tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
δεν υπαρχει πλεον μερος να κρυφτεις ...
ζεις στον 21ο αιώνα ...
το μοναδικό μέρος που θα μπορείς να κρυφτείς είναι οι υπόνομοι...
δεν υπαρχει πλεον μερος να κρυφτεις ...
ζεις στον 21ο αιώνα ...
γι' αυτό τα ;;;
καλα θα το δουμε,εαν ζεις μεχρι τοτε........................θα σε ειδοποιησω...................αργότερα ,,,,, σε 5-7 χρόνια ...
το μοναδικό μέρος που θα μπορείς να κρυφτείς είναι οι υπόνομοι...
αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα.........................
δεν ειναι επι του παροντος χρυσε μου.........................................................................................το δικό σου ποιό είναι ;
γιατι δε τη κανεις για ελβετια;ε πως το καθυστερεις ρε.....................
δεν ειναι επι του παροντος χρυσε μου.........................................................................................
καλυτερα φυγε απο δω γιατι προβλεπω να σε λιντσαρουν οπως τους μαυραγοριτες στην κατοχη.................................................................και ξερω τι λεωγιατι τωρα θα βγαλουμε καλά λεφτα εδω που ολοι θα ξεβρακωθούν και θα πουλάνε τα πάντα για δεκάρες ...
αυριο κλεινει,εκτος εαν πας αυστρια.............
ειναι προσωπικος τροπος εκφρασης του γραπτου λογου................σε τι αποσκοπεί το πλήθος των τελειών;;;
με τα χερια σου αγορι μου θα ζησεις θα δουλεψεις για να ζησεις..και αν νομιζεις οτι εχω λαθος δικαιομα σου αλλα πες μου το να ξεκινας απο το 0 οταν εισαι στο - δεν σιμενει οτι εχεις κερδος??
ειναι προσωπικος τροπος εκφρασης του γραπτου λογου................
εχω σπιτι και δε θα παω στο δρομο........................
δεν επιτρεπεται..............ειναι απορρητο,προσωπικο δεδομενο.την χειρωνακτική εργασία την κάνουν πλεον οι μετανάστες ...
και για κατι άλλο δεν σε κόβω με τα γραμματικά λάθη που κάνεις ?
με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται ?
παντως πλακα πλακα η Ευρωπη μας τελειωσε.... ΕΛΛαδα ... Ιρλανδια σε λιγο πορτογαλια και Ισπανια ..... αμα μαλακισθει κιαλλο η Μερκελ σε λιγο θα αρχισουν αναποφευκτα οι πτωχευσεις και μετα να σε δω κα Μερκελ με το κολοευρο σου.....τι θα κανεις
Αμα το ακουγε αυτο ζωντανα ο πατερας μου,που προλαβε κατοχη σε ηλικια κατω των δεκα ετων,θα ετρωγες ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.γιατι τωρα θα βγαλουμε καλά λεφτα εδω που ολοι θα ξεβρακωθούν και θα πουλάνε τα πάντα για δεκάρες ...
εκτος θεματος....................ανόητος (άνευ νοήματος), άσκοπος (άνευ σκοπού) ή σημαντικός (σημαίνει κάτι);
εσυ τι εισαι συνηγορος της τροικας??????????
ισως και κατι περισσοτερο οπως καμια στο πισω μερος του κεφαλιου εκει που μενεις στον τοπο...................Αμα το ακουγε αυτο ζωντανα ο πατερας μου,που προλαβε κατοχη σε ηλικια κατω των δεκα ετων,θα ετρωγες ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
Εγγυημενα το λεω αυτο.