Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πάμε OFFSHORE λέμε! συμφωνό.Σιγά 2000 ευρώ το χρόνο έξοδα έχει και κατι άλλα διαδικαστικά πιο πολλά θα σου πάρουν εδώ πανεύκολο να γίνει.Ξέρεις πόσοι πολιτικι πέρνουν κάτι σκαφάκια και ανοίκουν σε μια εταιρία στα κευμαν και δεν ξέρω και εγώ που αλλού.

και ο κος Μπούς αυτοπροσώπως!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Για αναλυσέ το μας ρε μεγάλε. Έχει ενδιαφέρον. Ανάλυσέ μας ΠΩΣ ένας εργατικός και skillful ε.ε ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (εννοώ το επάγγελμα αυτό να έχει ξεπεραστεί λόγω τεχνολογίας κπλ) να βγάζει 600-800€/μήνα.

Αν ήτανε όλα τόοοσο απλά, θα είμασταν:
"Όμορφος κόσμος, μαγικός, αγγελικά πλασμένος"...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εχει και κάτι προχωρημένα μοντέλα...καλεις το σταθερό της εταιρίας κάπου εξωτικά και απαντά γραμματέας!!! Άσε που κάνουν και diversion σε μέιλ/τηλ στην Ελλάδα. Σε λίγο θα δούμε και έδρα σε πλοίο που θα κινέιται νοτίως της Κρήτης :boobies:

Να δεις που ο τεννίστας θα έχει συμφέροντα σε εταιρείες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, μπορεί και να είναι και ο πρώτος που θα βγάλει το καράβι στα διεθνή στο αιγαίο!!!! xa xa xa xa xa

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν το ξέρεις ότι ο αδερφός του ασχολείται με ναυτιλιακά?

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
από Ιστορία τα πάμε καλά;
Ποιός εισέπρατε το φόρο της Δεκάτης;
Μπορείς να μας πεις;

και πού σαι;
Μιας και είμαστε συνμπουρδελιάρηδες....
Πόσες φορές έχεις πάρει απόδειξη απ τις πουτανες σε στριπομάγαζο;
Αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Οι Kocabasi για λογαριασμό  του Οθωμανού Τοπάρχη , παρακρατώντας το 1/ 3, σε περίπτωση δε που δεν το εισέπρατταν για οποιοδήποτε λόγο, έπρεπε  σε κάθε περίπτωση να τα αποδώσουν από την τσέπη τους. Αν αδυνατούσαν έπεφτε  η κεφαλή τους και τους αντικαθιστούσαν σε φαύλο κύκλο. ( βλ. Ν. Σαρρή, Οσμανική πραγματικότητα, εκδόσεις Αρσενίδης )
Τώρα απόδειξη από τα μαγαζιά όντως δεν παίρνω και όντως φταίω εγώ !!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αρα κάνεις λάθος επάγγελμα φίλε. Ατυχώς. Αν περιμένεις να ζήσεις ανταγωνιζόμενος το μεγαλοκατάστημα της πολυεθνικής και δεν φρόντισες εγκαιρως να διαφοροποιηθείς και να εξασφαλίσεις ένα αντικείμενο/προιόν που έχει μελλον δεν σου φταίει κανείς.

Όσο για τις αλλοζονίες και συναφή δεν απαντω. δεν είναι επιχειρήματα, είναι εικασίες. όπως και με ότι διαφωνούμε, προέρχεται από ένα πλουσιόπαιδο που τα βρήκε όλα έτοιμα. άν έτσι σε βολεύει, έτσι είναι. Όπωςδεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι όντως υπάρχουν και ποιό έξυπνοι άνθρωποι από εμας...
πρωτα απο ολα να διευκρινησω οτι δενε χω κατι εναντιον σου.απλα δε μου αρεσει αυτο το στυλ που χετε καποιοι.και καλα ολα πετυχαινονται λογω εξυπναδας,γιατι δεν ισχυει.εγω θα σε ρωτησω το εξης.αν εγω αγοραζω το οτιδηποτε προιον,απο βρακι μεχρι ελικοπτερο,απο τον χονδρεμπορο 5 και το πουλω 10,και εχω απεναντι μου το πολυκαατστημα που το εισαγει απο τον τριτο κοσμο και πουλα λιανικη 5,οσο δηλαδη εγω αγοραζω,εγω τι πρεπει να κανω?να γινω και εγω πολυκαταστημα?η το πολυ καταστημα ηταν το μυαλο και το πετυχε?
απλα ειναι θεμα κεφαλαιου.οταν εχω διαθετω χ κεφαλαιο και ο αλλος 100000χ ποιος θα επικρατησει?αυτο το πραμα διελυσε το μικρομεσαιο μαγαζι και τη μικρομεσαια επιχειρηση.,και αν το καλοδεις και τη μεσαια ταξη στην ελλαδα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και ο κος Μπούς αυτοπροσώπως!
Eπειδή λοιπόν απαντάς όπου σε συμφέρει και αυτό σε κάνει υποκριτή και λαμόγιο ακου λοιπόν.Το αγαπητό κράτος απαγορεύει να κάνεις εμποριο έστω χόνδρικο εάν έχεις έδρα το σπίτι σου.ΑΡΑ το ενοίκιο δεν το γλυτώνεις.Το μαγαζί δεν θέλει στυσιμό?Έάν δεν έχεις κεφάλαιο παμε σε δάνειο ε δεν θες και έναν υπάλληλο τουλάχιστον?ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΒΕ,ενοίκιο,ικα,μισθό,Δεκο,Δημοτικά τέλη,Δοση δανείου,λογιστές,δώρα εορτων κτλπ κατι που ίσως εσένα δεν σε νιάζει γιατι τα βρίκες έτοιμα και αντεότι περισεύει άντε να ζήσεις εσύ και η οικογένεια σου και να παρακαλάς να μην σου βγει κάτι εκτός προυπολογισμού.ΔΛΔ τρακάρισμα,πρόβλημα υγείας,σκασμένες επιταγές,τα μουνόπανα του σδοε που θέλουν το φακελάκη γιατι θα σε σφραγίσουν για ένα τιμολόγιο που χάθηκε η δεν έκοψες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι Kocabasi για λογαριασμό  του Οθωμανού Τοπάρχη , παρακρατώντας το 1/ 3, σε περίπτωση δε που δεν το εισέπρατταν για οποιοδήποτε λόγο, έπρεπε  σε κάθε περίπτωση να τα αποδώσουν από την τσέπη τους. Αν αδυνατούσαν έπεφτε  η κεφαλή τους και τους αντικαθιστούσαν σε φαύλο κύκλο. ( βλ. Ν. Σαρρή, Οσμανική πραγματικότητα, εκδόσεις Αρσενίδης )
Τώρα απόδειξη από τα μαγαζιά όντως δεν παίρνω και όντως φταίω εγώ !!!

με κάλυψες πλήρως.......

και μια τελευταία ερώτηση
ποιός πρότεινε στους οθωμανούς την επιβολη του φόρου της δεκάτης;

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην τσακώνεστε ρε μάγκες...δεν έχει νόημα.

Ο τεννίστας και η παρέα του μας είπαν πλαγίως και διπλωματικά ότι βαρέθηκαν να κυβερνάνε.

Και μας το λένε με χιούμορ.

Σας γαμάμε και χαιρετάμε.

Πάμε www.com-exp.com/?gclid=CMW7-Yy9sJUCFQJRtAodAnCxXA][size=12pt]OFFSHORE[/size][/url] λέμε!

(όσοι μπορούν, οι υπόλοιποι ας εκφραστούν όταν έρθει η ώρα της κάλπης, όχι ότι θα αλλά ξει κάτι....)

Θα γεμίσει ο τόπος προέδρους εταιρειών που μοιράζονται την ίδια ταχ. διεύθυνση.  ;)

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι απλά φιλοσοφίες.

Το είχε δηλώσει άλλωστε ο Αλογοσκούφης (Ph.D.). Είχε πει παλαιότερα, ότι "έκλεισε τον κύκλο του", κάπως έτσι το είχε πει.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πρωτα απο ολα να διευκρινησω οτι δενε χω κατι εναντιον σου.απλα δε μου αρεσει αυτο το στυλ που χετε καποιοι.και καλα ολα πετυχαινονται λογω εξυπναδας,γιατι δεν ισχυει.εγω θα σε ρωτησω το εξης.αν εγω αγοραζω το οτιδηποτε προιον,απο βρακι μεχρι ελικοπτερο,απο τον χονδρεμπορο 5 και το πουλω 10,και εχω απεναντι μου το πολυκαατστημα που το εισαγει απο τον τριτο κοσμο και πουλα λιανικη 5,οσο δηλαδη εγω αγοραζω,εγω τι πρεπει να κανω?να γινω και εγω πολυκαταστημα?η το πολυ καταστημα ηταν το μυαλο και το πετυχε?
απλα ειναι θεμα κεφαλαιου.οταν εχω διαθετω χ κεφαλαιο και ο αλλος 100000χ ποιος θα επικρατησει?αυτο το πραμα διελυσε το μικρομεσαιο μαγαζι και τη μικρομεσαια επιχειρηση.,και αν το καλοδεις και τη μεσαια ταξη στην ελλαδα.

Κάνεις επίσης λάθος. Αν το προιόν σου είναι capital intensive και εσύ δεν έχεις κεφάλαια ποιός φταίει? Μια μικρή επιχείρηση με μικρή προσβαση σε κεφάλαια επιβιώνει μόνο αν προσθέσει αξία στο προιόν/υπηρεσία της ή διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. ΠΑΝΤΑ κάποιος θα έχει περισσότερα χρήματα από εσένα και ΠΑΝΤΑ καποιος θα έχει φθηνώτερο προιον από εσένα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Eπειδή λοιπόν απαντάς όπου σε συμφέρει και αυτό σε κάνει υποκριτή και λαμόγιο ακου λοιπόν.Το αγαπητό κράτος απαγορεύει να κάνεις εμποριο έστω χόνδρικο εάν έχεις έδρα το σπίτι σου.ΑΡΑ το ενοίκιο δεν το γλυτώνεις.Το μαγαζί δεν θέλει στυσιμό?Έάν δεν έχεις κεφάλαιο παμε σε δάνειο ε δεν θες και έναν υπάλληλο τουλάχιστον?ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΒΕ,ενοίκιο,ικα,μισθό,Δεκο,Δημοτικά τέλη,Δοση δανείου,λογιστές,δώρα εορτων κτλπ κατι που ίσως εσένα δεν σε νιάζει γιατι τα βρίκες έτοιμα και αντεότι περισεύει άντε να ζήσεις εσύ και η οικογένεια σου και να παρακαλάς να μην σου βγει κάτι εκτός προυπολογισμού.ΔΛΔ τρακάρισμα,πρόβλημα υγείας,σκασμένες επιταγές,τα μουνόπανα του σδοε που θέλουν το φακελάκη γιατι θα σε σφραγίσουν για ένα τιμολόγιο που χάθηκε η δεν έκοψες.

κατ'αρχήν τους χαρακτηρισμούς σου στους επιστρέφω. Και απο τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να αναλύσεις, καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι δε βγάζεις πάνω από 800€.

