Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 739K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ξεκολλα το μυαλο σου :idiot: στα παπαρια του του λιλα που θα κατσει να σου βγαλει και φωτογραφια κατα παραγγελια
η δαναη τον ηξερε και μιλαγανε κιολας...

βεβαια δεν αποκλειεται να εχεις και δικιο και να μη μιλας υποθετικα...

Η δαναη τον ηξερε ? καλα ρε φιλε εχεις 20 ποστ ολα και ολα και εμαθες καταστασει και "δαναες " ????

δεν μιλω υποθετικα

και μαλιστα ΠΡΟΚΑΛΩ των "λιλα" εφοσσον ειναι υπαρκο προσωπο να βγαλει φωτο δικια του εστω και ντυμενος αυτην την φορα αλλα να κραταει στο χερι του χαρτακι με το ονομα λιλας.

μονο ετσι μπορει να αποδειξει αλλιως ειναι ολο αυτο ενα ψεμα και μια μεγαλη φαρσα καποιου αρρωστου στο μυαλο που ποιος ξερει τι ειναι ικανος να κανει ! :tickedoff:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Το οτι τραβηξε βιντεο δικο του, μετα το επαιξε απο το vlc και εκανε μετα σκρινσοτ δε παιζει στη κεφαλα σου?
λιλα συνεχισε.
εισαι ιδεα.

Ας τραβιξει βιντεο και σκρεεν σουτ οσα θελει μπορει ομως σε μια φωτο του να εχει σημειωμενο καποιο χαρτακι με το ονομα λιλας ?????

ετσι και το κανει να μου περασεις φτερο στην μυτη !!!!!!!!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Η δαναη τον ηξερε ? καλα ρε φιλε εχεις 20 ποστ ολα και ολα και εμαθες καταστασει και "δαναες " ????

δεν μιλω υποθετικα

και μαλιστα ΠΡΟΚΑΛΩ των "λιλα" εφοσσον ειναι υπαρκο προσωπο να βγαλει γωτο δικια του εστω και ντυμενος αυτην την φορα αλλα να κραταει στο χερι του χαρτακι με το ονομα λιλας.

μονο ετσι μπορει να αποδειξει αλλιως ειναι ολο αυτο ενα ψεμα και μια μεγαλη φαρσα καποιου αρρωστου στο μυαλο που ποιος ξερει τι ειναι ικανος να κανει ! :tickedoff:
και με το ενα δακτυλο του ποδιου θα αναβει το πορτατιφ.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΜΑ καλα ρε , ειναι τοσο παραλαγο που εκει που θα βαζει τον δονιτη στον κολο του να εχει ενα χαρτι διπλα του που να λεει λιλας ? ρε πατε καλα καλα που ειναι το παραλογο δλδ , το χαρτακι ? ενω ο δονιτης και το Amstel μπυρομπουκαλο που χωνει στον κολο του λες και ειναι ψυγειο ειναι φυσιολογικα ?? ρε πατε καλα  :uglystupid:

δλδ αυτο που λεω δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει δλδ ???

gevorg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑ καλα ρε , ειναι τοσο παραλαγο που εκει που θα βαζει τον δονιτη στον κολο του να εχει ενα χαρτι διπλα του που να λεει λιλας ? ρε πατε καλα καλα που ειναι το παραλογο δλδ , το χαρτακι ? ενω ο δονιτης και το μπυρομπουκαλο ειναι φυσιολογικα ?? ρε πατε καλα  :uglystupid:

δλδ αυτο που λεω δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει δλδ ???
αν του στειλες πμ και δε σου απαντησε παντως να ξερεις δεν εισαι ο μονος :'( ...μην απογοητευεσαι :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Αμα σου πουμε 5-6 οτι εχεις δικιο και γουσταρουμε να μας δουλευει, θα χαλαρωσεις?
1. Εγω.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
:cheesy:Καλησπέρα κι απο μένα..

κατ'αρχάς γιατί τόσο μένος για τον Λίλα πουτσαρα? Δεν είναι φιλαράκι μου φυσικά αλλά δε μ έχει πειράξει και ποτέ. Παρολ'αυτά αυτά που λέει ο πουτσαράς, έχουν μια βάση. Κατ'αρχήν .......όλες οι φωτό του επονομαζόμενου "Λίλα" είναι σναπσοτ απο βιντεάκια τα οποία κάποια απ αυτά, τα χει ανεβάσει κιόλας. Δεύτερον..υο βρίσκω λίγο δύσκολο έως απίθανο να υπάρχει αληθινός Λίλας που να ανεβάζει φάτσα φόρα τέτοιες φωτό και ιδίως με τη γυναίκα του στο ιντερνετ σε κοινή θέα..

σόρυ μάγκες αλλά και μένα μου βρωμάει κάτι..(και όχι δεν έκλασα)

μετά τιμής.... :)

Ο Μέγας ο Ανεπανάληπτος..........

Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ ;)

:sunglasses:"ο τιμωρός των μικρών πορνιδίων.." :sunglasses:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
αν του στειλες πμ και δε σου απαντησε παντως να ξερεις δεν εισαι ο μονος :'( ...μην απογοητευεσαι :2funny:

δεν στελνω πμ σε πουστρακια ρε , μαλακας εισαι ? :jerking:.

το να καθεται να δουλευει τα χιλιαδες κοσμο ειναι ενοχλητικο ενω περνιεται για εξυπνος

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:cheesy:Καλησπέρα κι απο μένα..

κατ'αρχάς γιατί τόσο μένος για τον Λίλα πουτσαρα? Δεν είναι φιλαράκι μου φυσικά αλλά δε μ έχει πειράξει και ποτέ. Παρολ'αυτά αυτά που λέει ο πουτσαράς, έχουν μια βάση. Κατ'αρχήν .......όλες οι φωτό του επονομαζόμενου "Λίλα" είναι σναπσοτ απο βιντεάκια τα οποία κάποια απ αυτά, τα χει ανεβάσει κιόλας. Δεύτερον..υο βρίσκω λίγο δύσκολο έως απίθανο να υπάρχει αληθινός Λίλας που να ανεβάζει φάτσα φόρα τέτοιες φωτό και ιδίως με τη γυναίκα του στο ιντερνετ σε κοινή θέα..

σόρυ μάγκες αλλά και μένα μου βρωμάει κάτι..(και όχι δεν έκλασα)

μετά τιμής.... :)

Ο Μέγας ο Ανεπανάληπτος..........

Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ ;)

:sunglasses:"ο τιμωρός των μικρών πορνιδίων.." :sunglasses:

να σαι καλα ρε ανθρωπε που σθμεριζεσαι την αποψη μου διοτι μαλλον φαινεται οτι χαλασα τις ονειρωξεις καποιων εδω μεσα

davidoffakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λίλα πρέπει να προβείς σε επίσημη δήλωση μετά το σκάνδαλο που συντάραξε την παγκόσμια μπουρδελιάρικη κοινή γνώμη.Πρέπει να δώσεις συνέντευξη τύπου.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αμα σου πουμε 5-6 οτι εχεις δικιο και γουσταρουμε να μας δουλευει, θα χαλαρωσεις?
1. Εγω.

τι να σου πω ρε μαγκα , το τι εχει ο καθενας στο μυαλο του δεν μου παιυτει λογος , αλλα εφοσσον γουσταρετε το δουλεμα 5 - 6 ατομα , με γεια σας και χαρα σας , στο τελος βγαλτε την εξω χαζεψτε τον κολο του "λιλα" που βαζει πραγματα μεσα  λες και ειναι αποθηκη σε υπογειο πολυκατικιας και παιξτε τον . Τι αλλο να πω τελικα . :rockon: :rockon:

... μετα ομως μην παραπονιεστε οτι γαματε μονο πουτανες και το οτι δεν υπαρχουν γκομενες , εφοσσον την βρησκετε με τον κολο του "λιλα"

gevorg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι να σου πω ρε μαγκα , το τι εχει ο καθενας στο μυαλο του δεν μου παιυτει λογος , αλλα εφοσσον γουσταρετε το δουλεμα 5 - 6 ατομα , με γεια σας και χαρα σας , στο τελος βγαλτε την εξω χαζεψτε τον κολο του "λιλα" που βαζει πραγματα μεσα  λες και ειναι αποθηκη σε υπογειο πολυκατικιας και παιξτε τον . Τι αλλο να πω τελικα . :rockon: :rockon:

... μετα ομως μην παραπονιεστε οτι γαματε μονο πουτανες και το οτι δεν υπαρχουν γκομενες , εφοσσον την βρησκετε με τον κολο του "λιλα"
ρε μπας κι εισαι ο μαξιμος? :2funny: ο ανταγωνιστης? :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε μπας κι εισαι ο μαξιμος? :2funny: ο ανταγωνιστης? :2funny:

Επεμενε μαλακα και εσυ και σπασε μου τα νευρα λιγο παραπανω , αφου μπορεις........... :ak:

........ και θα λουστεις ενα σετακι των 12 με χριστοπαναγιες απο τις καλες

gevorg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!