apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Bareback massage και μονο.
Φαντασου να τριβεται πανω σου αυτο το λαδωμενο κορμι...
Bareback massage και μονο.
Φαντασου να τριβεται πανω σου αυτο το λαδωμενο κορμι...
το πληρωσε ομως τυπε
το πληρωσε ομως τυπε
πολυ συσσωρευμενο τσι τυπε
Αυτα βλεπει ο κοτοσταμουλης και μετα κανει το Κουνγκ Φου του Μεθυσμενου Κοτοπουλου...
πηγαινε κανενα σαολιν κουνγκ φου , στον σταθμο λαρισης εχει σχολη..μετα απο 1-2 χρονια θα σκοτωνεις στην κυριολεξια με 1-2 κινησεις.. και ασε τα μμα για καμενους..
Που είναι το βίντεο με τα όπλα ρε γμτ................
τα εχει κατεβασει ο σιφου τυπεΠου είναι το βίντεο με τα όπλα ρε γμτ................
Και ζουνε ακομητα εχει κατεβασει ο σιφου τυπε
επειδη κατι αλητηριοι τυποι τον επερναν τηλ στο σπιτι του και τον εβριζαν :S
Ζώα οι "τύποι"......ήταν συλλεκτικά τα βίντεο(ς)............τα εχει κατεβασει ο σιφου τυπε
Τον βρηκε ομως τον κικ-μποξερ και τον εκανε να κλαιει και να λεει "Γιαννη δε φταιω εγω. Αλλοι με βαλανε" ;)τα εχει κατεβασει ο σιφου τυπε
Γι'αυτο εμεις οι θεματοφυλακες τα εχουμε φυλαγμενα στο εξωτερικο...Ζώα οι "τύποι"......ήταν συλλεκτικά τα βίντεο(ς)............
τυπε τα πουστρακια τετοια καταληξη εχουν συνηθωςΤον βρηκε ομως τον κικ-μποξερ και τον εκανε να κλαιει και να λεει "Γιαννη δε φταιω εγω. Αλλοι με βαλανε" ;)
Θα μπορούσε να κάνει την "ξεματιάστρα"..................υποδοχη τυπε μου και κου-κους με τις πελατισες!!
ειναι μεγαλοψυχος ο σιφου τυπεΚαι ζουνε ακομη
Δε ξερουν με ποιον τα εχουν βαλει οι Κανακοσερβεταδες και οι Φωτομαριες...τυπε τα πουστρακια τετοια καταληξη εχουν συνηθως
Υποταγή κ'έτσι?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=463609;image[/img[/URL]]
[/quote]
Θεση για κωλογλειφαδα :-*
δεν θυμωνει ο λιλας τυπεΔε ξερουν με ποιον τα εχουν βαλει οι Κανακοσερβεταδες και οι Φωτομαριες...
Το εχουμε ξεφτυλισει στα
...στον εαυτό του?Θεση για κωλογλειφαδα :-*