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και μια τελευταία ερώτηση
ποιός πρότεινε στους οθωμανούς την επιβολη του φόρου της δεκάτης;
:)  Ωραία  ερώτηση.  Σύμφωνα πάντα με τον καθηγητή Ν. Σαρρή, οι οθωμανοί επέβαλαν πολλούς φόρους ( δεκάτη, kiurek/ κωπηλατικά, Kulluk i resmi / καλλιεργητικά κ.λ.π ) είτε επηρρεασμένοι από το  κεντροασιατικό  κυρίως  Τιμαριωτικό ( φεουδαρχικό σύστημα ) της Περσίας, είτε αντιγράφωντας το  σκληρό φορολογικό  σύστημα  των Βυζαντινών τοπαρχών " Κατ' επάνω "( Καπετάνιων ), σύστημα το οποίο ανάγκαζε  τον λαό να βγαίνει " Κλέφτης/ Απελλάτης" στα βουνά !!!
Σημειωτέον ότι επί οθωμανικής αυτοκρατορίας υπήρχαν και ισλαμικά  αντιεξουσιαστικά κινήματα όπως των Τζελαλήδων  και των Ζεϊμπέκηδων της περιοχής των Τράλλεων ( Αιδηνίου ).
Εννοείται  ότι τα διαχρονικά  λαμόγια που εξουσιάζουν τον κόσμο, πάντοτε έβρισκαν/ εξαγόραζαν συνειδήσεις  ( συμβούλους σήμερα ), που πρότειναν  αντιλαϊκά μέτρα για να κονομάνε κι' αυτοί και τ' αφεντικά τους εξουσιαστές  και οι Ελληνάρες  δεν υστερούσαν  σ' αυτό !!!
Ελπίζω να σε κάλυψα πάλι  !!!  :)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Κάνεις επίσης λάθος. Αν το προιόν σου είναι capital intensive και εσύ δεν έχεις κεφάλαια ποιός φταίει? Μια μικρή επιχείρηση με μικρή προσβαση σε κεφάλαια επιβιώνει μόνο αν προσθέσει αξία στο προιόν/υπηρεσία της ή διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. ΠΑΝΤΑ κάποιος θα έχει περισσότερα χρήματα από εσένα και ΠΑΝΤΑ καποιος θα έχει φθηνώτερο προιον από εσένα.
φιλε ενταξει λεγε τα δικα σου,ακρη δε βγαζουμε.σου ξαναλεω αυτο το παραμυθι που λετε ολοι οι εχοντες οτι επειδη εισασταν πανεξυπνοι καταφερατε απο το τιποτε πουλωντας κερακια εξω απο την εκκλησια να γινετε μεγαλοι και τρανοι χαρη στο δαιμονιο μυαλο σας το χω ακουσει κατι χιλιαδες φορες

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Να κάνω επίσης μια ερώτηση: Αυτοί που κάνουν μικροδουλειές σαν ελ. επαγγελματίες και μετά πάνε στρατό (π.χ. πάρα πολλοί φοιτητές) , για τον 1 χρόνο στρατό πληρώνουν 1050 ευρώ φόρο ?
Μπράβο ρε τενίστα Αλογοσκούφη. Θα τα παίρνεις και απο τα φαντάρια. Είσαι θεός.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατ'αρχήν τους χαρακτηρισμούς σου στους επιστρέφω. Και απο τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να αναλύσεις, καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι δε βγάζεις πάνω από 800€.
χαχα για πες μας ρε μεγάλε εσύ γιατί δεν βγάζω πάνω απο 800 ευρώ?Η κανας κόπρος που τον ταίζουμε και όταν λέω τον ταίζουμε ενοο ότι εισαι πολιτικά εμπλεκόμενος μα ανάθεση έργον θα είσαι η κανένας επιχηρηματίας που κυκλοφορεί με πολυτελές αμάξι του μπαμπά

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπορείς να πας στην εφορία να παραδώσεις βιβλία χωρίς να κλήσεις την εταιρία.Νομίζω λέγετε παύση εργασιών

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΑ και για όσους αναρωτιούντε γιατί σου μιλάω έτσι είναι γιατί σε ρώτησα 2 φορές για το πως ξεκίνησες δεν απάντησες απλά το προσπέρασες και μου την σπάνε κάτι τέτια τυπάκια ΄΄έξυπνα΄΄με αλουνου τσέπη.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Μπορείς να πας στην εφορία να παραδώσεις βιβλία χωρίς να κλήσεις την εταιρία.Νομίζω λέγετε παύση εργασιών
1. Ναι αλλά αυτό κανένας δεν το κάνει γιατί είναι βαβούρα.
2. Και γι αυτούς που ήδη έχουν πάει φαντάροι ? Το μέτρο ισχύει από 1/1/2008 αναδρομικά. Αυτοί την πατήσανε γιατί δεν καταλάβανε τι μαλακία θα έκανε ο Υπουργός 8 μήνες αργότερα ?
3. Εδώ θα φορολογήσει και αυτούς που δεν έχουν βιβλία π.χ. εισόδημα από ακίνητα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Επίσης κορποσκυλολαμόγιο έγω ξεκίνησα μόνος μου και αυτά τα 800 ευρώ που λες ότι βγάζω τα βγάζω γιατί γαμιέμαι στους δρόμους και εσύ εάν θεωρείς τον ευατό σου ξύπνιο με αλουνού τσέπη και ιδρώτα τότε δεν με συγκινεις καθόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom