Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 745K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
τι τον εκανε το θερμο σιφουνα?? :2funny:

Στην κριτική μου για τον λιλα, με ειχε στριμώξει σε ενα σοκακι,και λιγο πριν με ρουφήξει η σουφρα του και ελεγε ζουζουνίτσα μου, του δείχνω εναν θερμοσίφωνα που ειχαν πετάξει, και του ειπα. Εγω ειμαι μικροτσουτσουνος, του εδειξα τον θερμοσίφωνα (τον ειχαν πετάξει στα σκουπίδια) και του λέω τι προτιμάς; Και ετσι γλίτωσα.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
Ενταξει η πλακα ειναι ειναι μετα απο τοσο δρομο που εχει κανει το θρεντ,
αρχιζουνε μεχρι και τα βρισιδια σας και οι προσβολες να επαναλαμβανονται ρε σεις ;-)
δεν βαρεθηκατε ρε παιδια?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Στην κριτική μου για τον λιλα, με ειχε στριμώξει σε ενα σοκακι,και λιγο πριν με ρουφήξει η σουφρα του και ελεγε ζουζουνίτσα μου, του δείχνω εναν θερμοσίφωνα που ειχαν πετάξει, και του ειπα. Εγω ειμαι μικροτσουτσουνος, του εδειξα τον θερμοσίφωνα (ειχαν πετάξει στα σκουπίδια) και του λέω τι προτιμάς; Και ετσι γλίτωσα.

α να χαθεις :gay: :2funny:
ε ρε γελια παλι αποψε

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Φερε τον θερμοσιφωνα πισω κλεφτρονι,να αγορασεις δικο σου να βαζεις στον κωλο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
αρχιζουνε μεχρι και τα βρισιδια σας και οι προσβολες να επαναλαμβανονται ρε σεις ;-)

Το κωλόπουστας δεν ειναι βρισίδι . Για εσας ειναι αξίωμα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

σωστο κ αυτο
αλλα ακομα γελαμε
ο θερμοσιφουνας ειναι νεο αστειο παντως

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Φερε τον θερμοσιφωνα πισω κλεφτρονι,να αγορασεις δικο σου να βαζεις στον κωλο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

Το οτι μου τον πρόσφερες απλόχερα τον κώλο σου δεν σημαίνει οτι ειναι δικός μου. Δικός σου ειναι ο κώλος. Αμα δεν σου έφτασε ο ενας θερμοσίφωνας και θες κι αλλους, δεν φταίω εγω. Εγω γλίτωσα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
νεα στοιχεια βγηκαν για την εκρηξη στο τσερνομπιλ

απο καμερα που βρηκαν προσφατα δειχνει οτι ο λιλα πηγε και εκατσε πανω στον αντιδραστηρα και εσκασε

ερευνωνται παρομοια "ατυχηματα"

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
εεεε τωρα??? τα θελεις και εσυ!!!!
Ναι αγαπη το ομολογω,αλλα είναι η διασκεδαση μου να εχω μπετοβλακες απέναντι μου που νομιζουν ότι είναι εξυπνοι.Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο διασκεδαζω :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

απο καμερα που βρηκαν προσφατα δειχνει οτι ο λιλα πηγε και εκατσε πανω στον αντιδραστηρα και εσκασε

Βασικά μολις ειδε η ραδιενέργεια τον κωλο του λίλα να πλησιάζει ανατινάχτηκε μονη της, για να φυγει εξω μπας και γλιτώσει.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Το οτι μου τον πρόσφερες απλόχερα τον κώλο σου δεν σημαίνει οτι ειναι δικός μου. Δικός σου ειναι ο κώλος. Αμα δεν σου έφτασε ο ενας θερμοσίφωνας και θες κι αλλους, δεν φταίω εγω. Εγω γλίτωσα.
Και να τον πλυνεις,να μην μου τον φερεις σκατωμενο πισω ,ετσι φλουφλη? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ναι αγαπη το ομολογω,αλλα είναι η διασκεδαση μου να εχω μπετοβλακες απέναντι μου που νομιζουν ότι είναι εξυπνοι.Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο διασκεδαζω :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :boobies:

Εσυ γελάς με εμας, εμεις γελάμε με εσένα. WIN-WIN η κατάσταση.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Και να τον πλυνεις,να μην μου τον φερεις σκατωμενο πισω ,ετσι φλουφλη? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

Ρε λίλα, για ποσο μαλάκα με εχεις να επιστρέψω στον τόπο του εγκλήματος, για να πάρω πίσω εναν θερμοσίφωνα που θυσίασα για να γλιτώσω; Το οτι σου κλέψανε τον σκατωμένοθερμοσίφωνα που παράτησες μόλις εκανες την δουλειά σου, κοιτα για κανεναν γυφτο μην στην εκανε την δουλειά. Δεν ειμουνα εγω.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Παραγωγο της διαφυγούσης ραδιενέργειας εισαι εσυ?γιατι αναφερθησαν τερατωγεννεσεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom