Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Eγώ φίλε διαφωνό.Εάν δεν ξέρεις πως λειτουργεί το εμπόριο και τι σημένει να είσαι ε.ε αστο καλύτερα και μην κρίνεις.Εάν θες μπορώ να στο αναλύσω.

Για αναλυσέ το μας ρε μεγάλε. Έχει ενδιαφέρον. Ανάλυσέ μας ΠΩΣ ένας εργατικός και skillful ε.ε ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (εννοώ το επάγγελμα αυτό να έχει ξεπεραστεί λόγω τεχνολογίας κπλ) να βγάζει 600-800€/μήνα. Είμαι περίεργος να ακούσω. 15 χρόνια είμαι στις business. Πιθανόν να αγνοώ αυτά που ξέρεις εσύ.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αυτό που λέω εγω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι ενας ε.ε. (όχι μισθωτός, όχι Δ.Υ., όχι εισοδηματίας) που προσφέρει στην ελεύθερη αγορά εκουσίως υπηρεσίες και εξαρτάται το εισόδημά του από τον ίδιο και βγάζει 600€/μήνα η κάνει λάθος δουλειά ή έιναι τεμπέλης ή άσχετος. Διαφωνείς?
δε μου λες αγαπητε,εσυ νομιζεις ολα τα μικρα μαγαζακια ποσα βγαζουν?μηπως κατι χιλιαδες ευρω το μηνα?αλλα η αλλαζονεια που γραφεις προδιδει οτι μαλλον ταχεις χοντρα.μαθε λοιπον οτι ενα μικρομαγαζο δε μπορει να βγαλει πολλα γιατι σε αλλη τιμη θα πουλησω εγω ενα βρακι στον πελατη,οταν εχω αγορασει μια κουτα,και σε αλλη τιμη το υπερκαταστημα οταν θαχει αγορασει 5 καραβια βρακια,η μαλλον οταν αυτοματα το ιδιο τα εισαγει με μηδενικο κοστος απο χωρες τριτου κοσμου.εχω πει σε  ορισμενους που γραφουν σα και σεν ανα ειστε λιγοτερο προκλητικοι.το γεγονος οτι βρηκατε φραγκα απο τους γονεις σας δε σας κανει ουτε καλυτερους επιχειρηματιες ουτε πιο εξυπνους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κι αν υποθέσουμε ότι κάποιος ε.ε. βγάζει 1500 ευρώ τον μήνα, αυτός γιατί πρέπει να πληρώσει 1.050 ευρώ παραπάνω; Έχεις απάντηση σε αυτό;

Γιατί αυτός που βγάζει 100.000 πληρώνει τις 40.000€. Και προσεχώς 45.000€. Για αυτό.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη. Αν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα δεν θα πήγαιναν 200 χιλιάδες κόσμος να δώσει στο ΑΣΕΠ και δεν θα δούλευε κανένας σαν αποθηκάριος σε σουπερ μάρκετ με 700 ευρώ. Το εμπόριο και η επιχείρηση έχει πολλούς κινδύνους που μπορεί να δουλεύεις χρόνια και μια ανάποδη επιχειρηματική να σου φάει όχι μόνο ότι έβγαλες αλλά και το αρχικό σου κεφάλαιο. Οι πιθανότητες να αποτύχεις δεν εξαρτώνται μόνο από τις ικανότητες του επιχειρηματία αλλά πολλές φορές από την τύχη τις συνθήκες κτλ. Πολλοί ελεύθεροι επ. φοροδιαφεύγουν, άλλοι πληρώνουν περισσότερα από ότι τους αναλογούν αλλά αυτά τα θέματα λύνονται με ελεγκτικούς μηχανισμούς και πόθεν έσχες και όχι με γενικεύσεις κεφαλικού φόρου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για αναλυσέ το μας ρε μεγάλε. Έχει ενδιαφέρον. Ανάλυσέ μας ΠΩΣ ένας εργατικός και skillful ε.ε ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (εννοώ το επάγγελμα αυτό να έχει ξεπεραστεί λόγω τεχνολογίας κπλ) να βγάζει 600-800€/μήνα. Είμαι περίεργος να ακούσω. 15 χρόνια είμαι στις business. Πιθανόν να αγνοώ αυτά που ξέρεις εσύ.
Θα στο αναλύσω αφού πρώτα μου πεις πως ξεκίνησες?Μόνος σου χωρίς κανέναν η τα βρήκες έτοιμα?όσο για το εάν έχει ξεπεράστει λόγω τεχνολογία 1ον δεν το ανέφερες και 2ον δεν λέει ο αλογοκλέφτης αα ξέρεις έχεις ξεπερασμένο επάγγελμα δεν θα σε γαμήσω πολύ.ΠΧ τσαγκάρης.Αυτός δεν πληρώνει ΤΕΒΕ ενοίκια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε μου λες αγαπητε,εσυ νομιζεις ολα τα μικρα μαγαζακια ποσα βγαζουν?μηπως κατι χιλιαδες ευρω το μηνα?αλλα η αλλαζονεια που γραφεις προδιδει οτι μαλλον ταχεις χοντρα.μαθε λοιπον οτι ενα μικρομαγαζο δε μπορει να βγαλει πολλα γιατι σε αλλη τιμη θα πουλησω εγω ενα βρακι στον πελατη,οταν εχω αγορασει μια κουτα,και σε αλλη τιμη το υπερκαταστημα οταν θαχει αγορασει 5 καραβια βρακια,η μαλλον οταν αυτοματα το ιδιο τα εισαγει με μηδενικο κοστος απο χωρες τριτου κοσμου.εχω πει σε  ορισμενους που γραφουν σα και σεν ανα ειστε λιγοτερο προκλητικοι.το γεγονος οτι βρηκατε φραγκα απο τους γονεις σας δε σας κανει ουτε καλυτερους επιχειρηματιες ουτε πιο εξυπνους.
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο πουλάς το βρακάκι όταν την κούτα με τα 50 την παίρνεις 200 Ευρώ;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Αρα κάνεις λάθος επάγγελμα φίλε. Ατυχώς. Αν περιμένεις να ζήσεις ανταγωνιζόμενος το μεγαλοκατάστημα της πολυεθνικής και δεν φρόντισες εγκαιρως να διαφοροποιηθείς και να εξασφαλίσεις ένα αντικείμενο/προιόν που έχει μελλον δεν σου φταίει κανείς.

Όσο για τις αλλοζονίες και συναφή δεν απαντω. δεν είναι επιχειρήματα, είναι εικασίες. όπως και με ότι διαφωνούμε, προέρχεται από ένα πλουσιόπαιδο που τα βρήκε όλα έτοιμα. άν έτσι σε βολεύει, έτσι είναι. Όπωςδεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι όντως υπάρχουν και ποιό έξυπνοι άνθρωποι από εμας...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό που λέω εγω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι ενας ε.ε. (όχι μισθωτός, όχι Δ.Υ., όχι εισοδηματίας) που προσφέρει στην ελεύθερη αγορά εκουσίως υπηρεσίες και εξαρτάται το εισόδημά του από τον ίδιο και βγάζει 600€/μήνα η κάνει λάθος δουλειά ή έιναι τεμπέλης ή άσχετος. Διαφωνείς?

Φίλε μου, εγώ διαφωνώ κάθετα.
Μάλλον δεν γνωρίζεις πως σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και πάρα πολλοί συμβασιούχοι, σε περισσότερες από 350 ειδικότητες, οι οποίοι θεωρούνται Ε.Ε. (Δελτίο Παροχής-ΤΕΒΕ), η πλειονότητα των οποιίων εισπράττει περίπου 630 Euro καθαρά.
Τώρα αν εσύ θεωρείς όλους αυτούς "λάθος επάγγελμα, τεμπέληδες, άσχετους", τότε μάλλον βρίσκεσαι στην Ελλάδα για τουρισμό.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αρα κάνεις λάθος επάγγελμα φίλε. Ατυχώς. Αν περιμένεις να ζήσεις ανταγωνιζόμενος το μεγαλοκατάστημα της πολυεθνικής και δεν φρόντισες εγκαιρως να διαφοροποιηθείς και να εξασφαλίσεις ένα αντικείμενο/προιόν που έχει μελλον δεν σου φταίει κανείς.

Όσο για τις αλλοζονίες και συναφή δεν απαντω. δεν είναι επιχειρήματα, είναι εικασίες. όπως και με ότι διαφωνούμε, προέρχεται από ένα πλουσιόπαιδο που τα βρήκε όλα έτοιμα. άν έτσι σε βολεύει, έτσι είναι. Όπωςδεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι όντως υπάρχουν και ποιό έξυπνοι άνθρωποι από εμας...
Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.Επίσης σαφώς δεν είναι το ίδιο έξυπνοι όλοι

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο πουλάς το βρακάκι όταν την κούτα με τα 50 την παίρνεις 200 Ευρώ;

Περσόνα, από εχθές το βράδυ η λογική σου είναι "εξίσωση προς τα κάτω". Αφού γαμάνε τον μισθωτό πρέπει να γαμήσουν και τον ε.ε. Είναι αδιέξοδη λογική αυτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπωςδεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι όντως υπάρχουν και ποιό έξυπνοι άνθρωποι από εμας...
Είναι κακό όμως που στην Ελλάδα έχουμε εξισώσει την εξυπνάδα με την κουτοπονηριά.....
Συμφωνεις;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μην τσακώνεστε ρε μάγκες...δεν έχει νόημα.

Ο τεννίστας και η παρέα του μας είπαν πλαγίως και διπλωματικά ότι βαρέθηκαν να κυβερνάνε.

Και μας το λένε με χιούμορ.

Σας γαμάμε και χαιρετάμε.

Πάμε www.com-exp.com/?gclid=CMW7-Yy9sJUCFQJRtAodAnCxXA][size=12pt]OFFSHORE[/size][/url] λέμε!

(όσοι μπορούν, οι υπόλοιποι ας εκφραστούν όταν έρθει η ώρα της κάλπης, όχι ότι θα αλλά ξει κάτι....)

Θα γεμίσει ο τόπος προέδρους εταιρειών που μοιράζονται την ίδια ταχ. διεύθυνση.  ;)

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι απλά φιλοσοφίες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπως επίσης όσο έξυπνος και να είσαι ένας νέος ή σχετικά νέος Ε.Ε δεν μπορεί να τα φέρει βόλτα εάν δεν υπάρχει μετρητό.

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
........ ο νομος ειναι ακριβως ιδιος με το χαρατσι των τουρκων και της δεκατης μετεπειτα.
Φίλε, ειλικρινά πολύ επιτυχημένος παραλληλισμός  !!
Απλά με τους Τούρκους, εκείνη την εποχή, ξέραμε ποιοί ήταν οι εχθροί μας και τους πολεμούσαμε είτε κατά μέτωπον , είτε  με Κλεφτοπόλεμο, σήμερα όμως τα πολιτικάντικα  λαμόγια, σου λένε  ότι είμαστε " Δημοκρατικά"  εκλεγμένοι  και αποφασίζουμε  εμείς για εσάς , γνωρίζοντας το καλό σας ( φοβάμαι εκείνα που θα γίνουν για μένα  χωρίς εμένα ) και λόγω της εκλογής ( που μας την δώσατε εσείς οι Πολίτες ), δεν κάνει να διαμαρτύρεστε, αφού είμαστε Δημοκρατικές κυβερνήσεις  και όχι δυνάστες  σαν τους Τούρκους...!!!
Ρε ούστ απ' εδώ  παλιό κηφήνες, ανάξιοι πολιτικάντηδες, που ούτε  συνεταίρους μας σε  περίπτερο  για συνδιαχείριση δεν θα σας  παίρναμε, και θέλετε να διαχειριστείτε Κράτος και Εθνος,  που θα μας πείτε τώρα ότι δεν  είσαστε  δυνάστες !!!
Στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας σας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα  εγκλήματα στους λαούς.
Προτιμώ τον φανερό δυνάστη για να ξέρω με ποιόν πολεμώ, παρά τους γιαλαντζί σαν κι' εσάς που στο όνομα της "Δημοκρατίας"  ( ουσιαστικά  Ολιγαρχίας ) μας το ρίχνετε  στο φιλότιμό μας για  να μην σας  ελέγχουμε και αντιδρούμε....
Ούστ και πάλι  ούστ !!!!!!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κλασικό δεξιό επιχείρημα από κάποιον που δηλώνει ότι φοροδιαφεύγει.  

Δεν είπα εγω κάτι τετοιο, άλλος το είπε πάνω και μπερδεύτηκες. Το αντίθετο. Πληρώνω μέχρι δεκάρας. Απλά επιχειρηματολογώ ότι πληρώνω πολλά για αυτά που μου παρέχονατι. Μην μπερδεύεσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα, από εχθές το βράδυ η λογική σου είναι "εξίσωση προς τα κάτω". Αφού γαμάνε τον μισθωτό πρέπει να γαμήσουν και τον ε.ε. Είναι αδιέξοδη λογική αυτή.
Δε διαφωνώ.......
Αλά πες μου εσύ τώρα πώς θα ελέγξεις τον υδραυλικό που δεν κόβει απόδειξη και τον μαλάκα τον Λήπτη των πηρεσιών που δεν τον καρφώνει, αλλά δέχεται απλά να του δώσει λιγότερα αλλά και πάλι υπερτιμημένα.
Το πρώτο βήμα έγινε πέρισυ με την έκπτωση φόρου από υπηρεσίες.
Το δεύτερο είναι αυτό.
Εγώ πραγματικά προσπαθώ να βρω με ποιόν τρόπο ο Ελληνας θα αποφασίσει να κόψει την κομπίνα.... Δλδ πρέπει να έχει δίπλα του έναν μπάτσο όλη μέρα;
Ασε που ακόμα και μ αυτόν θα τα κάνει πλακάκια και θα τα μοιράζονται από μισά...........

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πάμε OFFSHORE λέμε! συμφωνό.Σιγά 2000 ευρώ το χρόνο έξοδα έχει και κατι άλλα διαδικαστικά πιο πολλά θα σου πάρουν εδώ πανεύκολο να γίνει.Ξέρεις πόσοι πολιτικι πέρνουν κάτι σκαφάκια και ανοίκουν σε μια εταιρία στα κευμαν και δεν ξέρω και εγώ που αλλού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε, ειλικρινά πολύ επιτυχημένος παραλληλισμός  !!
Απλά με τους Τούρκους, εκείνη την εποχή, ξέραμε ποιοί ήταν οι εχθροί μας και τους πολεμούσαμε είτε κατά μέτωπον , είτε  με Κλεφτοπόλεμο, σήμερα όμως τα πολιτικάντικα  λαμόγια, σου λένε  ότι είμαστε " Δημοκρατικά"  εκλεγμένοι  και αποφασίζουμε  εμείς για εσάς , γνωρίζοντας το καλό σας ( φοβάμαι εκείνα που θα γίνουν για μένα  χωρίς εμένα ) και λόγω της εκλογής ( που μας την δώσατε εσείς οι Πολίτες ), δεν κάνει να διαμαρτύρεστε, αφού είμαστε Δημοκρατικές κυβερνήσεις  και όχι δυνάστες  σαν τους Τούρκους...!!!
Ρε ούστ απ' εδώ  παλιό κηφήνες, ανάξιοι πολιτικάντηδες, που ούτε  συνεταίρους μας σε  περίπτερο  για συνδιαχείριση δεν θα σας  παίρναμε, και θέλετε να διαχειριστείτε Κράτος και Εθνος,  που θα μας πείτε τώρα ότι δεν  είσαστε  δυνάστες !!!
Στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας σας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα  εγκλήματα στους λαούς.
Προτιμώ τον φανερό δυνάστη για να ξέρω με ποιόν πολεμώ, παρά τους γιαλαντζί σαν κι' εσάς που στο όνομα της "Δημοκρατίας"  ( ουσιαστικά  Ολιγαρχίας ) μας το ρίχνετε  στο φιλότιμό μας για  να μην σας  ελέγχουμε και αντιδρούμε....
Ούστ και πάλι  ούστ !!!!!!!!!!!!!

από Ιστορία τα πάμε καλά;
Ποιός εισέπρατε το φόρο της Δεκάτης;
Μπορείς να μας πεις;

και πού σαι;
Μιας και είμαστε συνμπουρδελιάρηδες....
Πόσες φορές έχεις πάρει απόδειξη απ τις πουτανες σε στριπομάγαζο;
Αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μην τσακώνεστε ρε μάγκες...δεν έχει νόημα.

Ο τεννίστας και η παρέα του μας είπαν πλαγίως και διπλωματικά ότι βαρέθηκαν να κυβερνάνε.

Και μας το λένε με χιούμορ.

Σας γαμάμε και χαιρετάμε.

Πάμε www.com-exp.com/?gclid=CMW7-Yy9sJUCFQJRtAodAnCxXA][size=12pt]OFFSHORE[/size][/url] λέμε!

(όσοι μπορούν, οι υπόλοιποι ας εκφραστούν όταν έρθει η ώρα της κάλπης, όχι ότι θα αλλά ξει κάτι....)

Θα γεμίσει ο τόπος προέδρους εταιρειών που μοιράζονται την ίδια ταχ. διεύθυνση.  ;)

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι απλά φιλοσοφίες.

Εχει και κάτι προχωρημένα μοντέλα...καλεις το σταθερό της εταιρίας κάπου εξωτικά και απαντά γραμματέας!!! Άσε που κάνουν και diversion σε μέιλ/τηλ στην Ελλάδα. Σε λίγο θα δούμε και έδρα σε πλοίο που θα κινέιται νοτίως της Κρήτης :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom