Επισκέπτης
λιλα θεσ να γινουμε φιλοι??να γαμαω την (γιωτα) που εχεισ στην φαντασια σου... και εσυ να βλεπεισ αντε θα σε αφησω να βγαλεισ και φωτο να τησ ανεβασεισ στο σαιτ για σκεψου το
εχει παει για αλλαγη εντερου,περναει αλλο απο τεφλον,σε λιγο θα ειναι παλι μαζι μαςτυπε τελαρο καλα θα ηταν. και βαλε.......αλλα ο λιλασ που χαθηκε μηπωσ νευριασε?
ωραιοσ τυπε παω να αναψω λαμπαδα για παρτη του λιλαεχει παει για αλλαγη εντερου,περναει αλλο απο τεφλον,σε λιγο θα τον ειναι παλι μαζι μας
τυπε ακαποτα μονο απο την ονομαζομενη γιωτα που λεει ο λιλασΤο λιλακι λετε να τον παίρνει ακάποτα;;;
και καλα ειχε τησ γιωτασ face?? αφου τρεμει να ανεβασει φωτο με την κατα φαντασια του γιωταπαίδες χάσατε προχθες βράδυ ρεσιτάλ φωτό της γιώτας..ο λιλας μέσα σε μια ώρα (από τις 2 έως τις 3) ανέβασε καμιά 10αριά και τις κατέβασε..γι αυτό βλέπετε και σχόλια μου και του απόλυτου αρσενικού..
είναι αυτές οι "καταδρομικές" που κανει ο λιλακος και τα εξαφανίζει μετά από ώρα
παλαι ειχε βαλει κατι φωτος που τον επαιρνε ακαποτο τυπε :SΤο λιλακι λετε να τον παίρνει ακάποτα;;;
παλαι ειχε βαλει κατι φωτος που τον επαιρνε ακαποτο τυπε :S
τυπε τον λιλα τον ξεφωνισαν και δεν γραφει πλεον :SMη μας καβλωνεις βραδυατικα ρε Απολυτε και εχω να παω γυμναστηριο... θα μεινω απο δυναμεις.
Ο λιλασ ειναι λεβεντησ δεν μασαειτυπε τον λιλα τον ξεφωνισαν και δεν γραφει πλεον :S
σφερντεκλε και απολυτε εσεισ σαν παλιουρεσ στο σαιτ..ο λιλασ εχει βαλει φωτο τησ και καλα γιωτασ??Mη μας καβλωνεις βραδυατικα ρε Απολυτε και εχω να παω γυμναστηριο... θα μεινω απο δυναμεις.
πολλες τυπετυπε εσυ που εισαι παλιουρασ στο σαιτ εχει βαλει φωτο τησ και καλα γιωτασ??
τυπε οι φωτο που ανεβαζε με την γιωτα ειναι αυτη που τον γαμαει στο βιντεο με το στραπ ον?μπορουμε να το μαθουμε?πολλες τυπε
ειχε βαλει και βιντεακι που η γιωτα χορευε
αν οι φωτο τησ γιωτασ ειναι ιδιεσ με το βιντεο που τον γαμαει με το στραπ ον ειναι δικεσ του στανταρΡε τύποι τελικά είναι παπατζής ή όχι ο Λίλας. Στην αρχή αυτού του θέματος έχει ειπωθεί πως οι photo δεν είναι δικές του με τον ίδιο να διαβεβαιώνει πως οι ρετσίνες ανήκουν στο δικό του σουφρέτο.
Μπορεί να βγει και να μας διαφωτίσει ο καυλέας πίτσι;