RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
ηδη πολλοι ανθρωποι απο τωρα το εχουν και εκτος αμερικηςοπότε ακόμα χερότερα .... οι αμερικάνοι πολίτες πρωτοι θα αποκτήσουν RFID ....
ηδη πολλοι ανθρωποι απο τωρα το εχουν και εκτος αμερικηςοπότε ακόμα χερότερα .... οι αμερικάνοι πολίτες πρωτοι θα αποκτήσουν RFID ....
ελα ρε μεγαλε,και γιατη δεν περνω μισθο αναλογο με της ευρωπης??
Να δω τι ρε φιλε???οταν το πουνε τα μαζευω και παω στο χωριο βαζω τα αρνακια μου να εχω να τροω και στο πουτσο μου ολα..καλα βγαλε εσυ καρτα του πολιτη που ειναι το πρωτο βημα και μετα θα δεις
αν βαλεις και το τσιπακι :S
και πως θα κανει απεργειες και κοπανεςΠαίρνεις μισθό πάνω απο τον μέσο όρο της ΕΕ και σχεδόν στο μέσο όρο της ΟΝΕ ....
Ανάλογα με το ΑΕΠ της χώρας σου είναι και ο μισθο΄ς σου ...
γιατι δεν πας να ζήσεις στο Λουξεμβούργο η στην Αυστρία ? σαν Ευρωπαιος πολίτης της ΕΕ έχεις ιδια δικαιώματα με τους Λουξεμβούγιους η τους ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΎς ΠΟΛΊΤΕς ///
αν θες περισσ'οτερα πηγαινε να ζησει εκει που τα δίνουν ..
Ωραια λογικη..και δυστιχος επικρατη σε πολους γιαυτο μας γαμανε και λεμε και ευχαριστω..Παίρνεις μισθό πάνω απο τον μέσο όρο της ΕΕ και σχεδόν στο μέσο όρο της ΟΝΕ ....
Ανάλογα με το ΑΕΠ της χώρας σου είναι και ο μισθο΄ς σου ...
γιατι δεν πας να ζήσεις στο Λουξεμβούργο η στην Αυστρία ? σαν Ευρωπαιος πολίτης της ΕΕ έχεις ιδια δικαιώματα με τους Λουξεμβούγιους η τους ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΎς ΠΟΛΊΤΕς ///
αν θες περισσ'οτερα πηγαινε να ζησει εκει που τα δίνουν ..
σωστα τα λες αλλα με την Ελληνικη Φυλη .... που μπλεξανε .... οταν τελειωσουν ...αν τελειωσουν ολοι της ΤΡΟΙΚΑΣ
θα πρεπει να χουν παρει Διδακτορικο με θεμα " Ανθρωπολογια του Ελληνα"
δηλαδη εσυ νομιζεις ετσι απλα θα ειναι?Να δω τι ρε φιλε???οταν το πουνε τα μαζευω και παω στο χωριο βαζω τα αρνακια μου να εχω να τροω και στο πουτσο μου ολα..
εσυ νομιζεις οτι θα σε βαλουν σε ουρα με το οπλο στο κεφαλι και θα σε αναγκαζουν να βαζεις τσιπακι??δηλαδη εσυ νομιζεις ετσι απλα θα ειναι?
Εγω ενα λεω,και τιποτα αλλο πτωχευση αυριο το πρωι κιολας και να γαμηθει και η ευρωπη και οι νομοι της..
αυτο το συμπερασμα μονος σου το εβγαλες...εσυ νομιζεις οτι θα σε βαλουν σε ουρα με το οπλο στο κεφαλι και θα σε αναγκαζουν να βαζεις τσιπακι??
δεν εγινε κανενα
γιατι δε τη κανεις για ελβετια;ε πως το καθυστερεις ρε.....................βλακείες ... βλέπεις η Τροίκα πως επιβάλλει τα μέτρα της με κάθε επίσκεψη και επεκτείνει το μνημόνιο ...
εγω δεν βλέπω αυτοί να έχουν πρόβλημα ... αντιθετα οι έλληνες ειναι πλεον να τοθς κλαινε οι ρέγγες ...
και αν η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ όπςω την ονομάζεις , συνεχίσει , θα μας κοψουν το ρευστό και ύστερα να δω τι θα κάνουν ... οι συμπατριώτες ....
αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα.........................γι' αυτό τα ;;;
λεω να μαζεψω τα πραγματα μου και να την κανω................οποτε εσεις μεινετε στην ωραια σας ευρωπη...............
δε διαφονω μονος μου το εβγαλα,και μαλλον κατι αλλο σκευτεσαι αλλα εξιγησε μου που βρισκεις τι δυσκολια??αυτο το συμπερασμα μονος σου το εβγαλες...
ολο ψευτιες εισαι με φαινεται
αυριο κλεινει,εκτος εαν πας αυστρια.............με τίποτα !!
απλά δεν είχα χρόνο ...
με τα χερια σου αγορι μου θα ζησεις θα δουλεψεις για να ζησεις..και αν νομιζεις οτι εχω λαθος δικαιομα σου αλλα πες μου το να ξεκινας απο το 0 οταν εισαι στο - δεν σιμενει οτι εχεις κερδος??και ... με τι θα ζήσεις ? με αέρα κοπανιστό ?
το να ξεστομίζεις τετοιους παραλογισμούς πανέυκολο ...
ύστερα όμως θα δεις τους έλληνες προσφυγες μετανάστες όπως αυτοί που πλημυρισαν πλέον την ελλάδα ...
καμιά διαφορά στην κακομοιρία και την ανέχεια....