Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Θελεις να μην κοιμάσαι τις νυχτες?τζώνυ άν θέλεις στείλε μου και σύ μία
H oμορφιά είναι διαχρονική πραγματικότηταρε συ τυπε λιλα, βγαλε και καμια καινουρια φωτο ναπουμε, ολο τις ιδιες βαζεις :S
Όχι Λιλάκο μου,μόνο ΕΣΥ.Σου αρεσουν οι τραβεστί?
Λιλάκο μου ο έρωτάς μου για σένα είναι πλατωνικός,δεν έχει σαρκική υπόσταση.Δεν είμαι κανένας στερημένος όπως ο Τζώνυ να σκέφτομαι τη σούφρα σου..με μαγνήτισε η αισθητική σου,το πόσο ωραία πέρασες την ιδέα της φυσιολατρείας στις φωτόμε το κούτσουρο,ο τρόπος δόμησης του νεοφουτουρισμού στη κοινωνική πραγματικότητα,όπως αποτυπώθηκε στις αψιμαχίες σου με τον εντούρο κτλ.Τώρα για πάκηδες θα συζητάμε?
..με μαγνήτισε η αισθητική σου
Δεν ανησυχω εχουμε εσενα για ουτσαιντερτυπε κανε κατι γιατι κινδυνευεις :S :S :S
ο τραβελογαμημενος τυποςΜαλακας2Αλεκος2 εχει αρχισει και γινεται πιο γελοιος απο εσενα :S :S :S
πρεπει να διατηρησεις την γελοιοτητα σου
τυπε κανε κατι γιατι κινδυνευεις :S :S :S
ο τραβελογαμημενος τυποςΜαλακας2Αλεκος2 εχει αρχισει και γινεται πιο γελοιος απο εσενα :S :S :S
πρεπει να διατηρησεις την γελοιοτητα σου
τυπε που ειναι ο αλεκος; λες να ξεσκιζεται με τα πακιαο τραβελογαμημενος τυποςΜαλακας2Αλεκος2 εχει αρχισει και γινεται πιο γελοιος απο εσενα :S :S :S
στα σκοτινα εισαι επικινδυνα χαχχαχαχαχχαχαχχαχ :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ο αλεκος σπανια εμφανιζεταιεν τω μεταξύ και για να μαθαίνω ο αλέκος ποιός είναι?τέντυ ,αιμίλιος?