You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 584
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τη μαλακία του έλληνα δεν την πιάνει τίποτα..... Οπότε πληρώστε όλοι τώρα για να βάλετε μυαλό......Και σου επαναλαμβάνω...
Η δεκάτη ΔΕΝ πιάνει τα λαμόγια, από τη στιγμή που θα μπει στο εισόδημα που δηλώνουν και όχι σε αυτό που πραγματικά έχουν...
Τα λαμόγια θα συνεχίσουν να κερδοσκοπούν προκλητικά τη στιγμή που η δεκάτη θα σκίζει τον πρωκτό όσων είχαν την ατυχία να γίνουν εε σε μια κοινωνία που αποθέωσε την υπαλληλία σαν παναγία το δεκαπενταύγουστο...
Άσε που η ρητορική κατά των εε μου θμίζει μια καθηγήτρια που είχα στο λύκειο η οποία έβριζε γιατούς, δικηγόρους, μηχανικούς, εμπόρους ως φοροφυγάδες και κλαιγόταν για το μικρό της μισθό και παράλληλα είχε αγοράσει μεζονέτα στο διόνυσο από τα (κατάμαυρα) ιδιαίτερα...
Αυτήν άραγε η δεκάτη θα την πιάσει;
Ετσι γίνεται πάντα......
Οταν τα κάνεις όλα μπουρδέλο έρχεται η σκούπα και μαζεύει ότι κινείται. Δίκαια και άδικα.....
Και ξαναλέω... Αυτό είναι μόνο η αρχή.....
Υ.Γ. Τα ιδιαίτερα της δασκάλας με μεζονέτα κάποιοι μαλάκες με άλλες μεζονέτες τα πλήρωναν...... Δεν τα έκλεβε... Κάποιος μαλάκας της τα χάριζε, στον οποίο μαλάκα τα είχε χαρίσει κάποιος άλλος μαλάκας και πάει λέγοντας.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αγοράζεις το λόττο από κάποιον φουκαρά που κέρδισε και του δίνεις δώρο το 10% από αυτά που θα έπρεπε να δηλώσεις στην εφορία......Κατάλαβες;Τα λαμόγια τα πιάνει μόνο το "πόθεν έσχες" και τίποτε άλλο.. τι να τα κάνεις τα μαύρα λεφτά αν δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις?
αγοράζεις το λόττο από κάποιον φουκαρά που κέρδισε και του δίνεις δώρο το 10% από αυτά που θα έπρεπε να δηλώσεις στην εφορία......Κατάλαβες;
και γιαυτό υπάρχει λύση.. υποχρεωτικά ονομαστικά τα δελτία. και μένουν μόνο τα λαχεία τα κέρδη των οποίων δεν ξεπερνούν τα 30.000.000 Ευρώ τον χρόνο.. αντε να αφήσουμε και κάποιες τρύπες
Τα "μέτρα" δείχνουν αμυντική στάση, και ειναι ενδεικτικά της έλλειψης ανταγωνιστικότητας της χώρας. Φοβάμαι ότι οι υπήκοοι θα πρέπει να συνηθίσουν σε υψηλή φορολογία, με ανύπαρκτα οφέλη.
Οσον αφορά στους εε, πραγματικά στ'αρχίδια μου. Και πάλι θα φοροδιαφεύγουν. Λυπάμαι μόνο τους μισθωτούς.
Για υπηρεσίες, προτείνω ατομική επιχείριση με έδρα Βουλγαρία με φορολογία 10%.
Οσον αφορά στους εε, πραγματικά στ'αρχίδια μου. Και πάλι θα φοροδιαφεύγουν. Λυπάμαι μόνο τους μισθωτούς.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τα λαμόγια τα πιάνει μόνο το "πόθεν έσχες" και τίποτε άλλο.. τι να τα κάνεις τα μαύρα λεφτά αν δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις?
Έρχεσαι στα λόγια μου...
Με δεκάτες και ντου ΔΕΝ πιάνεις τα λαμόγια...
Είτε εφαρμόζεις αντικειμενικό σύστημα (πχ αν κυκλοφορείς καγιέν δεν μπορεί να έχεις εισόδημα κάτω από € 60.000 το χρόνο- τέλος)το οποίο δεν είναι ό,τι πιο δίκαιο αλλά δεν σηκώνει και μαλακίες είτε φτιάχνεις ένα σωστό φορολογικό σύστημα όπου και έλεγχοι/ διασταυρώσεις γίνονται και το κυριότερο, δίνεις κίνητρο στους πάντες να ζητάνε αποδείξεις...όπως στις ΗΠΑ...
Δεκάτες και άλλα οθωμανικά κατάλοιπα γεμίζουν πρόσκαιρα τα ταμία αλλά μέσο- μάκροπρόθεσμα γαμούν τον παραγωγικό ιστό αφήνοντας ανέγγιχτα τα λαμόγια...
Και φυσικά, ο αλογομούρης παραβιάζει και τη Νο1 οικονομική αρχή..Όταν δεν βγαίνεις μειώνεις τα έξοδα σε πρώτη φάση...
Η προεκλογική υπόσχεση για περιστολή δημοσίων δαπανών τί έγινε άραγε;
Γιατί μετά από 5 χρόνια νδουλα και ολυμπιακή πληρώνω και οσε (ενδεικτικά αναφέρω διότι το τί κερατιάτικα πληρώνουν οι φορολογούμενοι είναι μια άλλη ιστορία)...
Ως και μη κυβερνητικές οργανώσεις πληρώνω μέσω πρϋπολογισμού!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
+10%Τα "μέτρα" δείχνουν αμυντική στάση, και ειναι ενδεικτικά της έλλειψης ανταγωνιστικότητας της χώρας. Φοβάμαι ότι οι υπήκοοι θα πρέπει να συνηθίσουν σε υψηλή φορολογία, με ανύπαρκτα οφέλη.
Έρχεσαι στα λόγια μου...
ποτέ δεν ήμουν μακρυά από αυτά.. αλλά τι γίνεται με τα τεκμήρια... πρώτο αυτοκίνητο δεν είναι τεκμήριο.. πρώτη κατοικία το ίδιο ... και πάει λέγοντας...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωραία και σωστά όλα αυτά.Έρχεσαι στα λόγια μου...
Με δεκάτες και ντου ΔΕΝ πιάνεις τα λαμόγια...
Είτε εφαρμόζεις αντικειμενικό σύστημα (πχ αν κυκλοφορείς καγιέν δεν μπορεί να έχεις εισόδημα κάτω από € 60.000 το χρόνο- τέλος)το οποίο δεν είναι ό,τι πιο δίκαιο αλλά δεν σηκώνει και μαλακίες είτε φτιάχνεις ένα σωστό φορολογικό σύστημα όπου και έλεγχοι/ διασταυρώσεις γίνονται και το κυριότερο, δίνεις κίνητρο στους πάντες να ζητάνε αποδείξεις...όπως στις ΗΠΑ...
Δεκάτες και άλλα οθωμανικά κατάλοιπα γεμίζουν πρόσκαιρα τα ταμία αλλά μέσο- μάκροπρόθεσμα γαμούν τον παραγωγικό ιστό αφήνοντας ανέγγιχτα τα λαμόγια...
Και φυσικά, ο αλογομούρης παραβιάζει και τη Νο1 οικονομική αρχή..Όταν δεν βγαίνεις μειώνεις τα έξοδα σε πρώτη φάση...
Η προεκλογική υπόσχεση για περιστολή δημοσίων δαπανών τί έγινε άραγε;
Γιατί μετά από 5 χρόνια νδουλα και ολυμπιακή πληρώνω και οσε (ενδεικτικά αναφέρω διότι το τί κερατιάτικα πληρώνουν οι φορολογούμενοι είναι μια άλλη ιστορία)...
Ως και μη κυβερνητικές οργανώσεις πληρώνω μέσω πρϋπολογισμού!
και μαζί σου σε όλα...
ποιός όμως θα ξεκινήσει να πιάσει δουλειά στη χώρα να τη στρώσει;
Ο Αλογό που παίζει 3 φορές την βδομάδα τέννις στο Πολιτεία Κλαμπ;
Ο Κωστάκης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του;
Ποιός;
ωραία και σωστά όλα αυτά.
και μαζί σου σε όλα...
Ποιός;
μήπως ο λοχίας????
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
τη μαλακία του έλληνα δεν την πιάνει τίποτα..... Οπότε πληρώστε όλοι τώρα για να βάλετε μυαλό......
Ετσι γίνεται πάντα......
Οταν τα κάνεις όλα μπουρδέλο έρχεται η σκούπα και μαζεύει ότι κινείται. Δίκαια και άδικα.....
Και ξαναλέω... Αυτό είναι μόνο η αρχή.....
Υ.Γ. Τα ιδιαίτερα της δασκάλας με μεζονέτα κάποιοι μαλάκες με άλλες μεζονέτες τα πλήρωναν...... Δεν τα έκλεβε... Κάποιος μαλάκας της τα χάριζε, στον οποίο μαλάκα τα είχε χαρίσει κάποιος άλλος μαλάκας και πάει λέγοντας.......
Ρε ανεπιθύμητε...
Αφού δεν θα πληρώσουν όλοι και το κυριότερο αυτοί που πρέπει να πληρώσουν και το ξέρεις..
Προς τί το μένος κάτα των εε;
Χίλες φορές τα αντικειμενικά τεκμήρια του πασοκ παρά αυτό!
(Τέτοια με κάνεις να λέω και θα μου κόψουν το μισθό από τη ρηγίλλης κακούργε! )
και μαζί σου σε όλα...
Ποιός;
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω έτοιμη απάντηση...
Το γεγονός ότι με δική μας ευθύνη μας κυβερνούν άτομα που η πιο σκληρή δουλειά που έχουν κάνει είναι η αφισοκόλληση όμως, δε δικαιολογεί φοροαρπαχτές...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν έχω μένος κατά των εε....Ρε ανεπιθύμητε...
Αφού δεν θα πληρώσουν όλοι και το κυριότερο αυτοί που πρέπει να πληρώσουν και το ξέρεις..
Προς τί το μένος κάτα των εε;
Χίλες φορές τα αντικειμενικά τεκμήρια του πασοκ παρά αυτό!
(Τέτοια με κάνεις να λέω και θα μου κόψουν το μισθό από τη ρηγίλλης κακούργε! )
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω έτοιμη απάντηση...
Το γεγονός ότι με δική μας ευθύνη μας κυβερνούν άτομα που η πιο σκληρή δουλειά που έχουν κάνει είναι η αφισοκόλληση όμως, δε δικαιολογεί φοροαρπαχτές...
Εχω μένος ενάντια σε όλους αυτούς που έπρεπε να πληρώνουν 40000 χιλιάρικα το χρόνο εφορία & ΙΚΑ όπως εγώ και το βράδυ μου μοστράρουν τα Μ3 και τις Καγιέν όλο μούρη και μαγκιά... Και ο μαλάκας πλερώνει τα γαμισιάτικα άλλων....
Ας πλερώσει λοιπόν και κανένας άλλος. Βαρέθηκα.
grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πάλι οι μισθοτοί θα την πληρώσουν καιαυτοί που πάνε με τον σταυρό στο χέρι.........
τα λαμόγια δεν πληρώνουν ποτέ......
θέλει πιο δραστικά μέτρα.....
αυτοί που κερδοσκοπούν να μην ξαναδουλέψουν..να τους κλείσουν μέσα.....
τα λαμόγια δεν πληρώνουν ποτέ......
θέλει πιο δραστικά μέτρα.....
ισιε......
δεν ξέρω τι λέτε για επενδύσεις και ρευστότητα και παπαριές....
Εγώ ξέρω ότι έχουν γαμήσει ΠΑΣΟΚοι και ΝΔίτες το συνταξιούχο και το μισθωτό....
Κάποια στιγμή πρέπει να φάνε καβλί και μερικά μουνάκια που χρόνια τώρα βγάζουν 5 - 10 χιλιάρικα το μήνα, κυκλοφορούν με Καγιέν και δηλώνουν στην εφορία 10 χιλιάρικα το χρόνο..........
Ξέρω πολλούς τέτοιους.
Η κατάσταση με το μαύρο χρήμα και τη φοροδιαφυγή έχει ξεφύγει απ τον έλεγχο. Και κάποια στιγμή από κάπου ξεκινάς. Και στην αρχή βάζεις 10 πόντους καβλί σε όλους για να βάλουν μυαλό.
Αφήστε ήσυχους τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς.... Αρκετό καβλί έχουνε φάει από το γαμωΠΑΣΟΚ.
Ανεπιθύμητε, ντεφορμέ σε βρίσκω σήμερα.
Τα λαμόγια με τις καγιέν και τις Μυκόνους θα πληρώσουν 1 χιλιάρικο έξτρα φόρο στην καλύτερη. Κοινώς στ' @@ τους!
Μπορεί και να μην το πληρώσουν διότι αυτοί κρύβουν ούτως ή άλλως το εισόδημά τους. Άρα μπορεί να το κρύψουν και πιο πολύ.
Οι μικροεπιτηδευματίες που τους πληρώνουν με δελτία παροχής και δεν μπορούν να κρύψουν εισόδημα διότι δεν είναι σε ισχυρή θέση να διαπραγματευτούν να πληρωθούν μαύρα, θα πληρώσουν και αυτοί ένα έξτρα χιλιάρικο. Αλλά αυτό θα τσούξει.
Που στηρίζεις πως το μέτρο είναι καλό, απορώ??
και μαζί σου σε όλα...
Ποιός;
Εδώ καλά τα λες. Για πες άλλη χώρα με ανεπάγγελτο πρωθυπουργό???
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Διαφωνώ.Δεν μπορείς να επιβάλεις σε κανένα να πουλάει όσο θέλεις.Μπορεί ο άλλος να αγοράζει την coca cola 330ml 0,20€ και να την πουλάει στο περίπτερο 1,50€.Δικαίωμα του.Ο κόσμος όμως μπορεί να τον κλείσει.Απλώς να μην αγοράσει από αυτόν.Αν όμως το ίδιο το κάνει π.χ σε αρχαιολογικό χώρο ή σε πλοίο,να του κόψει τον κώλο.Διότι εκεί έχει το μονοπώλιο,και μάλιστα πληρώνοντας ελάχιστα στο κράτος.Το ίδιο και με τα καύσιμα.Απλώς εδώ παίζει πολύ καρτέλ,και πρέπει να το κόψει.Διαβάζω πολλούς να λένε ότι πρέπει να κλείσει η Ο.Α και ο ΟΣΕ.Δεν είδα κανένα να λέει να απελευθερωθεί αμέσως το επάγγελμα των μεταφορέων Δ.Χ.Μια κάστα που ανεβάζει τις τιμές με την απειλή της απεργίας και χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση στον κόσμο.Θέλεις δε θέλεις,πετρέλαιο από τον ιδιώτη μεταφορέα θα πάρεις,και θα σου βάλει όσο θέλει στη μεταφορά κύριε βενζινά.Οι ταξιτζίδες γιατί δεν κόβουν νόμιμη απόδειξη;Έχουν ένα τεκμαρτό πολύ χαμηλό και βγάζουν τεράστια ποσά.Γι'αυτό και οι άδειες έχουν 300.000€...Στο περιβόητο The Mall το πάρκινγκ είναι επί πληρωμή.Πριν λίγο καιρό το έμαθα,δεδομένου ότι μια φορά πήγα εκεί και αυτή για να βρω έναν φίλο.Παρόλαυτά όμως είναι γεμάτο.Εδώ παίζει η Νεοελληνική μαλακία.Δίπλα ρε κυρίζι περνάει ο ΗΣΑΠ.Γιατί να πληρώσεις στον Λάτση;Αυτά όμως δε μας πειράζουν...
Φώναζαν κάποιοι για τους κερδοσκόπους που ανέβαζαν το πετρέλαιο.Οι ίδιοι που φώναζαν αγόραζαν μετοχές στο ΧΑΑ το 1999 στις 2000 και τις πούλαγαν στις 15000!Απλώς δεν μπορούν να αγοράσουν συμβόλαια πετρελαίου,και βρίζουν τους άλλους!Θέλεις φθηνό πετρέλαιο;Μην αγοράσεις.Όσο ανέβαινε το πετρέλαιο τόσο αυξανόταν και η κίνηση στην Αθήνα.Και μετά σου λέει ο Αλογοσκούφης,ο εισαγώμενος πληθωρισμός...Καλά που είσαι και καθηγητής.Αν δεν ήσουν,ποιος ξέρει τι άλλη μπαρούφα θα ακούγαμε...
Για μισό ωρε παλικάρια.
Επειδή το ΙΚΑ έχει προβλήματα με την εισφοροδιαφυγή, εγώ ο ε.ε. πρέπει να πληρώνω διπλές και τρίδιπλες τις εισφορές των εργαζομένων.
Επειδή το πρώην ΤΑΕ, νυν ΟΑΕΕ, έχει τα ίδια προβλήματα με το ΙΚΑ, και οδεύει πιο γρήγορα προς χρεωκοπία, εγω πρέπει να πληρώνω διπλές και τρίδιπλες τις εισφορές μου.
Επειδή ο ΟΓΑ δεν έχει πόρους σε ενα μεγάλο εύρος των δραστηριοτήτων μου πληρώνω και κατιτίς ως εισφορά υπέρ ΟΓΑ.
Και η λίστα των πληρωμών αυξάνεται, ας μην τα γράφω όλα τα γαμησιάτικα....
Τα έσοδα όμως, όσο και να μεγαλώνει ο κύκλος εργασίων μου...δεν.....
Δουλεύω ο μαλάκας για τρέφουν κώλους άλλοι.
Άντε να πάτε να γαμηθείτε το λοιπόν.
Όσοι τώρα λέτε για τα λαμόγια.
Σόρρυ αλλά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Δεν χρειάζονται παραπάνω έλεγχοι.
Απλούστευση του φορολογικού είναι απαραίτητη. Απο νόμους έχουμε να φάνε και οι κότες.
Τι να το κάνεις όμως που άμα βρείς ενα έξυπνο φοροτεχνικό, που ξέρει τους νόμους, θα σου βρεί αμέτρητα παραθυράκια και ως δια μαγείας παρουσιάζεσαι αθώα περιστερά. Ποιά φορολογία λοιπόν, ποιοί έλεγχοι και πάνω απο όλα διασταυρώσεις σε ποιόν???
Λίγο έξυπνοι να ήταν ορισμένοι εκεί στα υπουργεία, γαμώ τα υπουργεία τους, αντί να παρουσιάζουν καινούριους νόμους κάθε φορά που ζορίζετε η οικονομία θα είχαν καταργήσει όλους τους παλιούς. Θα είχαν κάνει και τα πράγματα πιο εύκολα και πιο γρήγορα πάνω απο όλα.
Και ναι βρε μαλάκα θα είχες και τα ταμεία σου γεμάτα να πληρώνεις όλους τους αργόσχολους.
Άντε ξαναματαγαμήσου το λοιπόν.
Αει σιχτίρ πια
Επειδή το ΙΚΑ έχει προβλήματα με την εισφοροδιαφυγή, εγώ ο ε.ε. πρέπει να πληρώνω διπλές και τρίδιπλες τις εισφορές των εργαζομένων.
Επειδή το πρώην ΤΑΕ, νυν ΟΑΕΕ, έχει τα ίδια προβλήματα με το ΙΚΑ, και οδεύει πιο γρήγορα προς χρεωκοπία, εγω πρέπει να πληρώνω διπλές και τρίδιπλες τις εισφορές μου.
Επειδή ο ΟΓΑ δεν έχει πόρους σε ενα μεγάλο εύρος των δραστηριοτήτων μου πληρώνω και κατιτίς ως εισφορά υπέρ ΟΓΑ.
Και η λίστα των πληρωμών αυξάνεται, ας μην τα γράφω όλα τα γαμησιάτικα....
Τα έσοδα όμως, όσο και να μεγαλώνει ο κύκλος εργασίων μου...δεν.....
Δουλεύω ο μαλάκας για τρέφουν κώλους άλλοι.
Άντε να πάτε να γαμηθείτε το λοιπόν.
Όσοι τώρα λέτε για τα λαμόγια.
Σόρρυ αλλά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Δεν χρειάζονται παραπάνω έλεγχοι.
Απλούστευση του φορολογικού είναι απαραίτητη. Απο νόμους έχουμε να φάνε και οι κότες.
Τι να το κάνεις όμως που άμα βρείς ενα έξυπνο φοροτεχνικό, που ξέρει τους νόμους, θα σου βρεί αμέτρητα παραθυράκια και ως δια μαγείας παρουσιάζεσαι αθώα περιστερά. Ποιά φορολογία λοιπόν, ποιοί έλεγχοι και πάνω απο όλα διασταυρώσεις σε ποιόν???
Λίγο έξυπνοι να ήταν ορισμένοι εκεί στα υπουργεία, γαμώ τα υπουργεία τους, αντί να παρουσιάζουν καινούριους νόμους κάθε φορά που ζορίζετε η οικονομία θα είχαν καταργήσει όλους τους παλιούς. Θα είχαν κάνει και τα πράγματα πιο εύκολα και πιο γρήγορα πάνω απο όλα.
Και ναι βρε μαλάκα θα είχες και τα ταμεία σου γεμάτα να πληρώνεις όλους τους αργόσχολους.
Άντε ξαναματαγαμήσου το λοιπόν.
Αει σιχτίρ πια
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Κάτσε γιατί έτσι όπως το πάτε,θα βρεθείτε οι Ε.Ε ως οι σωτήρες της οικονομίας.
Για την εισφοροδιαφυγή στο ΙΚΑ,ευθύνεται ο εργαζόμενος;Ποιος έχει την υποχρέωση να πληρώνει τις εισφορές;Ο εργοδότης.Γιατί ο εργοδότης δεν τις πληρώνει;Για τον ίδιο λόγο που δεν πληρώνει ΦΠΑ.Δε γουστάρει.Απλά...Αναφέρεσαι στον ΟΓΑ.Και άλλοι τον πληρώνουν.Και μισθωτοί.π.χ οι ναυτικοί...Και όσο δεν πληρώνουν οι υπόχρεοι τόσο θα πέφτει έξω το ταμείο,αφού δεν εισπράττει αλλά πληρώνει συντάξεις.
Για την εισφοροδιαφυγή στο ΙΚΑ,ευθύνεται ο εργαζόμενος;Ποιος έχει την υποχρέωση να πληρώνει τις εισφορές;Ο εργοδότης.Γιατί ο εργοδότης δεν τις πληρώνει;Για τον ίδιο λόγο που δεν πληρώνει ΦΠΑ.Δε γουστάρει.Απλά...Αναφέρεσαι στον ΟΓΑ.Και άλλοι τον πληρώνουν.Και μισθωτοί.π.χ οι ναυτικοί...Και όσο δεν πληρώνουν οι υπόχρεοι τόσο θα πέφτει έξω το ταμείο,αφού δεν εισπράττει αλλά πληρώνει συντάξεις.
Κάτσε ρε φίλε,
το ΙΚΑ τα πέρνει από παντού. Οικοδομές, εισφορές για εργαζόμενους κλπ. και έχει 2 - 3 πλάσιο αριθμό εργαζομένων περισσότερους από το κανονικό, που έβαλε ο κάθε ένας μπλε - πράσινος - κόκκινος μαλάκας για να ξαναβγεί. Και μετά τι?
Έρχομαι εγώ εσύ και ο κάθε ένας να πληρώσει όλες αυτές τις μαλακίες που γίνονται.
το ΙΚΑ τα πέρνει από παντού. Οικοδομές, εισφορές για εργαζόμενους κλπ. και έχει 2 - 3 πλάσιο αριθμό εργαζομένων περισσότερους από το κανονικό, που έβαλε ο κάθε ένας μπλε - πράσινος - κόκκινος μαλάκας για να ξαναβγεί. Και μετά τι?
Έρχομαι εγώ εσύ και ο κάθε ένας να πληρώσει όλες αυτές τις μαλακίες που γίνονται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K