Νέα

Η κάρτα του πολίτη, και η νέα τάξη των πραγμάτων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε μεγαλε,και γιατη δεν περνω μισθο αναλογο με της ευρωπης??

Παίρνεις μισθό πάνω απο τον μέσο όρο της ΕΕ και σχεδόν στο μέσο όρο της ΟΝΕ ....

Ανάλογα με το ΑΕΠ της χώρας σου είναι και ο μισθο΄ς σου ...

γιατι δεν πας να ζήσεις στο Λουξεμβούργο η στην Αυστρία ? σαν Ευρωπαιος πολίτης της ΕΕ έχεις ιδια δικαιώματα με τους Λουξεμβούγιους η τους ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΎς ΠΟΛΊΤΕς ///

αν θες περισσ'οτερα πηγαινε να ζησει εκει που τα δίνουν ..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλα βγαλε εσυ καρτα του πολιτη που ειναι το πρωτο βημα και μετα θα δεις
αν βαλεις και το τσιπακι  :S
Να δω τι ρε φιλε???οταν το πουνε τα μαζευω και παω στο χωριο βαζω τα αρνακια μου να εχω να τροω και στο πουτσο μου ολα..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δεν ηρθε καμια ειδοποιηση ουτε κανενα γραμμα απο την πρεσβεια μου για να βγαλω καποιο τετοιο εγγραφο...........................

Επισκέπτης
Παίρνεις μισθό πάνω απο τον μέσο όρο της ΕΕ και σχεδόν στο μέσο όρο της ΟΝΕ ....

γιατι δεν πας να ζήσεις στο Λουξεμβούργο η στην Αυστρία ? σαν Ευρωπαιος πολίτης της ΕΕ έχεις ιδια δικαιώματα με τους Λουξεμβούγιους η τους ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΎς ΠΟΛΊΤΕς ///

και πως θα κανει απεργειες και κοπανες  :think:
Γιατι εκει θα του κωψουν τον κωλο

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Ωραια λογικη..και δυστιχος επικρατη σε πολους γιαυτο μας γαμανε και λεμε και ευχαριστω..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστα τα λες αλλα με την Ελληνικη Φυλη .... που μπλεξανε .... οταν τελειωσουν ...αν τελειωσουν ολοι της ΤΡΟΙΚΑΣ
θα πρεπει να χουν παρει Διδακτορικο με θεμα " Ανθρωπολογια του Ελληνα"

βλακείες ... βλέπεις η Τροίκα πως επιβάλλει τα μέτρα της με κάθε επίσκεψη και επεκτείνει το μνημόνιο ...

εγω δεν βλέπω αυτοί να έχουν πρόβλημα ... αντιθετα οι έλληνες ειναι πλεον να τοθς κλαινε οι ρέγγες ...

και αν η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ όπςω την ονομάζεις , συνεχίσει , θα μας κοψουν το ρευστό και ύστερα να δω τι θα κάνουν ... οι συμπατριώτες ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ενα λεω,και τιποτα αλλο πτωχευση αυριο το πρωι κιολας και να γαμηθει και η ευρωπη και οι νομοι της..

και ... με τι θα ζήσεις ? με αέρα κοπανιστό ?

το να ξεστομίζεις τετοιους παραλογισμούς πανέυκολο ...

ύστερα όμως θα δεις τους έλληνες προσφυγες μετανάστες όπως αυτοί που πλημυρισαν πλέον την ελλάδα ...

καμιά διαφορά στην κακομοιρία και την ανέχεια....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
βλακείες ... βλέπεις η Τροίκα πως επιβάλλει τα μέτρα της με κάθε επίσκεψη και επεκτείνει το μνημόνιο ...

εγω δεν βλέπω αυτοί να έχουν πρόβλημα ... αντιθετα οι έλληνες ειναι πλεον να τοθς κλαινε οι ρέγγες ...

και αν η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ όπςω την ονομάζεις , συνεχίσει , θα μας κοψουν το ρευστό και ύστερα να δω τι θα κάνουν ... οι συμπατριώτες ....
γιατι δε τη κανεις για ελβετια;ε πως το καθυστερεις ρε.....................

vagpout

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οσοι εκ των Ελληνων δουλευουν ...και ειναι πολλοι αυτοι εχουν χαμηλη παραγωγικοτητα γιατι ενα ελλεεινο Δημοσιο τους ταλαιπωρει και τους  :knockinb: συνεχως ....και δυστυχως απο οσους πραγματικα δουλευουν το Κρατος τους ... βυζαινει κανονικα σε φορους κλπ.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λεω να μαζεψω τα πραγματα μου και να την κανω................οποτε εσεις μεινετε στην ωραια σας ευρωπη............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ναι !!!  

50 εκ αμερικάνοι πάμφτωχοι ... 30 εκ που κοιμούνται στους δρόμους ...

50 εκ χωρις καμιά ιατρική ασφάλιση ...

εκει θες να πας ? καλο δρόμο ....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
και ... με τι θα ζήσεις ? με αέρα κοπανιστό ?

το να ξεστομίζεις τετοιους παραλογισμούς πανέυκολο ...

ύστερα όμως θα δεις τους έλληνες προσφυγες μετανάστες όπως αυτοί που πλημυρισαν πλέον την ελλάδα ...

καμιά διαφορά στην κακομοιρία και την ανέχεια....
με τα χερια σου αγορι μου θα ζησεις θα δουλεψεις για να ζησεις..και αν νομιζεις οτι εχω λαθος δικαιομα σου αλλα πες μου το να ξεκινας απο το 0 οταν εισαι στο - δεν σιμενει οτι εχεις κερδος??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom