lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε ο ξαδελφος μου ο λεωνιδας.και ελεγα που χαθηκε αυτο το παιδι.πηγε στον λιλα.
γεια σου λιλα μεγιστε.
ρε ο ξαδελφος μου ο λεωνιδας.και ελεγα που χαθηκε αυτο το παιδι.πηγε στον λιλα.
γεια σου λιλα μεγιστε.
Πουστέρας Εξαρχείων ή Αστέρας Πουσταράδων?λιλακι τι ομαδα εισαι;
απαγορευεται να βαζει φωτο αλλου,βγαλτην λιλακι μην σε μπαναρουν και σε χασουμε για δευτερη φοραΛογοκρισια εχουμε, και σβηνουν οι foto του λιλα?
απαγορευεται να βαζει φωτο αλλου,βγαλτην λιλακι μην σε μπαναρουν και σε χασουμε για δευτερη φορα
Το κορίτσι τις σβήνει μόνο του ρε - είναι cock tease.Λογοκρισια εχουμε, και σβηνουν οι foto του λιλα?
ο λιλας?
ειναι τυπος!
ε τοτε πες την αληθεια, πες οτι ειναι δικες σου οι φωτο, μην κρυβεσαι.
δεν εχει προτιμηση η Λιλα μας βρε.... ο καλος ο μηλος ολα τα αλεθη... αλλα η Λιλα μας δεν ΑΒΕΛΗ ΤΟΥΚΕΣ... ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΕΣ... εε Λιλα????ειμαι περιεργος ποιοι μπορει να γαμανε το λιλα?
ο λιλας μπορει να μην εχει προτιμησεις,αλλα θα ηθελα να ξερω ποιοι τον προτιμανε.δεν εχει προτιμηση η Λιλα μας βρε.... ο καλος ο μηλος ολα τα αλεθη... αλλα η Λιλα μας δεν ΑΒΕΛΗ ΤΟΥΚΕΣ... ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΕΣ... εε Λιλα????
φταιει φταιει... η Λιλα μας μου αρεση γιατι εχει κατι το εξαντρικ.. Ειναι Cool person... δεν πα να βαρανε καμπανες και βομβες εξω το μπουκαλι της θα το βαλη.... και απο οτι προσεξα της αρεση κα καπνιζη και να την πηδανε.... τι αλλο να θελει ενας αντρας[quote ο καλος ο μηλος ολα τα αλεθη...
ο μύλος όμως τη φταιει????????????
ε ολες μας εχουμε τις ακρες μας... η ολα η τιποτα λεει η Λιλα μας...ο λιλας μπορει να μην εχει προτιμησεις,αλλα θα ηθελα να ξερω ποιοι τον προτιμανε.