DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Που ειναι?? βαλτην... Ησουν στα τεσσερα με το μπουκαλι μεσα.. και μας κοιταγες και καπνιζες... βγαζης πολλα σε αυτη τη φωτο....
Σου ειπα να μην κοιταζεσαι αποτομα στον καθρευτη,μοιαζει τοσο πολυ ο κωλος σου με την μουρη σου που ξερνας.Φτου σου ρε πούστη μου κ μόλις είχα φάει για μεσημέρι
Σου ειπα να μην κοιταζεσαι αποτομα στον καθρευτη,μοιαζει τοσο πολυ ο κωλος σου με την μουρη σου που ξερνας.
οπως το δικο σουΛες κι ανέκδοτα μωρή ξεκωλιάρα χίπισσα? Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου?
τωρα μιλησες η εκλασες?σωστά μωρή λουκία,έτσι μοιάζει ο κώλος μου με την μούρη μου ακριβώς.
Τουλάχιστον δεν μοιάζει με τον δικό σου που έχει γίνει μεγαλύτερος κ από την τρύπα του όζοντος.
Μωρή γαμιόλα ο δικός μου είναι για χέσιμο - όχι για πυροφάνι. Ξεκωλιασμένη - λούγκρα του ελέους.οπως το δικο σου
Μαλλον εκλασες παλιΛιλάκι κα΄τι μου λέει ότι ζήλεψες την Ντούβλη κ θα κάνεις κ συ λεύκανση κωλοτρυπίδας μωρή.Θα μοιάζει ο κώλος σου σαν το χαμόγελο της άλλης της κραγμένης,του Αλέξανδρου Πετρίδη.
Αν μωρή δεν έχεις λεφτα για την λεύκανση,να σου κάνουμε έναν έρανο να κάνεις.
Δεν είναι δυνατόν να βγάζεις την τρύπα του όζοντ....εεεε την κωλοτρυπίδα σου ήθελα να πω,έτσι φόρα-παρτίδα δίχως να είναι περιποιημένη.
Δανάη,τι καυλοσυζητηση ειναι αυτη??? με ερεθισατε...