dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Gιατρε ποοοονααααααααααααω!!!!ΓΙΑΤΡΟς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Gιατρε ποοοονααααααααααααω!!!!ΓΙΑΤΡΟς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
εαν εφαρμοστει δυσκολα δε θα λειτουργει..............μην ανησυχειτε .... ετσι bourdel....... που ειναι το Ελληνικο κρατος ...... ουτε αυτο προκειται να λειτουργησει
δε με νοιαζει η ευρωπη...........θελω να μαι διαφορετικη..................εχω 10 πιστωτικες δε με νοιαζει εαν ειναι κ η ταυτοτητα μου τετοια!βλακείες !! αυτα για σερβιέτες και τσιγάρα είναι ηιθιότητες καποιων που δεν βλεπουν τη μυτη τους ....
οτι προσφυγ'η και να κάνετε ειναι ηδη αποφασιμεένο σε ευρωπαικό επιπεδο να εφαρμοσθεί μηχανογραφημένη μορφή ID ....
δηλαδή εσένα σου αρέσει η σημερινη ελεεινής μορφής ταυτότητα ?
εχεις δει στην Ελβετια, Αυστρία. Ρουμανία, Βουλγαρία πως ειναι ? μορφη πιστωτικής κάρτας με μαγνητική ταινία ...
ναι αλλα εχουν κανει προσφυγη στο ΣΤΕ!!!!!!!!!!!!1ΧΑΧΑ
ΓΙΑΤΡΟς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Πολύ σιγάααα όμως...τραγικά σιγά...
θα δειξει εξαλλου εσυ θα πας ελβετια,τι μας πρηζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;θα έχει την τύχη της προσφυγής κατα του Μνημονίου (αρνητική ...)
σε μια σύγχρονη κοινωνία τα εργαλεία ταυτοποίησης είναι ανάλογα της εποχής .....
που σαι κολλητε μου.....................παπαζόλη την μπανάνα σου και στο κλουβί σου...
μην ανησυχειτε .... ετσι bourdel....... που ειναι το Ελληνικο κρατος ...... ουτε αυτο προκειται να λειτουργησει
που σαι κολλητε μου.....................
χαχαχα πες το ψεματα!!!!!!!!!!!!........ στη χωρα του φραπογαλου......να το δω και να μη το πιστευω....μα το δωσουν ομως σε ιδωτικες εταιρειες να ασχοληθουν ... τοτε τη κατσαμε...
εσυ πηγες στο αλντι;;;;;;;;;;;;;ακριβώς επειδή ειναι bordel ... ανέλαβαν διοίκηση αυτοί που μας δίνουν λεφτά για να ζήσουμε .. Ευρωπη + USA ... οπότε θα το κανουν αυτοί να λειτουργήσει ..
αλλιώς ,,,ας γίνουμε αφρική ... εξ άλλου εκει εχει φτάσει - έχει κατέβει η ελλάδα σήμερα ... σε επίπεδο αφρικανικών κρατών ...
........ στη χωρα του φραπογαλου......να το δω και να μη το πιστευω....μα το δωσουν ομως σε ιδωτικες εταιρειες να ασχοληθουν ... τοτε τη κατσαμε...
θα δειξει εξαλλου εσυ θα πας ελβετια,τι μας πρηζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;
δεν εγινε κανεναδεν πέτυχε το ;
δε με νοιαζει η ευρωπη...........θελω να μαι διαφορετικη..................εχω 10 πιστωτικες δε με νοιαζει εαν ειναι κ η ταυτοτητα μου τετοια!