Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κάτσε ρε φίλε,

το ΙΚΑ τα πέρνει από παντού. Οικοδομές, εισφορές για εργαζόμενους κλπ. και έχει 2 - 3 πλάσιο αριθμό εργαζομένων περισσότερους από το κανονικό, που έβαλε ο κάθε ένας μπλε - πράσινος - κόκκινος μαλάκας για να ξαναβγεί. Και μετά τι?

Έρχομαι εγώ εσύ και ο κάθε ένας να πληρώσει όλες αυτές τις μαλακίες που γίνονται.

Οικοδομές;Οι περισσότεροι εργολάβοι δεν πληρώνουν όλα τα ένσημα.Ιδίως πριν καμιά δεκαετία σε αυτόν τον τομέα η κατάσταση ήταν χάλια.Άσε,δεν τα τρώνε οι υπάλληλοι του.Άλλοι τα τρώνε,και δεν πληρώνουν ποτέ...

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αυτος που δηλωνε κατω απο 10.000 ευρο τωρα θα δηλωνει 5.000 ευρο μια τρυπα στο νερο δηλαδη μαγκα  υπουργε μαρεσει που τελειωσες και πανεπιστημια για να μας τα πεις αυτα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εμενα με χαλασε το 10% επί των μερισμάτων. Ουσιαστικά ξαναγυρίσαμε στο 25+10 = 35% φόρο επί των κερδών. ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ δηλαδή.

Οπότε οδεύουμε πάλι στη γνωστή λύση των υπεράκτιων ώστε να καλυφθεί το επιπλέον μέρος των κερδών που περισσεύει.

Πιστεύω ακράδαντα ότι στο θέμα της φορολογίας των επιχειρήσεων (5,5 Δις € έσοδα το Δημόσιο το 2007) αν μειωθεί ο συνετελεστής στο 15% τα έσοδα θα είναι πολύ περισσότερα μια και η διαφορά από το φόρο στις υπεράκτιες (10%) δεν είναι πλέον ελκιστική για να μπεί κανείς στο κόπο. Με το νέο μέτρο (+10% επι των μερισμάτων) θα ξαναγεμίσουμε τιμολόγια από Μαυρίκιους και άλλα εξωτικά νησιά. Και καλά θα κάνουμε, κατά τη γνώμη μου.

Οι εταιρίες που είναι σωστες στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και στους εργαζόμενους δεν χρωστανε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. Οτι μένει, ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουν οι μέτοχοι. Νέτο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τώρα να δεις έξοδα που θα δηλώνω στην εφορία.Κινητά,βενζίνες,ΟΤΕ,Αυτοκίνητα,Να σε καλά ρε αλογατάρη αλογοσκούφη θα κανεις το ονειρό μου πραγματικότητα.ΘΑ νοικιάσω επιτέλους mercedes και θα κανω καμάκι στην παραλίακη.Πριν έλεγα γιατί να τα δώσω τώρα απο το να μου τα φας εσυ λαμογιαριστά καλύτερα στα αυτοκίνητα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όσο για τον έλεγχο στα βιβλία που με ένα ποσό δεν τον κάνουν σε μένα και 2 συνεργάτες μούφαααααααα.Πλήρωσα τα 450 ευρώ και μετά απο 20 μέρες τσουπ ήρθαν τα πουλάκια μου.Κάτι αντίστιχο έκαναν και σε 2 συνεργάτες

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Βρείτε μου μία Υπ Απόφαση, ένα επί πλέον Νόμο που ψηφίζεται και να έχει από πίσω του λίγο προβληματισμό και απλή λογική. Δεν υπάρχει. Τόσα χρόνια αποσπασματικά αντιμετωπίζονται όλα, ίσα να μπαλώσουμε, πονάει δόντι βγάζει δοντί και δεν συμμαζευεται.
Η φοροδιαφυγή θα ενταθεί, έλεγα να κόψω κάτι ΔΠΥ δεν θα τα κόψω, θα περάσω στην εταιρεία μερικά, όντως θα ξαναεμφανιστουν οι υπεράκτιες και δεν συμμαζευεται.

