ο αλεκος σπανια εμφανιζεται
ειναι πολυ βιαιος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=940622;image[/img[/URL]]
[/quote]
οι κατσαριδες οι αρουραιοι και οι π@@στηδες βγαινουν στα σκοτεινα και ιδιαιτερα στις γωνιες
εντομα και τρωκτικα δηλαδη
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ξεχασες τους Πασοκους τις πρασινες γλιτσες :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:οι κατσαριδες οι αρουραιοι και οι π@@στηδες βγαινουν στα σκοτεινα και ιδιαιτερα στις γωνιες
εντομα και τρωκτικα δηλαδη
Ξεχασες τους Πασοκους τις πρασινες γλιτσες :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
θρυλος vs barcelona
λιλακο πως το κοβεις το ματς;
θα την ξεφτιλισουμε την μπαρτσα;;;
λιλακο πως το κοβεις το ματς;
θα την ξεφτιλισουμε την μπαρτσα;;;
Που εξαφανίστηκε ο εντούρο?
Φοβήθηκε οτι θα τον βάλει ο λίλας να τον κανει μανα, και εξαφανίστηκε.
Λίλα μου θέλω να είμαστε κόσμιοι,το νήμα είναι σοβαρό..άλλωστε ο εντούρο είναι φίλος μας.θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με σένα μπροστάρη να ξεκινήσουμε επιδρομές σε όλα τα άλλα νήματα.θέλω να τα κάνουμε όλα μπ...λο!Πηγε ναβοηυησει την μαμα του στο μπουρδελο.Καυαριζει τα φλοκια.
Φοβήθηκε οτι θα τον βάλει ο λίλας να τον κανει μανα, και εξαφανίστηκε.
Λίλα μου θέλω να είμαστε κόσμιοι,το νήμα είναι σοβαρό..άλλωστε ο εντούρο είναι φίλος μας.θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με σένα μπροστάρη να ξεκινήσουμε επιδρομές σε όλα τα άλλα νήματα.θέλω να τα κάνουμε όλα μπ...λο!
Τυπε, αν μπανάρουν τον λίλα για επιδρομές, το σαιτ δεν θα ειναι ποτε ξανά ιδιο. Αλλαξε σχέδιο.
Βασικός μας αντίπαλος είναι έναςαντισθένης administrator που με κιτρίνησε ήδη.σκεφτείτε πως μπορούμε να του την πέσουμε χωρίς να μας διώξει απο το σάιτ
Ναι. Θα ξεκινήσουμε την γαΛΙΛΑλική επανάσταση.