Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 744K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ευχαριστω.Μια απλη σκεψη εκανα κρινοντας από τον εαυτο μου που τον επιασα να το κανει καμια φορα αυτο :boobies:

Ειπες ρε Λίλα εσυ καποιον πούστη για να τον μειώσεις; Ρε θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Οχι ρε φίλε, δεν τα έμαθες; Δεν κανουμε χαβαλέ. Απλα κοροιδεύουμε τον λίλα μπας και νιώσουμε ανώτεροι, αλλα ντρεπόμαστε να το πούμε.

λαθος τυπε.ειμαστε πολυ ανωτεροι απο αυτο το σιχαμα ολοι.και η γλοιωδης συμπεριφορα του το αποδυκνειει.κανενας ανθρωπος με αξιοπρεπεια δεν θα το δεχονταν αυτο για να παραμεινει μεσα στο σαϊτ μηπως βρει καμια ψωλη να ρουφηξει.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
λαθος τυπε.ειμαστε πολυ ανωτεροι απο αυτο το σιχαμα ολοι.και η γλοιωδης συμπεριφορα του το αποδυκνειει.κανενας ανθρωπος με αξιοπρεπεια δεν θα το δεχονταν αυτο για να παραμεινει μεσα στο σαϊτ μηπως βρει καμια ψωλη να ρουφηξει.
Με φτανει που είμαι η επισημη γκομενα σου.Σου συγχωρω τα παντα καραφλιτσα μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Ειπες ρε Λίλα εσυ καποιον πούστη για να τον μειώσεις; Ρε θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.

τυπε ο σιχαμενος πουστης οποτε μπαινει μεσα βριζει ολα τα μελη του μπου.κοιτα λιγο τα μηνυματα του για να δεις ποσο ξεφτυλισμενος ειναι.
και μετα τον πειραζει που γελαμε μαζι του.εχει και αξιοπρεπεια το νουμερο του σαϊτ και τωρα το θυμηθηκε  :S

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
τυπε ο σιχαμενος πουστης οποτε μπαινει μεσα βριζει ολα τα μελη του μπου.κοιτα λιγο τα μηνυματα του για να δεις ποσο ξεφτυλισμενος ειναι.
και μετα τον πειραζει που γελαμε μαζι του.εχει και αξιοπρεπεια το νουμερο του σαϊτ και τωρα το θυμηθηκε   :S
Στο κουτσουρακι σου τα λες αυτά?Ντροπη σου αντρα μου :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
και μετα τον πειραζει που γελαμε μαζι του.εχει και αξιοπρεπεια το νουμερο του σαϊτ και τωρα το θυμηθηκε   :S

Ρε μάστορα. Ειμαι μπροστά στον υπολογιστή μου, και κοντεύω να πνιγώ απο τα γέλια με αυτα που διαβάζω. Γιατι προσπαθείς να σοβαρέψεις την κουβέντα. Γιατι το κανεις αυτο. Σε λίγο θα πάρεις και σοβαρά τον Λίλα ετσι όπως το πάς.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Μαλάκα να σε λέει ο Λίλας πουστη για να σε μειώσει. Κλαίω!!!!!!!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ειμαι ερωτευμενη μαζι του τρελα :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ειμαι ερωτευμενη μαζι του τρελα :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :boobies:

Οκ. Δεν απάντησες ομως. Εσυ εισαι η μεγαλύτερη πούστρα που υπάρχει στο σάιτ, με διαφορά. Και λές αλλους πούστηδες, ωστε να τους μειώσεις και να νιώσεις ανώτερος εσύ; Με πιο σκεπτικό; Τι σκέφτεσαι; Γελάνε και τα τσιμέντα.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Οκ. Δεν απάντησες ομως. Εσυ εισαι η μεγαλύτερη πούστρα που υπάρχει στο σάιτ, με διαφορά. Και λές αλλους πούστηδες, ωστε να τους μειώσεις και να νιώσεις ανώτερος εσύ; Με πιο σκεπτικό; Τι σκέφτεσαι; Γελάνε και τα τσιμέντα.
Δεν αμφιβαλω ότι εισαι τσιμεντο στο μυαλο.Αλλα επειδή βαριέμαι τους ηλιθιους ρωτα αυτους που μου απαντησαν εάν δεν βαριωνται να σου εξηγησουν τι ειπα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
φρουρα φρουρα φρουρα φρουρα φρουρα φρουρα φρουρα φρουρα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Δεν αμφιβαλω ότι εισαι τσιμεντο στο μυαλο.Αλλα επειδή βαριέμαι τους ηλιθιους ρωτα αυτους που μου απαντησαν εάν δεν βαριωνται να σου εξηγησουν τι ειπα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

τυπε ξερω ποναει πολυ να εισαι ρεντικολο μια ζωη και να γελαει ολοκληρο σαϊτ μαζι σου   :S :S :S
αλλα δεν προκειται να αλλαξει ποτε αυτο   :S :S :S

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Λατρεια μου εσυ θυμαμαι τα γλωσσοφιλα σου και ανατριχιαζω :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656

τυπε πηρες την απαντηση σου απο το πουστρακι,οποτε κρινε τι σκατα εχει μεσα στην ψυχη του.ψυχοπαθης με κομπλεξ ανωτεροτητας,και επειδη τον θιξαμε προσπαθει να εκδικηθει με το να μας κανει κι εμας ομοιους του.τυπικη συμπεριφορα κομπλεξικου ψυχοπαθη πουστη

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αγαπη μου ηδονίζομαι μονο που σε διαβαζω.Το κουτσουρο μεσα μου παλλεται με δυναμη :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
τυπε πηρες την απαντηση σου απο το πουστρακι,οποτε κρινε τι σκατα εχει μεσα στην ψυχη του.ψυχοπαθης με κομπλεξ ανωτεροτητας,και επειδη τον θιξαμε προσπαθει να εκδικηθει με το να μας κανει κι εμας ομοιους του.τυπικη συμπεριφορα κομπλεξικου ψυχοπαθη πουστη

Εγω φίλε εχω γαμηθει στα γέλια. Ασ' τον να βρίζει. Γελάω εγω; Μεχρι δακρύων. Οπότε κερδισμένος ειμαι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Λατρεια μου εσυ θυμαμαι τα γλωσσοφιλα σου και ανατριχιαζω :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :boobies:

εισαι σε πολυ καλο δρομο για να παρεις ποδι απο το σαϊτ τυπε  :grin: :grin: :grin:

καλα πας συνεχισε  σιχαμενο εμετικο ψυχοπαθες πουστρακι   :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Λατρεια μου,καραφλη μου αγαπη :gay: :gay: :gay: :boobies:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)