RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
απλα εγω πιστευω πως υπαρχει θεος δεν λεω πως θα με σωσει κιολαςΕσύ μπορείς να περιμένεις εγώ θα παραμίνω άθεος !
φυσικα δικη σου επιλογη δικη σου αποψη
απλα εγω πιστευω πως υπαρχει θεος δεν λεω πως θα με σωσει κιολαςΕσύ μπορείς να περιμένεις εγώ θα παραμίνω άθεος !
δηλαδη το οτι εδω και ποσα χρονια ψηφιζουν τους 2 αρχικλεφταραδες
δεν ειναι θεμα ελλαδος?
για τις αποφασεις ξερω αλλα αν δεν εβγαιναν οι πουλημενοι,προδοτες και ανθελληνες
τοτε ποιον θα ειχαν απεσταλμενο οι τεκτονες?
δωσε μου ενα παραδειγμα τι κακο θα μπορουσαμε να παθουμε...
εννοω χειροτερο απο την κριση
Εσύ μπορείς να περιμένεις εγώ θα παραμίνω άθεος !
καλα για αυτο με τα εθνικα θεματα δεν το συζητω κανΤουρκία Μακεδονία Αλβανία αφαιρούν τμηματα της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ....
μενει μιά καταχρεωμένη χωρα γεροντων χωρίς παραγωγικό μηχανισμό χωρίς διοίκηση χωρίς νομο και τάξη η οποία εκτός των άλλων σπαράσεται απο αιματηρές διαμάχες ομάδων στο εσωτερικό της και συνταράσεται απο ισχυρά σεισμικά φαινόμενα ...
απλα εγω πιστευω πως υπαρχει θεος δεν λεω πως θα με σωσει κιολας
φυσικα δικη σου επιλογη δικη σου αποψη
καλα για αυτο με τα εθνικα θεματα δεν το συζητω καν
ταυτοχρονα χτυπανε απο παντου και δεν θα μου φανει
καθολου παραξενο αν γινουν καποιες παραχωρησεις
δηλαδη το οτι εδω και ποσα χρονια ψηφιζουν τους 2 αρχικλεφταραδες
δεν ειναι θεμα ελλαδος?
για τις αποφασεις ξερω αλλα αν δεν εβγαιναν οι πουλημενοι,προδοτες και ανθελληνες
τοτε ποιον θα ειχαν απεσταλμενο οι τεκτονες?
δωσε μου ενα παραδειγμα τι κακο θα μπορουσαμε να παθουμε...
εννοω χειροτερο απο την κριση
ε αν ειναι μονο αυτο οκδεν θα μας ρωτήσουν ... απλά θα εισβάλουν σε μια διαλυμένη χώρα ....
ρε συ trustworth λυσε μου μια απορια
ζεις και αναπνεεις γι αυτο το θεμα?
γιατι οποτε και να στειλω καποιο μηνυμα
σιγουρα εσυ θα απαντησεις
δεν θα ελεγα πως ενοχλεις απλα για τα παντα εχεις μια απαντηση καιε και ? ενοχλώ ?
χρόνο έχω κέφι έχω, απαντω ... σε πειράζει ?
ε αν ειναι μονο αυτο οκ
τουλαχιστον να το κανουν στα φανερα και οχι πουστικα
]δεν θα ελεγα πως ενοχλεις απλα για τα παντα εχεις μια απαντηση και
πιστευεις πως παντα ειναι η σωστη...
μονο που δεν ειναι σωστη διπλωματια απλα προσπαθουν ναοπως και οτι γουστάρουν θα κάνουν .... πρακτικά οτι τους συμφέρει ?
τι εννοείς με το πουστικα ?
αν εννοείς διπλωματικά να σου πω οτι εστι λειτουργούν σημερα τα συγχρονα κράτη ....
τα μη πουστικα ειναι τα απολίστα .... σημερα το σοφιστικέ το πουστικο κατ'εσε ειναι της μοδας ...
μονο που δεν ειναι σωστη διπλωματια απλα προσπαθουν να
καταστρεψουν-αφανισουν ενα ιστορικο εθνος
Pizza Hut sucks anyway.....fuck them....i ll order roma....
Τουρκία Μακεδονία Αλβανία αφαιρούν τμηματα της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ....
μενει μιά καταχρεωμένη χωρα γεροντων χωρίς παραγωγικό μηχανισμό χωρίς διοίκηση χωρίς νομο και τάξη η οποία εκτός των άλλων σπαράσεται απο αιματηρές διαμάχες ομάδων στο εσωτερικό της και συνταράσεται απο ισχυρά σεισμικά φαινόμενα ...
Το καταχαρηκες ε?
Τηλεφωνήτρια: Sir, your medical records and commode sensors indicate that you've got very high blood pressure and extremely high cholesterol. Your National Health Care provider won't allow such an unhealthy choice.