Επισκέπτης
τυπε ο λιλασ δεν βλεπω να εμφανιζεται..μαλον την κανει σιγα σιγα και αθορυβαεπιτελους ας μπει στο σαιτ ο τυπος λιλας να δωσει απαντησεις
τυπε ο λιλασ δεν βλεπω να εμφανιζεται..μαλον την κανει σιγα σιγα και αθορυβαεπιτελους ας μπει στο σαιτ ο τυπος λιλας να δωσει απαντησεις
τυπε ο λιλασ δεν βλεπω να εμφανιζεται..μαλον την κανει σιγα σιγα και αθορυβα
θα ακουνε και οι γειτονεσ απο κατω τα τακουνακια...Αθορυβα δεν γινεται γιατι του κρεμονται τα κουδουνια
ωραιοσ τυπεμε τα τσόκαρα να παίζει στο φιλμ οι Γερμανοί ξανάρχονται και αυτός στο ρόλο του κουμουνιστή που πήρε τα βουνά και πιάστηκε αιχμάλωτος από τη βέρμαχτ
λιλα θα σου παρω δωρο καναπε καινουριο γιατι ο παλιοσ εχει φαει πολυ γαμησηοριστε..... μπορει να ντρεπετε το παιδι....
γεια σου ρε γιατρε ολα τα ξερεις....τυπε ναι 55 ! παντωσ 42 δεν ειναι σιγουροτατα παντα φιλικα
γνωμη μου ειναι ειναι παπατζα , εφτιαξε κλωνο και μας δουλευει και καλα αλλα ειναι καλο παιδι και ανοιχτος ανθρωπος...Ρε τύποι τελικά είναι παπατζής ή όχι ο Λίλας. Στην αρχή αυτού του θέματος έχει ειπωθεί πως οι photo δεν είναι δικές του με τον ίδιο να διαβεβαιώνει πως οι ρετσίνες ανήκουν στο δικό του σουφρέτο.
Μπορεί να βγει και να μας διαφωτίσει ο καυλέας πίτσι;
Ρε τυπε τι ειπες τωρα?????φοτο με το λιλακι μασα και εσυ θα τον πεξεις με τι γιωτα??? απαραδεκτος!!!!λιλα που εισαι ρε πουστη μου εισαι καλα? βαλε φωτο θελω να χυσω για παρτη τησ γιωτασ!
τυπε δεν τα λεμε και ολα λιγα χρονια + - να προσεχουμε και λιγο....γεια σου ρε γιατρε ολα τα ξερεις....
τυπε εγω δηλωνω fun τησ γιωτασ και μονοΡε τυπε τι ειπες τωρα?????φοτο με το λιλακι μασα και εσυ θα τον πεξεις με τι γιωτα??? απαραδεκτος!!!!
οχι δεν ειναι παπατζα η κλωνος,τον εχω πετυχει πριν χρονια αμπελοκηπους στο υψος του γηροκομειου προς τα πανω,ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν αυτοςγνωμη μου ειναι ειναι παπατζα , εφτιαξε κλωνο και μας δουλευει και καλα αλλα ειναι καλο παιδι και ανοιχτος ανθρωπος...