Νέα

Η κάρτα του πολίτη, και η νέα τάξη των πραγμάτων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
96
πολυ καλο θεμα επιτελους βλεπω πως σιγα σιγα ξυπναει ο κοσμος ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
βλακείες !! αυτα για σερβιέτες και τσιγάρα είναι ηιθιότητες καποιων που δεν βλεπουν τη μυτη τους ....

οτι προσφυγ'η και να κάνετε ειναι ηδη αποφασιμεένο σε ευρωπαικό επιπεδο να εφαρμοσθεί μηχανογραφημένη μορφή ID ....

δηλαδή εσένα σου αρέσει η σημερινη ελεεινής μορφής ταυτότητα ?

εχεις δει στην Ελβετια, Αυστρία. Ρουμανία, Βουλγαρία πως ειναι ? μορφη πιστωτικής κάρτας με μαγνητική ταινία ...
δε με νοιαζει η ευρωπη...........θελω να μαι διαφορετικη..................εχω 10 πιστωτικες δε με νοιαζει εαν ειναι κ η ταυτοτητα μου τετοια!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα εχουν κανει προσφυγη στο ΣΤΕ!!!!!!!!!!!!1ΧΑΧΑ

θα έχει την τύχη της προσφυγής κατα του Μνημονίου (αρνητική ...)

σε μια σύγχρονη κοινωνία τα εργαλεία ταυτοποίησης είναι ανάλογα της εποχής .....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
θα έχει την τύχη της προσφυγής κατα του Μνημονίου (αρνητική ...)

σε μια σύγχρονη κοινωνία τα εργαλεία ταυτοποίησης είναι ανάλογα της εποχής .....
θα δειξει εξαλλου εσυ θα πας ελβετια,τι μας πρηζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

vagpout

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
........ στη χωρα του φραπογαλου......να το δω και να μη το πιστευω....μα το δωσουν ομως σε ιδωτικες εταιρειες να ασχοληθουν ... τοτε τη κατσαμε...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην ανησυχειτε .... ετσι bourdel....... που ειναι  το Ελληνικο κρατος ...... ουτε αυτο προκειται να λειτουργησει

ακριβώς επειδή ειναι bordel ... ανέλαβαν διοίκηση αυτοί που μας δίνουν λεφτά για να ζήσουμε .. Ευρωπη + USA ... οπότε θα το κανουν αυτοί να λειτουργήσει ..

αλλιώς ,,,ας γίνουμε αφρική ... εξ άλλου εκει εχει φτάσει - έχει κατέβει η ελλάδα σήμερα ... σε επίπεδο αφρικανικών κρατών ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγω παντος στα αρχιδια μου βγαλω οτι χρειαστη δε με νοιαζη..ειδι εχω διαβατηριο νεου τυπου,το μονο που δε θα κανω ειναι να βαλω κατι επανο μου ;) ;) ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
........ στη χωρα του φραπογαλου......να το δω και να μη το πιστευω....μα το δωσουν ομως σε ιδωτικες εταιρειες να ασχοληθουν ... τοτε τη κατσαμε...
χαχαχα πες το ψεματα!!!!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ιατί έχετε την εντύπωση ότι το κράτος θα το κάνει? με τι προσόντα?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ακριβώς επειδή ειναι bordel ... ανέλαβαν διοίκηση αυτοί που μας δίνουν λεφτά για να ζήσουμε .. Ευρωπη + USA ... οπότε θα το κανουν αυτοί να λειτουργήσει ..

αλλιώς ,,,ας γίνουμε αφρική ... εξ άλλου εκει εχει φτάσει - έχει κατέβει η ελλάδα σήμερα ... σε επίπεδο αφρικανικών κρατών ...
εσυ πηγες στο αλντι;;;;;;;;;;;;;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

φυσικά και θα ασχοληθούν ιδιωτικές εταιρείες ... ηδη τα supercomputers που  διενεργούν τις καταχωρήσεις και την εργασία του Data logging έιναι της αμερικανικής Cray Computers ....

η μόδα να είναι ολα κρατικά ήταν ελληνική και κομμουνιστική εφεύρεση και πέθανε ..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε με νοιαζει η ευρωπη...........θελω να μαι διαφορετικη..................εχω 10 πιστωτικες δε με νοιαζει εαν ειναι κ η ταυτοτητα μου τετοια!

απο  τη στιγμή που είσαι μέλος της Ευρώπης θα χρησιμοποιείς τα ανάλογα εργαλεία ..

αν δεν θες πηγαινε να ζησεις με τους ζουλου σε καλύβες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom