν συμπαθούσε πολύ τον Μουσολίνι διότι είχαν γνωριστεί στην Βιέννη και έκαναν παρέα ως εξόριστοι από τις χώρες τους ως επικίνδυνοι επαναστάτες. Για αυτό όταν κατέλαβε την εξουσία στην Ιταλία ο Λένιν έλεγε: «Ο φασισμός και ο κομμουνισμός είναι το ίδιο νόμισμα με δυο όψεις και τους ίδιους στόχους».
Λίγο αργότερα όταν η ιδεολογική (;;;) σύγκρουση μεταξύ των δυο κοσμοθεωριών κορυφώθηκε και ο Λένιν πέθανε τα κείμενα, αυτά του Λένιν σταμάτησαν να λέγονται από τους απανταχού «αντιφασίστες»

απο εδώ
(ομολογώ ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν το διάβασα και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις μήπως είναι αρβύλα...)

Επισκέπτης
το να εμπορευεσαι το σωμα σου και τα βυζια σου για εναν κομμουνιστη με υψηλο iq einai ιδεολογικα σωστο?
Εμπορεύεσαι τo σώμα σου όταν κάνεις βίζιτες όχι γυμνό στο θέατρο/cinema/tv!!! :idiot: :uglystupid:

Ελέος λες κ ακούω τον παππού μου!!! :priest:

Ρε μαλάκα πόσο χρονών είσαι;;; :2funny:

Επισκέπτης
Ο Λένιν συμπαθούσε πολύ τον Μουσολίνι διότι είχαν γνωριστεί στην Βιέννη και έκαναν παρέα ως εξόριστοι από τις χώρες τους ως επικίνδυνοι επαναστάτες. Για αυτό όταν κατέλαβε την εξουσία στην Ιταλία ο Λένιν έλεγε: «Ο φασισμός και ο κομμουνισμός είναι το ίδιο νόμισμα με δυο όψεις και τους ίδιους στόχους».
Λίγο αργότερα όταν η ιδεολογική (;;;) σύγκρουση μεταξύ των δυο κοσμοθεωριών κορυφώθηκε και ο Λένιν πέθανε τα κείμενα, αυτά του Λένιν σταμάτησαν να λέγονται από τους απανταχού «αντιφασίστες»

απο εδώ
(ομολογώ ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν το διάβασα και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις μήπως είναι αρβύλα...)
Δεν φαίνεται καθόλου.... :2funny:

Eνά ξεκάρφωτο copy-paste έκανε ο τύπος στο συγκεκριμένο forum κ άντε βγάλε ακρή εσύ αναγνώστη!!! :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εμπορεύεσαι τα βυζιά σου όταν κάνεις βίζιτες όχι γυμνό στο θέατρο/cinema/tv!!! :idiot: :uglystupid:

πάντως και με τις βύζιτες οι κομμουνιστές δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερο ιδεολογικό κώλυμα...
τουναντίον μάλιστα, με τα κατορθώματά τους μας προσέφεραν απλόχερα τις γυναίκες τους για να τις χαιρόμαστε εμείς οι δυτικοί  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν φαίνεται καθόλου.... :2funny:

Eνά ξεκάρφωτο copy-paste έκανε ο τύπος στο συγκεκριμένο forum κ άντε βγάλε ακρή εσύ αναγνώστη!!! :headbang:

ερευνάτε τας γραφάς  :grin:

εγώ πάντως θα το ψάξω το θεματάκι γιατί έχει ενδιαφέρον...

Επισκέπτης
πάντως και με τις βύζιτες οι κομμουνιστές δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερο ιδεολογικό κώλυμα...
τουναντίον μάλιστα, με τα κατορθώματά τους μας προσέφεραν απλόχερα τις γυναίκες τους για να τις χαιρόμαστε εμείς οι δυτικοί  :birdman:
Αλλή μία πατάτα!!! :jerking:

Σε όλα τα κομμουνιστικά κράτη η πορνεία είναι/ήταν παράνομη!!! :headbang:

Φυσικά δεν μπορούσε/ει το κράτος να φορέσει ζώνη αγνότητας σε κάθε γυναίκα!!! :cheesy:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ας ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον ιδιο τον προεδρο να το σχολιασει...

Να δώσει εξηγήσεις για τα όσα λέει τις τελευταίες ημέρες περί προστασίας του βουλευτή του κ. Μ. Βορίδη επιχείρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ενώ μίλησε και για «βρώμικο παιχνίδι» της ΝΔ έναντι του κ. Π. Ψωμιάδη. «Θέλω να προστατέψω τον Μάκη από την αγυρτεία και την αλητεία. Τον πήρα από την άγονη γραμμή, δέχτηκα χτυπήματα για τα άκρα. Κέρδισε όμως τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου με τη δουλειά που έκανε μέσα στη Βουλή» τόνισε (Ρ/Σ ΝΕΤ) και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Οταν ακουγόταν για υποψήφιος περιφερειάρχης, κάποιοι ετοιμάστηκαν να βγάλουν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα. Δεν θα αφήσω να “θάψουν” και το κόμμα και τον Μάκη. Δεν θα αφήσω να μου βάλουν ταμπέλα του ακροδεξιού. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs...».

«Τον πήρα από την άγονη γραμμή, δέχτηκα χτυπήματα για τα άκρα», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν επέλεξε τελικά το βουλευτή του κόμματός του Μάκη Βορίδη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσω να «θάψουν» και το Κόμμα και το Μάκη. Δεν θα αφήσω να μου βάλουν ταμπέλα του ακροδεξιού. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΝΕΤ 105,8 υποστήριξε ότι θέλει να προστατέψει τον Μάκη Βορίδη «από την αγυρτεία και την αλητεία». «Κάποιοι ετοιμαζόντουσαν να βγάλουν στη δημοσιότητα κάποια πράγματα», πρόσθεσε, εννοώντας το ακροδεξιό παρελθόν του Μάκη Βορίδη.

Αυτό πως το σχολιάζουμε;

*** Το αρθρο του τροκσκιστικου tvxs παρερμηνευει τις δηλωσεις του προεδρου λεγοντας τα μισα απο οσα λεει το βημα που ειναι ακριβες...ΟΙ προτασεις κλειδια για να ερμηνευσουμε το υπολοιπα λεχθεντα απο τον προεδρο δεν αναφερονται...**********

«Θέλω να προστατέψω τον Μάκη από την αγυρτεία και την αλητεία.

Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τι γράφεται στα blogs...».

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φυσικά δεν μπορούσε/ει το κράτος να φορέσει ζώνη αγνότητας σε κάθε γυναίκα!!! :cheesy:

εννοούσα ότι με την αποτυχία του κομμουνισμού (aka υπαρκτού σοσιαλισμού) στην ΕΣΣΔ επακολούθησε το βιζιτοεμπόριο λόγω φτώχειας.
αλλά πού να το καταλάβεις το αστειάκι, πυρηνική φυσική είναι... :jerking:

Επισκέπτης
εννοούσα ότι με την αποτυχία του κομμουνισμού (aka υπαρκτού σοσιαλισμού) στην ΕΣΣΔ επακολούθησε το βιζιτοεμπόριο λόγω φτώχειας.
αλλά πού να το καταλάβεις το αστειάκι, πυρηνική φυσική είναι... :jerking:
Δεν σου επιτρέπω ρε τα αστειάκια,άντε γιατί θα σε στείλω στα γκουλάγκ!!! :s&m_3:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

για αυτο οι ναυτικοι που πηγαιναν στην σοβιετια της ειχαν ξεσκησει!!

Η αληθεια ειναι οτι ο υλισμος που προαγεται απο τον κομμουνισμο οδηγει στην πορνεια αφου απο την πορνεια αποκτας αμεσα υλικα αγαθα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom