Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν αρταίνεται σήμερα γιατί αύριο θα πάει να κοινωνήσει.
ψαχνει ο παππας το δισκοποτηρο τουδεν αρταίνεται σήμερα γιατί αύριο θα πάει να κοινωνήσει.
τα εξαπτέρυγα και την κολυμπήθραψαχνει ο παππας το δισκοποτηρο του
Του γράφετε συνεχώς μαλακίες και μανούρ(γ)ιασε το ατιμούλικο........μα που χαθηκε σημερα η λιλκα μου?
Κοροιδευεις τυπε, αλλα το Λιλακι παραμενει αναφτρα και χυστρα.μπεμπα ο λιλας τυπε
τι εποχες και εκεινες τυπεΚοροιδευεις τυπε, αλλα το Λιλακι παραμενει αναφτρα και χυστρα.
Κατσε να μπει και ο Λαγουδακης να την βροντηξουμε μια ολοι μαζι να θυμηθουμε τα παλια...
Μια χαρα ειναι τα παιδια.τι εποχες και εκεινες τυπε
ο λαγουδακης τι κανει?ολα καλα με το μαγαζι και τον σοφια?
Κοροιδευεις τυπε, αλλα το Λιλακι παραμενει αναφτρα και χυστρα.
Κατσε να μπει και ο Λαγουδακης να την βροντηξουμε μια ολοι μαζι να θυμηθουμε τα παλια...
τι εποχες και εκεινες τυπε
Μια χαρα ειναι τα παιδια.
Εχουν ανοιξει ενα κομμωτηριο στο Αγρινιο, απο εκει ειναι ο Σοφιας, και παει σφαιρα το μαγαζι.
Ο Λαγουδακης σεσουαρ και ο Σοφιας χτενισμα-βαφη.
Ηταν τυχερος ο Λαγουδακης με τον Σοφια.
τυπε νομιζα οτι ο σοφιας ειναι απτην καβαλαΜια χαρα ειναι τα παιδια.
Εχουν ανοιξει ενα κομμωτηριο στο Αγρινιο, απο εκει ειναι ο Σοφιας, και παει σφαιρα το μαγαζι.
Ο Λαγουδακης σεσουαρ και ο Σοφιας χτενισμα-βαφη.
Ηταν τυχερος ο Λαγουδακης με τον Σοφια.
τυπε μου βοηθος πιστολακι ο λιλας! ε οχι!!τυπε νομιζα οτι ο σοφιας ειναι απτην καβαλα
δικε μου πες στο λαγουδακη αν θελουν βοηθο να στειλουμε τον λιλα
πρεπει ναχει μεινει ανεργος αυτην την εποχη :S
θα ηταν ακομη καλυτερα αν δεν εμπαινε σφηνα ο αβραμης για να παρει την δοξα απο τον λιλα.την χαλασε σε πολλους τοτε ο αβραμης. :Sτι εποχες και εκεινες τυπε
τι λες οτι πρεπει να κανει στο κομμωτηριο του σοφια τυπε?τυπε μου βοηθος πιστολακι ο λιλας! ε οχι!!
Στην Καβαλα εβγαλε τη σχολη Αμαραντο πιστολακι-βαφη.τυπε νομιζα οτι ο σοφιας ειναι απτην καβαλα
το πληρωσε ομως τυπεθα ηταν ακομη καλυτερα αν δεν εμπαινε σφηνα ο αβραμης για να παρει την δοξα απο τον λιλα.την χαλασε σε πολλους τοτε ο αβραμης. :S
τυπε νομιζα οτι ο σοφιας ειναι απτην καβαλα
υποδοχη τυπε μου και κου-κους με τις πελατισες!!τι λες οτι πρεπει να κανει στο κομμωτηριο του σοφια τυπε?
τι θα του ταιριαζε?
τι λες οτι πρεπει να κανει στο κομμωτηριο του σοφια τυπε?
τι θα του ταιριαζε?