kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
´Οπα ρε μεγαλε.
Και μεις τι κανουμε εδω περα;
Το τρολλευ περιμενουμε;
´Οπα ρε μεγαλε.
Και μεις τι κανουμε εδω περα;
Το τρολλευ περιμενουμε;
Αντε να δουμε ποτε θα παρουμε κ εμεις σειρα...
Με μενα θα δεις τι σημαινει ΑΓΑΠΗ....
λιλα θελω και εγω να σε γαμησω αλλα απο την καβλα της κωλαρας σου παθαινω προωρη εκσπερματωσή
Της σβηνη ο ιδιοςνα κάνω μια άσχετη-σχετική ερώτηση; γιατί δε βλέπω τις φωτό που ανεβάζει ο Λίλα; τις κατεβάζουν;
μπραβο αγαπη καλα τους ειπες,παρτε τα παπαρια μου τωρα κουφαλες που την πεσατε ολοι μαζι,αντε λυγουρια....Ο Λαγουδακις με ξεκολιαζει ακομα.
τυπε απο οτι μου ειπε εισαι και εσυ στην σειρα μετα απο μενα,θα γινει μαχη για την δευτερη θεση,παιζεις στα μπαραζ εσυ ο πουσταλεκος και ο μιστερ μπουτια,ολοι ξεκινατε απο 0 βαθμους
Χυυυυυυυνω μωρη πεταμενη γαμιολα.
Ποσο τυχερος ειναι ο γαμιδης ο lagoudakis που σε σκυλοπηδαει...;
τυπε απο οτι μου ειπε εισαι και εσυ στην σειρα μετα απο μενα,θα γινει μαχη για την δευτερη θεση,παιζεις στα μπαραζ εσυ ο πουσταλεκος και ο μιστερ μπουτια,ολοι ξεκινατε απο 0 βαθμους
Ολοι θα {τον} παρετε ,σιγα σιγα ενας ενας μην σπρωχνεστετυπε απο οτι μου ειπε εισαι και εσυ στην σειρα μετα απο μενα,θα γινει μαχη για την δευτερη θεση,παιζεις στα μπαραζ εσυ ο πουσταλεκος και ο μιστερ μπουτια,ολοι ξεκινατε απο 0 βαθμους
4.30 σε μήκος..καταρτι απο σερφ...διπλωνει και στα δυο για μεγαλυτερη απολαυση...
κωστα στην ειπε νομιζω;περιμενω την τοποθετηση σου
ρε φιλαρακο με τη σανιδα θα πας στο λιλακο?
μηπως δε νιωθεις αρκετα αντρας να τον φορμαρεις με το πουλακι σου?
ρε φιλαρακο με τη σανιδα θα πας στο λιλακο?
μηπως δε νιωθεις αρκετα αντρας να τον φορμαρεις με το πουλακι σου?
εχεις δικιο...εδω ο αλφονσο του εχωσε ολοκληρο πυραυλο στο καταρρτι θα κολλησει
κωτσο με τετοια νοοτροπια το λιλακι δε θα σε εχει ουτε για φτυσιμο
ρε το λιλι ειναι καθαροαιμο αλογο απο τα βαθη της μεσοποτομιας. θελει αντρα τολμηρο κ προικισμενο να τον δαμασει κ να τον υποταξει
ο λαγουδακης τον γαμαει κ τον δερνει κ το μωρο ειναι σουζα