Οσοι δηλώναν 10000 τα δηλώναν γιατί ήταν αφορολόγητα. Υωρα να δούμε πόσα θα δηλώσουν οι ίδιοι Αλογοσκέψη.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Υπάρχει ΕΝΑΣ τουλάχιστον που να πιστεύει ότι όλοι οι επιτηδευματίες/επιχειρηματίες/επαγγελματίες που δήλωσαν κάτω από 10.500€ δήλωσαν τα πραγματικά τους εισοδήματα? Αν ένας ''επιτηδευματίας'' (πολύ sic έκφραση, τη γουστάρω) βγάζει κάτω από ένα 1000αρικο το μήνα, μάλλον ''αποτυχη-δευματίας'' έίναι. Να πάει να δουλέψει γκαρσόνι να βγάλει περισσότερα.
Καλύτερα να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Θα παίρνει 1100 καθαρά χωρίς να δουλεύει και άλλα 1000 μαύρα από μια 2η δουλειά ή από δωράκια ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ παρακαλώ.
Εγώ φοροδιαφεύγω. Τέτοιες υπηρεσίες μου προσφέρει το κράτος τέτοιους φόρους πληρώνω. Ούτως η άλλως οι φόροι γίνονται δημόσια έργα και μισθοί δημοσίων υπαλλήλων. Το 50% κάθε έργου είναι μίζα και οι μισοί υπάλληλοι κάααααααθονται.
Όταν δεν υπάρχει δημόσια παιδεία και πληρώνω ιδιωτικό, δημόσια υγεία και πληρώνω ιδιωτική ασφάλιση ή φακελάκι στον γιατρό, για σύνταξη ας μην το συζητάμε, οι μισοί δρόμοι είναι χάλια, κλπ. γιατί να πληρώσω φόρους ?
Ας τους πληρώσει ο φίλος του τενίστα Αλογοσκούφη,  ο Βουλγαράκης,  που έχει σκάφος ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.
Κι όταν κάθε εβδομάδα σκάει κι ένα σκάνδαλο με μίζες εγώ γιατί να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης ?

Με το ίδιο το μέτρο το κράτος αυτο -ξεφτιλίζεται. Λέει το κράτος ότι αφού είμαι κράτος-μπουρδέλο και δεν έχω ελεγκτικό μηχανισμό, θα σας γαμήσω όλους ανεξαιρέτως. Τίμιους και φοροκλέφτες. Αρα οι τίμιοι για άλλη μια φορά επιβραβεύονται με το βραβείο του ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ που πληρώνει φόρους.
Όσο για το τι θα πάρει από το νέο μέτρο ? Παπάρια θα πάρει.
Η απόδειξη θα γίνει είδος προς εξαφάνιση.  ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
κλειστε ρε μαλακες τημ Ολυμπιακη, βαλτε χερι στο μπουρδελο τον ΟΣΕ, ελεγξτε τις απιστευτες απατες σε ΙΚΑ κ.λ.π. και θα μαζευτουν τρελα εκατομμυρια ευρω. Αλλα επειδη ποναει και εχει αντικτυπο στην επαναψηφιση τους διαλεγουν την ευκολη λυση δηλ. αυξηση φορων. Ρε μουνοπανα ετσι οπως εχετε καταντησει την οικονομια χωρις μελλον και αναπτυξη και σκανε συνεχως κανονια στους εμπορους -τα οποια παντα εχουν αλυσιδωτη αντιδραση- ποιος σας φταιει? Το οτι μου εσκασε τωρα ακαλυπτη επιταγη πελατη 10.000€ (παρεπιπτοντως δειτε ποσα φεσια εχουν μπει μεσα στον Αυγουστο) οκ το δεχομαι οτι θα τα φαω εγω στο κολο μου, αλλα για αυτο το ποσο με εχουν φορολογησει κανονικα σαν να το εχω εισπραξει και φαινεται στα εσοδα μου. Γιατι δεν μου δινεις τη δυνατοτητα να το αφαιρεσω και μετα μου λες οτι δεν εχω πολλα κερδη και ειμαι κλεφτης. Τα γαμησιατικα που τρωω ομως απο τα χαλια που εχει η οικονομια και το γαμημενο τραπεζικο συστημα που εσεις διατηρειτε γιατι σας συμφερει δεν τα υπολογιζετε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπλα μπλα μπλα μπλα.Το αγγούρι εκτοξευτικέ και ετοιμάζουν και 2ο

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτος που δηλωνε κατω απο 10.000 ευρο τωρα θα δηλωνει 5.000 ευρο μια τρυπα στο νερο δηλαδη μαγκα  υπουργε μαρεσει που τελειωσες και πανεπιστημια για να μας τα πεις αυτα

Ο Αλογοσκούφης είναι Ph.D. παρακαλώ. Χρειάζονται τόνοι ηλιθιότητας, μαλακίας και γραψαρχιδισμού για να δημιουργηθούν αυτά τα μέτρα ώστε είναι απολύτως απαραίτητο το Ph.D.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ φοροδιαφεύγω. Τέτοιες υπηρεσίες μου προσφέρει το κράτος τέτοιους φόρους πληρώνω. Ούτως η άλλως οι φόροι γίνονται δημόσια έργα και μισθοί δημοσίων υπαλλήλων. Το 50% κάθε έργου είναι μίζα και οι μισοί υπάλληλοι κάααααααθονται.
Όταν δεν υπάρχει δημόσια παιδεία και πληρώνω ιδιωτικό, δημόσια υγεία και πληρώνω ιδιωτική ασφάλιση ή φακελάκι στον γιατρό, για σύνταξη ας μην το συζητάμε, οι μισοί δρόμοι είναι χάλια, κλπ. γιατί να πληρώσω φόρους ?
Ας τους πληρώσει ο φίλος του τενίστα Αλογοσκούφη,  ο Βουλγαράκης,  που έχει σκάφος ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.
Κι όταν κάθε εβδομάδα σκάει κι ένα σκάνδαλο με μίζες εγώ γιατί να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης ?

Ακριβώς έτσι. Ο μόνος λόγος που και εγώ δεν φέρνω την εταιρία ίσα βάρκα ίσα πανιά είναι ότι χρειάζεσαι μια καλή εικόνα του ισολογισμού για τις χορηγήσεις από τη Τράπεζα. Αλλιώς στα αρχίδια μου. Δεν αισθανομαι ότι χρωστάτω ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Ότι υπηρεσία μου παρέχουν στοιχίζει 3-5 φορές περισσότερο από αν την επέλεγα στη ελεύθερη αγορά και αισθάνομαι ότι τα για τα μισά κότερα που βλέπω από τον Πειραιά μέχρι το Λαύριο έχω συνισφέρει και εγώ στην αγορά τους από τα λαμόγια.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
αντε ρε μαγκες λεω εγω και ας κανουμε το "καλο" και πληρωσουμε ολοι φορο ως οφειλουμε σε μια συγκροτημενη

κοινωνια ως μελη της ......Ερωτηση : υπαρχει εστω ΕΝΑΣ να πιστευει οτι τα χρηματα που θα δωσουμε

για το καλο και συμφερον της ΓΑΜΩΕΛΛΑΔΑΣ μας οι κυβερνουντες ανεξαρτητου χρωματος θα μας

δωσουν εστω και στο ελαχιστο ανταποδιτικα οφελη ,μηπως περιμενετε το χτισιμο κανενος δρομου-γεφυρας-λιμενος κ.ο.κ

μηπως περιμενετε να υπαρξει εστω και στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ κοινωνικη πολιτικη....... :jerking:

ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ τα λεφτα τα θελουν για παρτη τους ταισμα υμετερων,(δημοσιοι υπαλληλοι-ψηφοι)κ.ο.κ

αυτα δεν ειναι μετρα αρπαχτες  ειναι οτι προλαβουμε να παρουμε και σοι παει το βασιλειο.....

ειναι δυνατον ρε μαλακες να κανετε σχεδια για το 2014 ........2008 εχουμε τωρα, ποιους δουλευετε ρε

αρχιλαμογια εδω δεν ξερουμε τι θα γινει τις επομενες 24 ωρες και εσεις μας λετε μαλακιες ,την μεγαλυτερη εταιρεια

να παρεις ,δεν μπορει να κανει εναν σοβαρο σχεδιασμο περαν των 3 ετων και βγηκαν οι ΕΛΛΑΔΟΜΑΓΚΕΣ να πουνε την

παπαρια τους ...........ουστ ρε βρωμιλοι καφροι τ'αρχιδια του ΕΛΛΗΝΑ θα παρετε παλι και ο λογος ειναι απλος..

εσεις μας εκπαιδευετε να συμπεριφερομαστε ετσι...........ετσι μας μαθατε ετσι θα αντιδραει για παντα ο ελληνας

ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ......... απο πατεντες-παραθυρα-να φαν και οι κοτες και οπου βγει ρε μαλακες........ :jerking:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ.........

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
oταν βλεπεις ενα βουλευτη που γινεται υπουργος μολις σ ενα χρονο να χει κτισει δυο σπιτια για ποιο λογο να θεωρησω οτι εχει σκοπο να φτιαξει το κρατος,και αυτο που λεω γινεται αργα η' γρηγορα και στα δυο μεγαλα κομματα,και ενα και δυο και τρια και τεσσερα σπιτια...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
κλειστε ρε μαλακες τημ Ολυμπιακη, βαλτε χερι στο μπουρδελο τον ΟΣΕ, ελεγξτε τις απιστευτες απατες σε ΙΚΑ κ.λ.π.

Εγώ έχω να προτείνω άλλα.
Για την Ο.Α: Να δώσει το κράτος όσα της χρωστάει από τη αναγκαστική μετακίνηση στο Ελ.Βενιζέλος.Να διώξει επί τόπου τους βολεμένους στο Δ/Σ που είναι εκλεκτοί του Υ.Μ.Ε.Να της επιστρέψουν όσα τις χρωστάνε από αεροδιακομιδές ασθενών,και τα κόμματα από μεταφορές ψηφοφόρων.Να βρουν τρόπο να ανανεώσουν τον αεροπορικό στόλο της.Να γίνει σοβαρότερη προώθηση των υπηρεσιών της.Να προβληθεί η τεχνική βάση της Ο.Α,και να πάρουν περισσότερες δουλειές από ξένες εταιρείες.Να συνεργαστεί με ξένες εταιρείες,για προορισμούς που δε συμφέρει να πάει,όπως π.χ στην Αυστραλία.
Για τον ΟΣΕ
Να γίνουν άμεσα επενδύσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο,σε βαθμό αντίστοιχο με τα οδικά δίκτυα,όπου τα χρησιμοποιούν τα ΚΤΕΛ που είναι ανταγωνιστικά στον ΟΣΕ-σε γενικό επίπεδο επίγειων μεταφορών-χωρίς να πληρώνουν πάνω από τα διόδια.Αντικατάσταση των παλιών τραίνων ή ανακατασκευές όπου είναι δυνατόν.Προώθηση της σιδηροδρομικής μεταφοράς,ως ασφαλή λύση και οικολογική.Σωστές και έγκαιρες προμήθειες ανταλλακτικών,για να μην υπάρχει το φαινόμενο της έλλειψης τροχών σε μηχανές.Αξιοποίηση του internet σε ότι αφορά τις πωλήσεις,με σοβαρή ιστοσελίδα και αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά,στα πλαίσια των μεγάλων εταιριών όπως η Trenitalia,Renfe κλπ.Επίσπευση της ηλεκτροκίνησης και της τηλεδιοίκησης.Σωστή κατανομή προσωπικού,και όπου περισσεύουν να αλλάζουν θέση,και αν δεν θέλουν να απολύονται.Δεν είναι δυνατόν οι ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης να κοστίζουν 18.000.000€ ετησίως και την ίδια ώρα τα εκδοτήρια του Σ.Σ Αθηνών (σταθμός Λαρίσης) να έχουν ένα άτομο στο ταμείο με αναμονή 65 πελατών.

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εγω λεω να την κοψω τη δουλεια παντος 10% φορος 380 ΤΕΒΕ σε λιγο θα βαζω κι απο την τσεπη μου για να λεω οτι εχω μαγαζι!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:think: στην Ελλάδα γράφουμε καινούργιες οικονομικές θεωρίες. Ενώ σε περιόδους ύφεσης κοιτάμε να τονώσουμε την οικονομία δίνοντας ρευστότητα στο σύστημα (μείωση επιτοκίων, μείωση φόρων για τόνωση της επιχειρηματικότητας, κρατικές δαπάνες σε έργα υποδομής κτλ.) εδώ λόγω αντικαπιταλιστικής υστερίας κοιτάμε να γδάρουμε και αυτούς που επενδύουν ή παράγουν. Και ρωτάω ξανά, γιατί αν θέλουν να πολεμήσουν τους έχοντες καγιέν δεν εφαρμόζουν πόθεν έσχες? Μήπως γιατί οι έχοντες καγιέν στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παιδιά του συστήματος? (κομματικά στελέχη , εφοριακοί , πολεοδόμοι, δασάρχες, τομεάρχες, δημοσιογράφοι κτλ .) Δεν καταλαβαίνω γιατί να επιχαίρουμε με αυτή την φοροεπιδρομή. Αν ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα την πληρώσεις και εσύ στο τέλος. Και ξαναλέω, το κεφάλαιο θέλει μόνο ένα κλικ στο πληκτρολόγιο να αλλάξει πατρίδα, δεν είμαστε στην δεκαετία του 80.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για την Ο.Α: Να δώσει το κράτος όσα της χρωστάει από τη αναγκαστική μετακίνηση στο Ελ.Βενιζέλος.Να διώξει επί τόπου τους βολεμένους στο Δ/Σ που είναι εκλεκτοί του Υ.Μ.Ε.Να της επιστρέψουν όσα τις χρωστάνε από αεροδιακομιδές ασθενών,και τα κόμματα από μεταφορές ψηφοφόρων.Να βρουν τρόπο να ανανεώσουν τον αεροπορικό στόλο της.Να γίνει σοβαρότερη προώθηση των υπηρεσιών της.Να προβληθεί η τεχνική βάση της Ο.Α,και να πάρουν περισσότερες δουλειές από ξένες εταιρείες.Να συνεργαστεί με ξένες εταιρείες,για προορισμούς που δε συμφέρει να πάει,όπως π.χ στην Αυστραλία.
Για τον ΟΣΕ
Να γίνουν άμεσα επενδύσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο,σε βαθμό αντίστοιχο με τα οδικά δίκτυα,όπου τα χρησιμοποιούν τα ΚΤΕΛ που είναι ανταγωνιστικά στον ΟΣΕ-σε γενικό επίπεδο επίγειων μεταφορών-χωρίς να πληρώνουν πάνω από τα διόδια.Αντικατάσταση των παλιών τραίνων ή ανακατασκευές όπου είναι δυνατόν.Προώθηση της σιδηροδρομικής μεταφοράς,ως ασφαλή λύση και οικολογική.Σωστές και έγκαιρες προμήθειες ανταλλακτικών,για να μην υπάρχει το φαινόμενο της έλλειψης τροχών σε μηχανές.Αξιοποίηση του internet σε ότι αφορά τις πωλήσεις,με σοβαρή ιστοσελίδα και αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά,στα πλαίσια των μεγάλων εταιριών όπως η Trenitalia,Renfe κλπ.Επίσπευση της ηλεκτροκίνησης και της τηλεδιοίκησης.Σωστή κατανομή προσωπικού,και όπου περισσεύουν να αλλάζουν θέση,και αν δεν θέλουν να απολύονται.Δεν είναι δυνατόν οι ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης να κοστίζουν 18.000.000€ ετησίως και την ίδια ώρα τα εκδοτήρια του Σ.Σ Αθηνών (σταθμός Λαρίσης) να έχουν ένα άτομο στο ταμείο με αναμονή 65 πελατών.
Φίλε όλα καλά αυτά που λες αλλά σου ξεφεύγει κάτι.Κάποιοι σαν τον βουλγαράκη έχουν κατι βίλες στα μπετά ακόμα........μέχρι να τελείωσουν να μην φτιάξουν και μια πισίνα.....αντε καλό 2020.Τότε το συζητάμε

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Για τον ΟΣΕ
Έχεις τίποτα εργολαβίες με τον ΟΣΕ και την Ολυμπιακή ? Με καμια 30άρια δις ευρώ ο ΟΣΕ και η Ολυμπιακή γίνονται σούπερ. Θα αγοράσει ο Βουλγαράκης υπερωκεάνιο με τόσα έργα.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έχεις τίποτα εργολαβίες με τον ΟΣΕ και την Ολυμπιακή ? Με καμια 30άρια δις ευρώ ο ΟΣΕ και η Ολυμπιακή γίνονται σούπερ. Θα αγοράσει ο Βουλγαράκης υπερωκεάνιο με τόσα έργα.....

Διαφωνείς με κάποια από τις θέσεις μου;Εγώ υπάλληλος είμαι-σε ιδιωτική εταιρεία που δεν έχει σχέση με την Ο.Α και τον ΟΣΕ- των 842,65€ στο χέρι...Και το εισιτήριο το πληρώνω ολόκληρο και από την τσέπη μου.Και φέτος δεν έκανα διακοπές διότι δεν έβγαιναν τα έξοδα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι εταιρίες που είναι σωστες στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και στους εργαζόμενους δεν χρωστανε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. Οτι μένει, ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουν οι μέτοχοι. Νέτο.
Οι μέτοχοι που τις μετοχές τις πήραν με μαύρα από άλλες δραστηριότητες. ΝΕΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom