Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
και ομως η μαλακια που δερνει τον Ελληνα δεν εχει οροιο και παλι θα τους ξαναψηφισει ,
τα ειπαμε : τετιοι ειμαστε , τετιοι μας αξιζουν !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ομως η μαλακια που δερνει τον Ελληνα δεν εχει οροιο και παλι θα τους ξαναψηφισει ,
τα ειπαμε : τετιοι ειμαστε , τετιοι μας αξιζουν !!!
μα γι αυτό έβαλα το στοίχημα.....
Σα να κλέβω εκκλησία είναι....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οταν καιγόταν η Ελλάδα απ άκρου εις άκρο του δώσανε μια δεύτερη ευκαιρία ως καταλληλότερο....
Τώρα που θα καεί ο κώλος τους ας του δώσουν και τρίτη......
Ούτως ή άλλως και τα κόλυβα θα τα έχουν προπληρώσει.....

Θέλω να δω να πάρει πάνω από 40% στις επόμενες....
Εχω βάλει στοίχημα να δω ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μαζί σου σε ότι λες.Αλλά δεν φταίει ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ η μαλάκες οι παππούδες και μπαμπάδες που μας έμαθαν έτσι.Ζούσαν στην φτώχεια εκείνες τις εποχές και είδαν λίγο ψωμί και σου λέει καλεί είναι καλεί είναι.Το θέμα είναι ότι έχουμε αυτοκριτική και να ψηφίσουμε αυτό που γουστάρουμε όχι αυτο που μας έμαθαν.Τώρα και όσους βόλεψαν η ΝΔ θα τους έχουν εναντίον τους γιατί και αυτούς γαμάνε.Εχω φίλο που τον βόλεψαν και τώρα τους καταριέτε.Αντε να δουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαζί σου σε ότι λες.Αλλά δεν φταίει ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ η μαλάκες οι παππούδες και μπαμπάδες που μας έμαθαν έτσι.Ζούσαν στην φτώχεια εκείνες τις εποχές και είδαν λίγο ψωμί και σου λέει καλεί είναι καλεί είναι.Το θέμα είναι ότι έχουμε αυτοκριτική και να ψηφίσουμε αυτό που γουστάρουμε όχι αυτο που μας έμαθαν.Τώρα και όσους βόλεψαν η ΝΔ θα τους έχουν εναντίον τους γιατί και αυτούς γαμάνε.Εχω φίλο που τον βόλεψαν και τώρα τους καταριέτε.Αντε να δουμε
δεν θα αλλάξει τίποτα αδερφέ......
Ο έλληνας είναι καμμένος.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε συνεχεια του ποστ του apoc εχω να πω οτι οχι μονο θα ανταμοιβετε η τεμπεια και το ΒΟΛΕΜΑ (πχ 600€ μισθος αλλα στις 3 με παντοφλα στο σπίτι) αλλα θα αρχισει να καλιεργειται απο τα ΜΜΕ!!

Προσφατη  διαφημιση εταιρειας στοιχηματων " Εμεις οι Ελληνες πινουμε τον καφε μας παγωμενο................Εμεις οι Ελληνες δηλώνουμε λιγότερα απο οσα βγαζουμε" (εχει και αλλα που δινουν εντυπωση οτι εμεις οι Ελληνες καθοοοοομαστε)

Αλλη διαφήμιση εταιρειας παιδικων ειδων " Μπαμπα η μαμα γιατι δεν δουλευει , ολες οι μαμαδες στο σχολειο δουλευουν. Για να μην κουραζετε. Εσυ μπαμπα γιατι δεν δουλευεις ολοι οι μπαμπαδες  δουλευουνε -Για να μην κουράζομαι ! Γιατι μπαμπα ολα τα παιδακια φορανε αυτη τη μαρκα -ΕΕΕ και συ τα ιδια φοράς" Το σλογκαν εινα "Ταδε χωρις κοποις κτωνται"

Για εκει το πανε τσουκου τσουκου το μοντελο ζωης να ειναι να ΜΗΝ εχεις την παραμικρη φιλοδοηξια αλλα να "καθεεεεσαι" που ελεγε και ο Φωτόπουλος.  Αν και νομιζω οτι απο την Δυση μας ερχεται αυτο η "εργατικη ταξη" δεν εχει ονειρα απλα περιμενει το σχολασμα. Επειδη εδω ομως δεν υπαρχουν δουλειες στην βιομηχανια παμε για "ανεργη" ταξη που δεν περιμενει ΤΙΠΟΤΑ

ΥΓ και οι μαλακιες περι χλιδανεργων στην ιδια κατηγορια ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ειναι. Ασχετο αλλα στοο οργουελικο 1984 δεν ειχανε ενα υπουργειο προπαγανδας και διαμορφωσης κοινης γνώμης

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σε συνεχεια του ποστ του apoc εχω να πω οτι οχι μονο θα ανταμοιβετε η τεμπεια και το ΒΟΛΕΜΑ (πχ 600€ μισθος αλλα στις 3 με παντοφλα στο σπίτι) αλλα θα αρχισει να καλιεργειται απο τα ΜΜΕ!!

Προσφατη  διαφημιση εταιρειας στοιχηματων " Εμεις οι Ελληνες πινουμε τον καφε μας παγωμενο................Εμεις οι Ελληνες δηλώνουμε λιγότερα απο οσα βγαζουμε" (εχει και αλλα που δινουν εντυπωση οτι εμεις οι Ελληνες καθοοοοομαστε)

Αλλη διαφήμιση εταιρειας παιδικων ειδων " Μπαμπα η μαμα γιατι δεν δουλευει , ολες οι μαμαδες στο σχολειο δουλευουν. Για να μην κουραζετε. Εσυ μπαμπα γιατι δεν δουλευεις ολοι οι μπαμπαδες  δουλευουνε -Για να μην κουράζομαι ! Γιατι μπαμπα ολα τα παιδακια φορανε αυτη τη μαρκα -ΕΕΕ και συ τα ιδια φοράς" Το σλογκαν εινα "Ταδε χωρις κοποις κτωνται"

Για εκει το πανε τσουκου τσουκου το μοντελο ζωης να ειναι να ΜΗΝ εχεις την παραμικρη φιλοδοηξια αλλα να "καθεεεεσαι" που ελεγε και ο Φωτόπουλος.  Αν και νομιζω οτι απο την Δυση μας ερχεται αυτο η "εργατικη ταξη" δεν εχει ονειρα απλα περιμενει το σχολασμα. Επειδη εδω ομως δεν υπαρχουν δουλειες στην βιομηχανια παμε για "ανεργη" ταξη που δεν περιμενει ΤΙΠΟΤΑ

ΥΓ και οι μαλακιες περι χλιδανεργων στην ιδια κατηγορια ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ειναι. Ασχετο αλλα στοο οργουελικο 1984 δεν ειχανε ενα υπουργειο προπαγανδας και διαμορφωσης κοινης γνώμης
ΧΑΧΑΧΑΧΑ το άκουσα καθώς ερχόμουν ΕΛΕΟΣ πραγματικά όμως ειδικά όταν λέει στο παιδί του γιατί με κουράζεις σημένει έχει χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου ο τύπος που σιγά σιγά θα γίνει πραγματικότητα

OP
OP
2

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άκουσα αποτελέσματα από δύο τελευταία γκάλοπ. Δεν ξέρω αν είναι "στημένα" αλλά η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται του ΠΑΣΟΚ. Ό,τι και να κάνει ο Κωστάκης, μπροστά από τον Γιωργάκη θα είναι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Άκουσα αποτελέσματα από δύο τελευταία γκάλοπ. Δεν ξέρω αν είναι "στημένα" αλλά η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται του ΠΑΣΟΚ. Ό,τι και να κάνει ο Κωστάκης, μπροστά από τον Γιωργάκη θα είναι.
Φυσικά και θα είναι μπροστά ο Κωστάκης από το Γιωργάκη, και ο λαός θα πρέπει να ξαναψηφίσει δαγκωτό Κωστάκη, καθ' όσον έχει ακόμη πολύ έργο να επιτελέσει ο άνθρωπος!!!Δεν έχει ολοκληρώσει τη θεάρεστη αποστολή του!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αυτο μου θυμιζει σχεση νταβατζη-πουτανας.οτι και να κανει στην πορνη ο νταβας αυτη εκει βδελλα πανω του.ελεος πια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ενοείται ότι θα είναι ο κωστάκης πάλι.Ότι απομείνη απούλητο να το φάνε και αυτό.Ρε είδατε τον γελίο τον βουλγαράκη στο αλτερ?ΑΧΑΧΑΧΑ έλεος η ξεφτίλα η ίδια.Η πεθερά του είχε ανοίξη offshore εταιρία όχι αυτός.Αυτός και η γυναίκα του ξέρετε πόσα σπίτια έφαγαν στην χαλκιδική?Έχτιζαν σαν εταιρία και τα πούλαγαν και ξαφνικά να πως έπεσαν έξω και τα έχασε ο κοσμάκης να πως έχει 51 σπίτια ΕΛΕΟΣ.Δυστηχώς 1 απο αυτούς ήταν και η κοπέλα μου.ΑΑΑΧΧ.Επίσης η κυρία βουλγαράκη είναι συμβολαιογράφος του πόρτο κάλλας στην χαλκιδική.Τυχαιο και αυτό.10 χρόνια και ακόμα να δικαστή η υπόθεση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενοείται ότι θα είναι ο κωστάκης πάλι.Ότι απομείνη απούλητο να το φάνε και αυτό.Ρε είδατε τον γελίο τον βουλγαράκη στο αλτερ?ΑΧΑΧΑΧΑ έλεος η ξεφτίλα η ίδια.Η πεθερά του είχε ανοίξη offshore εταιρία όχι αυτός.Αυτός και η γυναίκα του ξέρετε πόσα σπίτια έφαγαν στην χαλκιδική?Έχτιζαν σαν εταιρία και τα πούλαγαν και ξαφνικά να πως έπεσαν έξω και τα έχασε ο κοσμάκης να πως έχει 51 σπίτια ΕΛΕΟΣ.Δυστηχώς 1 απο αυτούς ήταν και η κοπέλα μου.ΑΑΑΧΧ.Επίσης η κυρία βουλγαράκη είναι συμβολαιογράφος του πόρτο κάλλας στην χαλκιδική.Τυχαιο και αυτό.10 χρόνια και ακόμα να δικαστή η υπόθεση.

ΟΕΟ.....
η ΝΔ προηγείται ακόμα γιατί ο ΣΥΝ μαζεύει περί το 11% ..............
Και μη μου πείτε ότι οι δυσαρεστημένοι της ΝΔ (πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ) πάνε στο ΠΑΣΟΚ γιατί θα πεθάααααααααααααααανω......

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Βγήκε και η τσουτσούνα ο τράγκας ο ποιο απατεώνας.Έχω πελάτη έναν δικαστικό επιμελητή και μου είπε εκρεμεί εδώ και 3 χρόνια εντολή κατάσχεσης του τράγκα γιατι χρωστάει 450.000 ευρώ στο ΙΚΑ.Τώρα γιατί δεν τα εισπράτουν τα σχόλια δικά σας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Βγήκε και η τσουτσούνα ο τράγκας ο ποιο απατεώνας.Έχω πελάτη έναν δικαστικό επιμελητή και μου είπε εκρεμεί εδώ και 3 χρόνια εντολή κατάσχεσης του τράγκα γιατι χρωστάει 450.000 ευρώ στο ΙΚΑ.Τώρα γιατί δεν τα εισπράτουν τα σχόλια δικά σας
για να μην πούμε ότι είναι και ποινικό αδίκημα.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
για να μην πούμε ότι είναι και ποινικό αδίκημα.....
Μετά σου λέει τα ταμεία δεν έχουν λεφτά.Έχει βγει η απόφαση αλλά δεν εκτελείτε.Ενώ σε εμάς τους απλούς για 1,2,3000 ευρώ στα παίρνουν όλα.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετά σου λέει τα ταμεία δεν έχουν λεφτά.Έχει βγει η απόφαση αλλά δεν εκτελείτε.Ενώ σε εμάς τους απλούς για 1,2,3000 ευρώ στα παίρνουν όλα.

Υπάρχει αυτή η ηλίθια απάντηση καραμέλα που πιπιλάνε όλη την ώρα πως, αν κλείσουν τον κάθε Τσαμπαμαγκατράγκα που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του στο ικα θα απολυθεί κόσμος και κοσμάκης κι αυτό κάνει τζιζ.  :headbang:
Κι έτσι, για να διατηρηθεί αυτός ο φαύλος κύκλος την πληρώνει το μικρό ψάρι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει αυτή η ηλίθια απάντηση καραμέλα που πιπιλάνε όλη την ώρα πως, αν κλείσουν τον κάθε Τσαμπαμαγκατράγκα που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του στο ικα θα απολυθεί κόσμος και κοσμάκης κι αυτό κάνει τζιζ.  :headbang:
Κι έτσι, για να διατηρηθεί αυτός ο φαύλος κύκλος την πληρώνει το μικρό ψάρι.
να περιέλθει η εταιρεία του στο κράτος....
τους ανενεργούς λογαριασμούς θέλουν να τους πάνε στο ταμείο και καλά των φτωχών.....
χου ρε....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά για μπείτε στο facebook και βρείτε τον κωστάκη Εκει να δείτε post απο φανατικούς εκεί ειναι για να καραφλίασεις εντελός

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδιά για μπείτε στο facebook και βρείτε τον κωστάκη Εκει να δείτε post απο φανατικούς εκεί ειναι για να καραφλίασεις εντελός
πόσα ευρώ πιστώνεται το κάθε ποστ;
θα ρωτήσω τον ίσιο που έχει κομματικη ταυτότητα....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πόσα ευρώ πιστώνεται το κάθε ποστ;
θα ρωτήσω τον ίσιο που έχει κομματικη ταυτότητα....

Άσε που στα 100 ποστς κερδίζεις θέση συμβασιούχου σε ΟΤΑ, στα 1000 μονιμοποιείσαι και στα 10.000 γίνεσαι ταμίας σε ΕΠΕ υπουργού της επιλογής σου!
να περιέλθει η εταιρεία του στο κράτος....
τους ανενεργούς λογαριασμούς θέλουν να τους πάνε στο ταμείο και καλά των φτωχών.....
χου ρε....

Να θυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θεσπίζεται τέτοιο μέτρο- για την ακρίβεια νομίζω ότι είναι εν ισχύ ακόμη ένας νόμος της κατοχικής κυβέρνησης (1941) ο οποίος προέβλεπε την απόδοση όλων των ανενεργών επί 10ετία τραπεζικών λογαριασμών στο κράτος.
Τότε ήθελαν να φάνε τα λεφτά όσων χάθηκαν στον πόλεμο και φυσικά των ελλήνων ιουδαϊκού θρησκεύματος...
Τώρα να καλύψουν τις αποτυχίες της οικονομικής τους πολιτικής...

O tempora o mores που λέγανε και οι ρωμαίοι...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
1)Οσον αφορα τους νεους εε εχουν αφορολογητο 10.500 για τα 3 πρωτα χρονια.
2)Οσοι νεοι εε εχουν συμβαση με εναν μονο εργοδοτη και ΑΠΥ θα εχουν 3 χρονια αφορολογητο + αλλα 3 εφοσον ειναι μεχρι 30 ετων.

ΤΟ 1) δεν εχει ηλικιακα κριτιρια. Μολις δημοσιευτει ο νομος σε ΦΕΚ θα τον ανεβασω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom