Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 744K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Να σου πω δεν ξερω.Υποθετω ότι αν πεις εσυ ότι εισαι πουστης τους κοβεις την δυνατοτητα να σε μειωσουν και να αισθανθουν ανωτεροι και βρίσκονται σε δυσκολη θεση γιατι ο μεσος Ελληνας είναι ανίκανος να αναδειχθεί με άλλο τροπο. :boobies:

Γενικα εχεις ενα δικιο

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ευχαριστω.Μια απλη σκεψη εκανα κρινοντας από τον εαυτο μου που τον επιασα να το κανει καμια φορα αυτο :boobies:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
Ευχαριστω.Μια απλη σκεψη εκανα κρινοντας από τον εαυτο μου που τον επιασα να το κανει καμια φορα αυτο :boobies:
Ορθο αυτο!
Το εχω πει και εγω πολλες φορες (στο επαγγελματικο πεδιο κυριως),
Για να ανεβεις, δυο τροποι υπαρχουν,
Η να γινεις εσυ καλυτερος απο τους αλλους η να κανεις τους αλλους χειροτερους απο εσενα!!

Προφανως ισχυει και γενικοτερα αυτο!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Από τον δικο σου τα μαθαμε και ομολογω ειχε ωραιο κωλο.Τωρα πως βγηκες εσυ πατσουροπουστα ενας μονο γαμιας το ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

θα ηθελες πολυ μωρη γερο πουσταρα αλλα ο πατερας μου το μονο που γαμησε απο την οικογενεια σου ηταν η μανα σου η πουτανα πιυ την εχει γαμησει ολο το συμπαν  :grin: :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Το χονδρυνατε παιδια

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αγαπη μου εσυ,λατρεια μου ποσο με ερεθίζεις όταν μιλας ετσι :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Τρομέρη ανάλυση. Λές τον Λίλα πουστη, παίρνεις προαγωγή, γιατι τον μειώνεις και ετσι προτιμάει εσενα το αφεντικό.

Σας εχω νέα. Δεν σας κοροιδεύουμε για να ανέβουμε. Σας κοροιδεύουμε για να γελάμε. Και οταν χώνει ο λίλας κούτσουρα στην σούφρα του, γελάμε ακομα περισσότερο.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Δεν ντρεπεσαι να ποσταρεις φατσα πιστα την μανα  σου και τον αδελφο σου καραφλη Λουλου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rose: :rose: :gay: :boobies:

βρες και τιποτα δικο σου να πεις βρε γερο πουστη cuckold και μαλακα   :S :S :S

θα πεθανεις συντομα και το μονο που θα σε ιυμιζει θα ειναι ενα κουτσουρο που θα εξεχει απο το φερετρο σου και τα πακικα ψωλοχυματα που θα μυριζει το μνημα σου παλιοπουστη και πουτανας γιε   :S :S :S  :priest:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
Το χονδρυνατε παιδια

η πουσταρα φταιει φιλε που νομιζει οτι με τι να με κανει ισα με τα μουτρα της θα με διωξει απο το σαϊτ.
εαν ηθελε η πουσταρα του κερατα να μην γελανε μαζι της,ας μην εμπαινε εδω μεσα.ειναι γελοιος και ο κοσμος θα γελαει μια ζωη μαζι της.γελοια πουσταρα γεννηθηκε,γελοια πουσταρα εζησε,και γελοια πουσταρα θα πεθανει  :S :S :S
πουστη μην παριστανεις τον αντρα,γιατι οιτε δεν ησουν αντρας  :gay: :effemine:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Χαβαλε να κανουμε παιδια
Σε λογικα πλαισια να γελαμε

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ποσο μου αρεσεις ετσι αντρας που εισαι :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
βρες και τιπιτα δικο σου να πεις βρε γερο οουστη cuckokd και μαλακα   :S :S :S

θα πεθανεις συντομα και το μονο που θα σε ιυμιζει θα ειναι ενα κουτσουρο που θα εξεχει απο το φερετρο σου και τα πακικα ψωλοχυματα που θα μυριζει το μνημα σου παλιοπουστη και πουτανας γιε   :S :S :S  :priest:
Σε λατρευω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: αγαπη μου :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Χαβαλε να κανουμε παιδια
Σε λογικα πλαισια να γελαμε

Οχι ρε φίλε, δεν τα έμαθες; Δεν κανουμε χαβαλέ. Απλα κοροιδεύουμε τον λίλα μπας και νιώσουμε ανώτεροι, αλλα ντρεπόμαστε να το πούμε.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
η πουσταρα φταιει φιλε που νομιζει οτι με τι να με κανει ισα με τα μουτρα της θα με διωξει απο το σαϊτ.
εαν ηθελε η πουσταρα του κερατα να μην γελανε μαζι της,ας μην εμπαινε εδω μεσα.ειναι γελοιος και ο κοσμος θα γελαει μια ζωη μαζι της.γελοια πουσταρα γεννηθηκε,γελοια πουσταρα εζησε,και γελοια πουσταρα θα πεθανει   :S :S :S
πουστη μην παριστανεις τον αντρα,γιατι οιτε δεν ησουν αντρας   :gay: :effemine:
Καλε μου μιλησες στο θυληκο βαθμο.Αντρα μου θελω να σε ξαναγλωσσοφιλησω όπως παλια. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :gay: :gay: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories