Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 741K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
καλα ντε πως κανεις ετσι!!θα σε λεω μαξιμο :2funny:

ααααα νταξη , σε αφησε να με λες ετσι ?οκ πες τις οτι ντυνωμαι και κατευενω σε κανενα μισαορο σπιτι σου , πες της να ετοιμαστει για τον καλλυτερο πελατη , πληρωθηκα χτες και θα ακολουθησω το φουλ προγραμμα , οσο θα δουλευει η μαμακα σου μαζι μου εσυ κατευα κατω να μου πλυνεις το αμαξι και θα κονομισεις το 10αρικακι σου παλι  :pipa1:

gevorg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ααααα νταξη , σε αφησε να με λες ετσι ?οκ πες τις οτι ντυνωμαι και κατευενω σε κανενα μισαορο σπιτι σου , πες της να ετοιμαστει για τον καλλυτερο πελατη , πληρωθηκα χτες και θα ακολουθησω το φουλ προγραμμα , οσο θα δουλευει η μαμακα σου μαζι μου εσυ κατευα κατω να μου πλυνεις το αμαξι και θα κονομισεις το 10αρικακι σου παλι  :pipa1:
ο happy_penguin τι κανει?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπουτσαρά μου....τι ωραίο αβατάρ είναι αυτό; :2on1:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εμένα η κιθάρα μου είναι πούστικη και παίζετε όρθια :birdman:

Εαν ειναι ορθια τοτε βαλτην στον κολο σου και τραβα να ανοιξει κανενα θεμα με τιρλο "η κιβωτος του poustikh kithara" στο κοσμοπολιταν και ασε μας εδω εμας να γαμαμε.

ρε σαλτα και γαμησου βραδιατικα λεμε  :pipa1:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Παίκτες δεν έχετε καταλάβει ότι ο επονομαζόμενος ως Λιλας είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός θνητός ...είναι μια οντότητα η οποία έχει την δύναμη να ρουφάει(στην κωλοτρυπίδα του) οτι του γυαλίσει και να κατατροπώνει για πλάκα νεαρά "αγοράκια" τύπου ΜΑΞΙΜΟΥ με τέτοια ευκολία όπως χάνονται οι ψηφοφορίες Λιλας VS Μάξιμος....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίκτες δεν έχετε καταλάβει ότι ο επονομαζόμενος ως Λιλας είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός θνητός ...είναι μια οντότητα
party1.gif

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν ο λιλακος πραγματοποιησει πουτσαρα αυτο που λες, δε θα γραψει λιλας σε ενα απλο χαρτι. Πιστευω οτι θα γραψει "πουτσαρας στο κωλοσουφριδοβαλβιδο της γιωτας και θα τραβηξει φωτο οταν το σφυροκοπα ανελεητα, οπως δλδ γουσταρει να τον γαμανε.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
...είναι μια οντότητα η οποία έχει την δύναμη να ρουφάει(στην κωλοτρυπίδα του)....

Ναι , ναι ο ΛΙλας ειναι μια "Μαυρη τρυπα" οσοι θελετε γκουγκλαρετε να μαθετε τι ειναι  :2funny: :2funny:

για να σοβαρευτουμε τωρα .

ΤΕλικα Ο λιλας παιδες σορρυ αλλα ηταν η μεγαλυτερη φαρσα του αιωνα στο Ελληνικο Ιντερνετ , οπως βλεπετε 2 μερες τωρα , ουτε φωνη ουτε ακροωση και ουτε θα ξανα εμφανιστει!

Αρρωστακι που το επαιζες "λιλας" που εισαι ??? γιατι δεν βαζεις την φωτο που σου ζητησα ????????

[size=30pt]LILA'S KINGDOM  FALLEN ............... GAME OVER ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ[/size]

bigstockphoto_Checkmate_with_Clipping_Path__356035.jpg

[size=30pt]CHECK MAΤE ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Για να δουμε τωρα, θα βγει κανενα αλλο νεο επερχωμενο - αλλα πραγματικο - πουστρακι να κραζουμε και να του ριχνουμε και κανενα μπινελικι :think:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Πουτσαράς ξεμπρόστιασε το Λίλα...

Λίλα που είσαι????? θα κάνουμε μπανάνααααααα :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πιρόκαβλε γιατί έβαλες το σίχαμα για αβατάρ; :birdman:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
γουστάρω ατάκες γεωργίου..κατα τάλλα τον θεωρώ μαλάκα...

εκτός αφτού τον θεωρώ και μέγα μπουρδελιάρη ;) :grin:

Τον εχω πετυχει στα "στεκια" μωρτες δικος μας ειναι
βεβαια εκτος καμερας δεν τον παιρνεις χαμπαρι και ευκολα ,λογο μακιγιαζ στο στουντιο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom