Ευχαριστω.Μια απλη σκεψη εκανα κρινοντας από τον εαυτο μου που τον επιασα να το κανει καμια φορα αυτο
Ειπες ρε Λίλα εσυ καποιον πούστη για να τον μειώσεις; Ρε θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.
Ευχαριστω.Μια απλη σκεψη εκανα κρινοντας από τον εαυτο μου που τον επιασα να το κανει καμια φορα αυτο
Οχι ρε φίλε, δεν τα έμαθες; Δεν κανουμε χαβαλέ. Απλα κοροιδεύουμε τον λίλα μπας και νιώσουμε ανώτεροι, αλλα ντρεπόμαστε να το πούμε.
Με φτανει που είμαι η επισημη γκομενα σου.Σου συγχωρω τα παντα καραφλιτσα μουλαθος τυπε.ειμαστε πολυ ανωτεροι απο αυτο το σιχαμα ολοι.και η γλοιωδης συμπεριφορα του το αποδυκνειει.κανενας ανθρωπος με αξιοπρεπεια δεν θα το δεχονταν αυτο για να παραμεινει μεσα στο σαϊτ μηπως βρει καμια ψωλη να ρουφηξει.
Ειπες ρε Λίλα εσυ καποιον πούστη για να τον μειώσεις; Ρε θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.
Στο κουτσουρακι σου τα λες αυτά?Ντροπη σου αντρα μουτυπε ο σιχαμενος πουστης οποτε μπαινει μεσα βριζει ολα τα μελη του μπου.κοιτα λιγο τα μηνυματα του για να δεις ποσο ξεφτυλισμενος ειναι.
και μετα τον πειραζει που γελαμε μαζι του.εχει και αξιοπρεπεια το νουμερο του σαϊτ και τωρα το θυμηθηκε :S
Με φτανει που είμαι η επισημη γκομενα σου.Σου συγχωρω τα παντα καραφλιτσα μου
τυπε ο σιχαμενος πουστης οποτε μπαινει μεσα βριζει ολα τα μελη του μπου.κοιτα λιγο τα μηνυματα του για να δεις ποσο ξεφτυλισμενος ειναι.
και μετα τον πειραζει που γελαμε μαζι του.εχει και αξιοπρεπεια το νουμερο του σαϊτ και τωρα το θυμηθηκε :S
Ειμαι ερωτευμενη μαζι του τρελα
Δεν αμφιβαλω ότι εισαι τσιμεντο στο μυαλο.Αλλα επειδή βαριέμαι τους ηλιθιους ρωτα αυτους που μου απαντησαν εάν δεν βαριωνται να σου εξηγησουν τι ειπαΟκ. Δεν απάντησες ομως. Εσυ εισαι η μεγαλύτερη πούστρα που υπάρχει στο σάιτ, με διαφορά. Και λές αλλους πούστηδες, ωστε να τους μειώσεις και να νιώσεις ανώτερος εσύ; Με πιο σκεπτικό; Τι σκέφτεσαι; Γελάνε και τα τσιμέντα.
Αγορινα μου γλυκια όλα για σενα
κι εγω με την κωλοτρυπιδα της μανας σου τυπε.ειναι τοσο φιλοξενο μερος για καθε ψωλη
Δεν αμφιβαλω ότι εισαι τσιμεντο στο μυαλο.Αλλα επειδή βαριέμαι τους ηλιθιους ρωτα αυτους που μου απαντησαν εάν δεν βαριωνται να σου εξηγησουν τι ειπα
Οκ. Δεν απάντησες ομως. Εσυ εισαι η μεγαλύτερη πούστρα που υπάρχει στο σάιτ, με διαφορά. Και λές αλλους πούστηδες, ωστε να τους μειώσεις και να νιώσεις ανώτερος εσύ; Με πιο σκεπτικό; Τι σκέφτεσαι; Γελάνε και τα τσιμέντα.
Δεν αμφιβαλω ότι εισαι τσιμεντο στο μυαλο.Αλλα επειδή βαριέμαι τους ηλιθιους ρωτα αυτους που μου απαντησαν εάν δεν βαριωνται να σου εξηγησουν τι ειπα
τυπε πηρες την απαντηση σου απο το πουστρακι,οποτε κρινε τι σκατα εχει μεσα στην ψυχη του.ψυχοπαθης με κομπλεξ ανωτεροτητας,και επειδη τον θιξαμε προσπαθει να εκδικηθει με το να μας κανει κι εμας ομοιους του.τυπικη συμπεριφορα κομπλεξικου ψυχοπαθη πουστη
Λατρεια μου εσυ θυμαμαι τα γλωσσοφιλα σου και ανατριχιαζω