lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε αν τον κυνηγουσε ο ορεστης μακρης με καμια μπουκαλα μπορει και να σταματαγε....για μυγδαλα τυπε
τον κυνηγαει και ο βογλης![]()
τυπε αν τον κυνηγουσε ο ορεστης μακρης με καμια μπουκαλα μπορει και να σταματαγε....![]()
![]()
![]()
ο χορος της φυσης τυπεσαν νεραιδα εισαι στο δασος
ο χορος της φυσης τυπε
ή μαλλον
ο χορος της παρα-φυσης![]()
που εισαι ρε;ελα παμε μια μαζιΕλα κουκλα μου Λιλα. Ανεβασε φωτο να τρελαθω στην μαλακια.
Η θυληκια μου ειναι για σεμιναριο εκτος Αθηνων και για τρεις νυχτες θελω να με κανεις να χυυυυυυυυυυυυνω ατελειωτα...
Avanti Maestro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ειπε ρε το ατομοτυπε αν τον κυνηγουσε ο ορεστης μακρης με καμια μπουκαλα μπορει και να σταματαγε....![]()
![]()
![]()
παλι καυλωμενος ειμαι...το λιλακι δεν σηκωνει τα τηλεφωνα...ρε μην το γαμαει ο σφερδεκλος;δεν τον βλεπω on line,βαλε ρε καυλα την φωτο με τα κυδωνια στον πατο να χυσουμε ολοι
τυπε αν τον κυνηγουσε ο ορεστης μακρης με καμια μπουκαλα μπορει και να σταματαγε....![]()
![]()
![]()
Ελα κουκλα μου Λιλα. Ανεβασε φωτο να τρελαθω στην μαλακια.
Η θυληκια μου ειναι για σεμιναριο εκτος Αθηνων και για τρεις νυχτες θελω να με κανεις να χυυυυυυυυυυυυνω ατελειωτα...
Avanti Maestro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε μετα τη δουλεια στηνω καρτερι στον Αγιο Νικολαο, μπας και πετυχω το μωρο, αλλα τζιφος χθες και σημερα.
Που διαολο ειναι; Το βραδυ βγαινει, σαν τις κατσαριδες;
Εσυ που ξερεις τι του αρεσει, τι δωρο να του προσφερω οταν τον δω;
Θελω κατι πρωτοτυπο αλλα και ρομαντικο για το Λιλακι μας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()