Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνείς με κάποια από τις θέσεις μου;Εγώ υπάλληλος είμαι-σε ιδιωτική εταιρεία που δεν έχει σχέση με την Ο.Α και τον ΟΣΕ- των 842,65€ στο χέρι...Και το εισιτήριο το πληρώνω ολόκληρο και από την τσέπη μου.Και φέτος δεν έκανα διακοπές διότι δεν έβγαιναν τα έξοδα...
Μα τι λες; ΟΙ έξυπνοι σ αυτή τη χώρα κοροιδεύουν τους πάντες και τα πάντα... Οι μαλάκες πληρώνουν ολόκληρα τα εισιτήρια και από την τσέπη τους........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα την πληρώσεις και εσύ στο τέλος. Και ξαναλέω, το κεφάλαιο θέλει μόνο ένα κλικ στο πληκτρολόγιο να αλλάξει πατρίδα, δεν είμαστε στην δεκαετία του 80.
Η κατσίκα του γείτονα ψόφησε από τις μαλακίες που έκανε τόσα χρόνια. Μήπως να πλερώσω εγώ και το γραφείο τελετών......
Πες μου πιο πλήκτρο από τα 101 να πατήσω για να στείλω το κεφάλαιό μου στο εξωτερικό...... Τα πατάω όλα και δε φεύγουν τα γαμημένα με τίποτα......

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Διαβάζω κάτι βολεμένους εδώ μέσα που λένε ότι τα μέτρα είναι δίκαια, επειδή κλέβουνε οι μαγαζάτορες και κάτι τέτοιες παπαριές. Ρε σεις νομίζετε ότι όλη η Ελληνική κοινωνία είναι σαν εσάς; Ρε το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι (που ατυχώς δεν έχουν τσατσιλίκια ή δεν είναι σε λαμογίστικες κλίκες) που δουλεύουν για 3 Ευρώ την ώρα; Ή κακομοίρηδες ελεύθεροι επαγγελματίες που κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών και με το ζόρι βγάζουν 600 και 800 Ευρώ το μήνα, δηλαδή ούτε 10000 το χρόνο, πληρώνουν 2000 για ΤΕΒΕ και τώρα θα τους παίρνει ο Κωστάκης και ο Αλογοσκούφης άλλο 1 χιλιάρικο (και βάλε); Με τι θα ζούνε ρε παιδιά αυτοί οι άνθρωποι (και μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες); Με 7000 το χρόνο; Όσα βγάζουν ορισμένοι από σας - που από αυτά που γράφουν εδώ μέσα μάλλον δείχνουν να ανήκουν στην κατηγορία των λαμογιών - σε ένα μήνα; Έλεος ρε...

Τα μέτρα αυτά είναι φορο-ληστρικά και εξαιρετικά ανήθικα! Εγώ ξέρω ότι ένα νοικοκυρεμένο κράτος δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε φορο-ληστρικά μέτρα για να δημιουργεί έσοδα. Μόνο τα ανάξια, διεφθαρμένα και διαλυμένα κράτη καταφεύγουν σε τέτοιου είδους πράξεις. Και το πιο ανήθικο είναι ότι βάζουν κωλοδάκτυλο σε αδύναμες τάξεις, που είναι ανίσχυρες να αντιδράσουν....Αυτό και αν είναι ΑΝΗΘΙΚΟ ρε μάγκες....     

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά περσόνα εντάξει, η λογική του κακού κεφαλαίου έχει παραμείνει μόνο στην Βόρεια Κορέα και στην Κούβα. Για εκεί πάμε. Με ιδεολογίες του στυλ όποιος επιχειρεί είναι κλέφτης καπιταλιστής θα πάμε πολύ μπροστά.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Διαφωνείς με κάποια από τις θέσεις μου;Εγώ υπάλληλος είμαι-σε ιδιωτική εταιρεία που δεν έχει σχέση με την Ο.Α και τον ΟΣΕ- των 842,65€ στο χέρι...Και το εισιτήριο το πληρώνω ολόκληρο και από την τσέπη μου.Και φέτος δεν έκανα διακοπές διότι δεν έβγαιναν τα έξοδα...
Θεωρητικά δεν διαφωνώ. Σωστά τα λες. Στα σοβαρά κράτη έτσι γίνεται (ή μάλλον αυτά έχουν γίνει εδώ και καιρό). Στην Ελλάδα όμως όλα αυτά που λες απλά θα κάνουν πλουσιότερα κάποια λαμόγια χωρίς να γίνει ουσιαστικό έργο. Ο ΟΣΕ χρωστάει 8 δις ευρώ. Όσο ο προϋπολογισμός ενός μικρού κράτους. (Διάβαζα ότι η Γεωργία έχει προϋπολογισμό μόλις 3 δις ευρώ).
Πόσα από αυτά έχουν γίνει μίζες ?
Οπότε καλά τα λες φίλε μου, αλλά τις επενδύσεις σε ΟΣΕ, Ολυμπιακή, ΔΕΗ, κ.λ.π. τις έχω συνδυάσει με μίζες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ή κακομοίρηδες ελεύθεροι επαγγελματίες που κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών και με το ζόρι βγάζουν 600 και 800 Ευρώ το μήνα, δηλαδή ούτε 10000 το χρόνο, πληρώνουν 2000 για ΤΕΒΕ και τώρα θα τους παίρνει ο Κωστάκης και ο Αλογοσκούφης άλλο 1 χιλιάρικο (και βάλε); Με τι θα ζούνε ρε παιδιά αυτοί οι άνθρωποι (και μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες); Με 7000 το χρόνο; Όσα βγάζουν ορισμένοι από σας - που από αυτά που γράφουν εδώ μέσα μάλλον δείχνουν να ανήκουν στην κατηγορία των λαμογιών - σε ένα μήνα; Έλεος ρε...

ένα απλό σχόλιο....ένας ε.ε. που βγάζει 600-800€/μήνα είναι ένας ΚΑΚΟΣ ε.ε. Η θα ειναι τεμπέλης ή θα παρέχει κακές υπηρεσίες ή διάλεξε λάθος επάγγελμα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και την ίδια ώρα τα εκδοτήρια του Σ.Σ Αθηνών (σταθμός Λαρίσης) να έχουν ένα άτομο στο ταμείο με αναμονή 65 πελατών.

...απόλυτα σωστός. Εγώ περνάω κάθε μέρα από εκεί και η ουρά είναι τεράστια. Απορώ πως δεν εξεγείρεται ο κόσμος και δεν γίνεται καμμιά χοντρή μανούρα μήπως και βελτιωθεί η αναμονή για να βγάλεις εισιτήριο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά περσόνα εντάξει, η λογική του κακού κεφαλαίου έχει παραμείνει μόνο στην Βόρεια Κορέα και στην Κούβα. Για εκεί πάμε. Με ιδεολογίες του στυλ όποιος επιχειρεί είναι κλέφτης καπιταλιστής θα πάμε πολύ μπροστά.
δεν είπα αυτό. Είπα να είναι κανόνας όποιος επιχειρεί να το κάνει σωστά και τα κέρδη από την επιχείρηση να μην τα στέλνει Ελβετία, ούτε να τα κάνει Καγιέν. Να τα επενδύει πίσω στην επιχείρηση. Οσο για τους ελεύθερους φτωχούληδες όπως λες...
Εχεις δει κανέναν υδραυλικό, κανέναν ηλεκτρολόγο, κανέναν καθηγητή να σου κόβει απόδειξη για την ώρα που σου αφιερώνει;
Δυό ώρες 100 ευρώ μαύρα και όμορφα.........Και άλλοι παίρνουν ημερομίσθιο 40 μεικτά.
Ρε πλάκα κάνετε ή να βάλω τις φωνές........

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ένα απλό σχόλιο....ένας ε.ε. που βγάζει 600-800€/μήνα είναι ένας ΚΑΚΟΣ ε.ε. Η θα ειναι τεμπέλης ή θα παρέχει κακές υπηρεσίες ή διάλεξε λάθος επάγγελμα.

Τότε είναι κακοί και τεμπέληδες εκατομμύρια Έλληνες. Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος (μη τσάτσος, μη λαμόγιο, μη πλουσιόπαιδο) Έλληνας βγάζει 5 και 6 χιλιάδες το μήνα; Δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα φίλε. 

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Η κατσίκα του γείτονα ψόφησε από τις μαλακίες που έκανε τόσα χρόνια. Μήπως να πλερώσω εγώ και το γραφείο τελετών......
Πες μου πιο πλήκτρο από τα 101 να πατήσω για να στείλω το κεφάλαιό μου στο εξωτερικό...... Τα πατάω όλα και δε φεύγουν τα γαμημένα με τίποτα......
Έχεις κολλήσει τον ιό Alogo.Skoufis.TakeYourMoney.2008A.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Θεωρητικά δεν διαφωνώ. Σωστά τα λες. Στα σοβαρά κράτη έτσι γίνεται (ή μάλλον αυτά έχουν γίνει εδώ και καιρό). Στην Ελλάδα όμως όλα αυτά που λες απλά θα κάνουν πλουσιότερα κάποια λαμόγια χωρίς να γίνει ουσιαστικό έργο. Ο ΟΣΕ χρωστάει 8 δις ευρώ. Όσο ο προϋπολογισμός ενός μικρού κράτους. (Διάβαζα ότι η Γεωργία έχει προϋπολογισμό μόλις 3 δις ευρώ).
Πόσα από αυτά έχουν γίνει μίζες ?
Οπότε καλά τα λες φίλε μου, αλλά τις επενδύσεις σε ΟΣΕ, Ολυμπιακή, ΔΕΗ, κ.λ.π. τις έχω συνδυάσει με μίζες.

Τα νούμερα που ακούς για τον ΟΣΕ να μην τα πιστεύεις και πολύ...Τα περισσότερα από αυτά που χρωστάει,είναι από επενδύσεις που γίνονται όπως η Η/Κ που δεν έχουν τελειώσει ακόμα για διάφορους λόγους,και όμως ο ΟΣΕ πληρώνει τοκοχρεολύσια,αφού τα έχει πάρει από τράπεζες,και κάποια ποσά είναι από την Ε.Ε.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
...απόλυτα σωστός. Εγώ περνάω κάθε μέρα από εκεί και η ουρά είναι τεράστια. Απορώ πως δεν εξεγείρεται ο κόσμος και δεν γίνεται καμμιά χοντρή μανούρα μήπως και βελτιωθεί η αναμονή για να βγάλεις εισιτήριο.

Είχα πάει στον σταθμάρχη.Και μου λέει "τι να κάνω;πιστεψέ με,δεν έχω προσωπικό να βάλω.Η Καρόλου αποφασίζει"...

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤAI ΕΛΛΑΔΑ.........
:rockon:  ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Γι' αυτό πρέπει να τ'αλλάξουμε όλα  και εκτός από μαύρο στους Μαυρογιαλούρους πολιτικάντηδες ( κυρίως των δύο μεγάλων κατεστημένων κομμάτων ) πρέπει ν' αλλάξουμε και τους εαυτούς μας, που καθόμαστε  ραγιαδικά και τους ανεχόμαστε ...!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τότε είναι κακοί και τεμπέληδες εκατομμύρια Έλληνες. Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος (μη τσάτσος, μη λαμόγιο, μη πλουσιόπαιδο) Έλληνας βγάζει 5 και 6 χιλιάδες το μήνα; Δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα φίλε. 

Αυτό που λέω εγω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι ενας ε.ε. (όχι μισθωτός, όχι Δ.Υ., όχι εισοδηματίας) που προσφέρει στην ελεύθερη αγορά εκουσίως υπηρεσίες και εξαρτάται το εισόδημά του από τον ίδιο και βγάζει 600€/μήνα η κάνει λάθος δουλειά ή έιναι τεμπέλης ή άσχετος. Διαφωνείς?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Χρυσοπληρωμένους συμβούλους με παχυλούς μισθούς και μπόνους σκοπεύει να φέρει στον ΟΣΕ το υπουργείο Μεταφορών, την ίδια στιγμή που προτίθεται να... απαλλαγεί από περίπου 3.000 υπαλλήλους με προγράμματα εθελουσίας εξόδου προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι και να συγκρατηθούν τα ελλείμματα της πλέον χρεωμένης ελληνικής ΔΕΚΟ, με συσσωρευμένη ζημία η οποία αγγίζει τα 8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστική επίσης είναι η περίπτωση υπαλλήλου, ο οποίος προσελήφθη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως: «Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Γάλλους που προτίθεται να φέρει το υπουργείο Μεταφορών ως συμβούλους στον ΟΣΕ»

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό που λέω εγω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι ενας ε.ε. (όχι μισθωτός, όχι Δ.Υ., όχι εισοδηματίας) που προσφέρει στην ελεύθερη αγορά εκουσίως υπηρεσίες και εξαρτάται το εισόδημά του από τον ίδιο και βγάζει 600€/μήνα η κάνει λάθος δουλειά ή έιναι τεμπέλης ή άσχετος. Διαφωνείς?

εγώ πάντως όχι.

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν είπα αυτό. Είπα να είναι κανόνας όποιος επιχειρεί να το κάνει σωστά και τα κέρδη από την επιχείρηση να μην τα στέλνει Ελβετία, ούτε να τα κάνει Καγιέν. Να τα επενδύει πίσω στην επιχείρηση. Οσο για τους ελεύθερους φτωχούληδες όπως λες...
Εχεις δει κανέναν υδραυλικό, κανέναν ηλεκτρολόγο, κανέναν καθηγητή να σου κόβει απόδειξη για την ώρα που σου αφιερώνει;
Δυό ώρες 100 ευρώ μαύρα και όμορφα.........Και άλλοι παίρνουν ημερομίσθιο 40 μεικτά.
Ρε πλάκα κάνετε ή να βάλω τις φωνές........

διοτι ο υδραυλικος πιανει σκατα καθε μερα και δουλεευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και σημερα εχει δουλεια ενω αυριο οχι(δεν ειμαι υδραυλικος) και πολυ Ε.Ε. ειναι ετσι.ο Ε.Ε. δεν περνει τσιμπ...κια σε πολητικους για να παιρνει τον μισθο του βρεξει χιονισει συν ολα τα αλλα...!ουτε δουλευει καθοντας 2-3 ωρες την ημερα για 10 μηνες!αν βγεισυτος ο νομος ειναι ακριβως ιδιος με το χαρατσι των τουρκων και της δεκατης μετεπητα.αααα πειτε παρακαλω ολοι οι σφαλισμενοι του τεβε ποσες αυξησεις περνει καθε χρονο το μπουρδελο?(συγνωμη στην ονομασια του σαιτ)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Είναι μεγάλος ο κατάλογος των επαγγελμάτων που εντάσσονται στα ελεύθερα επαγγέλματα. Υπάρχουν ελεύθερα επαγγέλματα που δεν έχουν πολλά περιθώρια, δυστυχώς. Κι αν υποθέσουμε ότι κάποιος ε.ε. βγάζει 1500 ευρώ τον μήνα, αυτός γιατί πρέπει να πληρώσει 1.050 ευρώ παραπάνω; Έχεις απάντηση σε αυτό;

Μερικοί έχετε χάσει τελείως την αίσθηση του "περιβάλλοντος".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom