1. Υπάρχουν διαφορές στην εξυπνάδα κάτι που αποδεικνύεται και με τα IQ – tests. Εγώ είπα πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, ικανότητες, δημιουργικότητα, ευφυΐα και δυνατότητες, κάτι που προφανώς ισχύει (νόμος της φύσης). Με πολύ κόπο και διάβασμα απέκτησα γνώσεις και δυνατότητες που προσφέρω κατόπιν υψηλής αμοιβής, που φυσικά δεν θα μοιραστώ με το κοινωνικό σύνολο εκτός των φόρων που υποχρεούμαι να καταβάλλω.
Οι άνθρωποι είναι γεννημένοι ίσοι αλλά όχι ίδιοι, προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την ατομικότητα. . Εδώ τα έχεις πολύ μπερδεμένα πχ ο καρδιοχειρουργός είναι πιο ευφυείς από τον αγρότη, αυτό είναι ρατσισμός ???
2. Άρα αν η παραγωγικότητα όλων των εργαζομένων είναι ίδια, 8 ώρες σκαψίματος ισούται με 8 ώρες εγχείρησης ανοικτής καρδίας ???
3. Άρα η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι δημιούργημα του κεφαλαίου και πρέπει να ανατραπεί με την βία. Σωστά ???
4. Μπορείς να μας περιγράψεις σε ποια άλλη τάξη αναφέρεται ο Μαρξ, εκτός της αστικής τάξης και του προλεταριάτου, αφού εγώ έχω προκαταλήψεις ???
1)Επιμενεις να μεταφραζεις την τυχη σου σε εκ γενετης χαρισμα:ΕΓΩ(μιλαω για μενα)πιστευω οτι σταθηκα εξαιρετικα κωλοφαρδος σε αυτην την ζωη που γεννηθηκα στην Ελλαδα,και μαλιστα οχι σε κανα τσαντιρι γυφτικο.
2)Για το ζητημα αυτο σου απαντησε αλλος.
3)Και εδω εχω απαντησει,διεξοδικα μαλιστα.
4)Ο Μαρξ αναφερεται ΣΕ ΟΛΕΣ τις ταξεις στα γραφτα του-τα οποια αγνοεις παντελως μεν,κρινεις με μοναδικη ευκολια δε.
Το πρόβλημα σου δηλαδή είναι αν θα σπιλωθεί το όνομα της οκτωβριανής επανάστασης ή η ιστορική πραγματικότητα;
Το προβλημα ειναι η Ιστορικη πραγματικοτητα που ειναι συνθετη μεν,αλλα δεν μπορει ο πασα ενας να την διαβαζει επιλεκτικα και να βγαζει τα συμπερασματα που τον βολευουν.
Απο κει και περα δεν περιμενω απο εναν τυπο που αρνειται να χαρακτηρισει τα Δεκεμβριανα'08 εξεγερση,να αντιληφθει για τι πραγμα μιλαμε.
Η παρακατω σκηνη ειναι σκηνη ειναι απο το"πραξικοπημα":
"Απορροφημένοι από το περιβάλλον δεν προσέξαμε τους στρατιώτες και τους κοκκινοφρουρούς που η συμπεριφορά τους
είχε αλλάξει στο μεταξύ περίεργα. Μια μικρή ομάδα μας ακολουθούσε από πολλή ώρα, από δωμάτιο σε δωμάτιο. Τέλος,
όταν μπήκαμε στη μεγάλη πινακοθήκη, που την ίδια μέρα συνομιλούσαμε με τους ευέλπιδες, τριγύρω μας μαζεύτηκαν
εκατό περίπου άνθρωποι. Μπροστά μας στεκόταν ένας πελώριος στρατιώτης. Το πρόσωπό του ήταν σκοτεινό κι έδειχνε
δυσπιστία.
"Ποιοι είστε σεις;" φώναξε. "Τι κάνετε εδωπέρα;". Τριγύρω μας μαζεύονταν όλο και περισσότερα άτομα. Μας κοιτούσαν
με διαπεραστικό βλέμμα. Αρχισε η μουρμούρα. Στ' αφτί μου έφτασε: "Προβοκάτορες!". "Διαρρήχτες!". Τους έδειξα τα
πιστοποιητικά μας, που τα είχε εκδώσει η Στρατιωτική Επαναστατική Επιτροπή. Ο στρατιώτης τ' άρπαξε, τα γύρισε από
την ανάποδη μεριά και τα κοίταζε με ένα ακατανόητο βλέμμα. Ηταν φανερό πως δεν ήξερε να διαβάζει. Αφού τα
περιεργάστηκε, μου τα επέστρεψε κι έφτυσε στο πάτωμα. "Χαρτιά", είπε περιφρονητικά. Το πλήθος άρχισε να
περισφίγγει τον κλοιό γύρω μας, όπως τα άγρια άλογα μαζεύονται γύρω στο δαμαστή. Πιο πέρα πήρε το μάτι μου έναν
αξιωματικό, που μας κοιτούσε σαστισμένος και τον φώναξα. Εκείνος πλησίασε.
"Είμαι κομισάριος", μου είπε. "Ποιοι είστε, τι τρέχει;".
Το πλήθος αποτραβήχθηκε και πήρε θέση αναμονής. Εδειξα πάλι τα χαρτιά.
"Είστε ξένοι;" ρώτησε γρήγορα ο αξιωματικός στα γαλλικά. "Ασχημη υπόθεση...". Γύρισε προς το πλήθος και κούνησε στον
αέρα τα ντοκουμέντα μας. "Σύντροφοι", φώναξε, "αυτοί οι άνθρωποι είναι δικοί μας, σύντροφοι του εξωτερικού,
Αμερικανοί! Ηρθαν εδώ για να διηγηθούν μετά στους συμπατριώτες τους για τη γενναιότητα και την επαναστατική
πειθαρχία του προλεταριακού στρατού...".
"Και πού το ξέρετε σεις;" απάντησε ο ψηλός στρατιώτης. "Σας λέω είναι προβοκάτορες. Λένε πως ήρθαν εδώ να δουν την
επαναστατική πειθαρχία του προλεταριακού στρατού κι οι ίδιοι πηγαινοέρχονται σ' όλο το κτίριο. Από πού ξέρουμε, αν δε
γέμισαν κιόλας τις τσέπες με κλεμμένα;".
"Σωστά", φώναξε το πλήθος, πλησιάζοντάς μας.
Στο μέτωπο του αξιωματικού έτρεχε ιδρώτας. "Σύντροφοι, σύντροφοι!" φώναξε. "Εγώ είμαι κομισάριος της Στρατιωτικής
Επαναστατικής Επιτροπής. Με πιστεύετε εμένα; Αφού με πιστεύετε σας λέω, πως αυτά τα πληρεξούσια είναι
υπογραμμένα από τα ίδια πρόσωπα, που υπόγραψαν και το δικό μου!".
Μας συνόδεψε μέσα από τα ανάκτορα και μας άνοιξε την πόρτα που έβγαινε στις όχθες του Νέβα. Μπροστά σ' αυτή την
πόρτα βρισκόταν εκείνη η επιτροπή, που ερευνούσε τις τσέπες.
"Αντε, φτηνά τη γλιτώσατε", ψιθύρισε ο κομισάριος σκουπίζοντας το πρόσωπο."
Πραξικοπημα με αξιωματικο που να ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ μπροστα στους Στρατιωτες πρωτη φορα βλεπω.