Παραγωγο της διαφυγούσης ραδιενέργειας εισαι εσυ?γιατι αναφερθησαν τερατωγενεσεις
Στην ελλάδα ειμαστε κωλόπουστα,οχι στην ουκρανία. Ο λαός του πρίπιατ εχει υποστει τις δικές σου τις κάβλες οχι οι έλληνες.
Παραγωγο της διαφυγούσης ραδιενέργειας εισαι εσυ?γιατι αναφερθησαν τερατωγενεσεις
εεε καλα και το νερο ειναι ζωη αλλα δεν βλεπω να μπουγελονομαστε εδω!!!το γελιο ειναι ζωη
Ναι αγαπη το ομολογω,αλλα είναι η διασκεδαση μου να εχω μπετοβλακες απέναντι μου που νομιζουν ότι είναι εξυπνοι.Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο διασκεδαζω
εεε καλα και το νερο ειναι ζωη αλλα δεν βλεπω να μπουγελονομαστε εδω!!!
εεε καλα και το νερο ειναι ζωη αλλα δεν βλεπω να μπουγελονομαστε εδω!!!
το little boy τελικα δεν ριχτηκε στην χιροσιμα
σχεδιαστηκε ειδικα για την σουφρα του λιλα
Συγνωμη νομιζα πως ησουν ομογενης από ΟυκρανιαΣτην ελλάδα ειμαστε κωλόπουστα,οχι στην ουκρανία. Ο λαός του πρίπιατ εχει υποστει τις δικές σου τις κάβλες οχι οι έλληνες.
Παραγωγο της διαφυγούσης ραδιενέργειας εισαι εσυ?γιατι αναφερθησαν τερατωγεννεσεις
Αχχχ το Πριπιατ!!!!!Στην ελλάδα ειμαστε κωλόπουστα,οχι στην ουκρανία. Ο λαός του πρίπιατ εχει υποστει τις δικές σου τις κάβλες οχι οι έλληνες.
Παραγωγο της διαφυγούσης ραδιενέργειας εισαι εσυ?γιατι αναφερθησαν τερατωγεννεσεις
το τερατωδες εισαι εσυ λιλι
απο ανθρωπος εγινες π@@στης
Μια που ολοι λεμε και απο κατι ασχετο :-)Αχχχ το Πριπιατ!!!!!
Τι μου θυμησες τωρα? εχει παιξει κανεις εδω το S.T.A.L.K.E.R?
Συγνωμη νομιζα πως ησουν ομογενης από Ουκρανια
Και απο πούστης κωλόπουστας, και απο κωλόπουστας Λίλας. Αντι για εξέλιξη, παρακμή. Την πάτησε ο δαρβίνος.
Γλυψε πρασινη γλιτσαο δαρβινος ειπε για την φυσικη εξελιξη
εδω μιλαμε παρα φυσην εξελιξη