''Αυτό είναι το αποτέλεσμα που επιδιώκουν. Σε λίγα χρόνια από σήμερα, με την κάρτα του πολίτη και έπειτα με τα τσιπάκια...έτσι θα μας ελέγχουν
Ο σκοπος της παγκόσμοιας κυβέρνησης λοιπόν και των αρχιμασόνων ειναι η υποδούλωση της κοινωνίας και η αρση των αυστηρα προσωπικών δεδομένων που ειναι το ιατρικό ιστορικό ,η φυλετική προελευση , κλπ κλπ.
Τα αξιαγάπητα ΜΜΕ σταμάτησαν το συγκεκριμένο θέμα και η κυβέρνηση θα το πασάρει στον κόσμο εκει που δεν θα το περιμένει.
Ειναι λοιπον δηθεν για την διευκόληνση της ζωης αλλα ταυτόχρονα υποδούλωση, ελενχος, ακομα και οταν χέζουμε θελουν να μας ελενχουν..;;
Αγαπητέ φίλε καλά τα λες αλλα με αυτό τον τρόπο δεν βγαίνει τίποτα (μην το πάρεις προσωπικά)
Το επίπεδο των Ελλήνων είναι κάτω από το γόνατο και διστυχώς αρκετοί αγνοούν αυτά που έγραψες, να σου θυμήσω το αποτέλεσμα
των δημοτικών εκλογών. Για πες μου πόσοι γνωρίζουν οτι οι οικογένειες Μητσοτάκη και Παπανδρέου έχουν καταστρέψει τον
τόπο μας. Είναι δυνατόν όλοι να γνωρίζουμε τι έχει βάλει στον κώλο της η κάθε τζούλια (δεν έχω κάτι με την κοπέλα)
και να μην ξέρουμε τι είναι η παιρέωση ή με ποιό τρόπο φορολογούμαστε?? Καταφέρανε και μας χωρίσονε σε δυο αντίπαλες
ομάδες (όπως ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός) τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα και μισούμε ο ένας τον άλλο...Πες μου
φίλε μου δεν θλίβεσαι όταν βλέπεις εναν οπαδό του παναθηναικό να βρίζει την μάνα ενός οπαδού του ολυμπιακού???
Γκρινιάζουν όλοι γιατί έρχονται στο κέντρο οι αλλοδαποί και πουλάνε τα πραγματά του έξω απο διάφορα μαγαζιά και αυτά τα
μαγαζιά στο τέλος καταδικάζονται να κλείσουν ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος καταστηματάρχης πάει να ψωνίσει σε πολυεθνικά
μεγάλα καταστήματα που φοροδιαφεύγουν με την αιτιολογία οτι ειναι τα προιόντα τους φτηνότερα, Μαλάκα και ο πακιστανός
είναι φθηνότερος αλλά αυτός σε πειράζει ε?? ποιά η διαφορά επειδή δεν στεγάζεται???
Παρατήρισες οτι μόλις ένας άνθρωπος πιάσει λεφτά στα χέρια του πάει να αγοράσει ακριβό αυτοκίνητο πάει στα body line
και σε γυμναστήρια για να φτιάζει καλίγραμμο κορμί, μακραίνει το πουλί του φουσκώνει τα βυζιά του, όλη μέρα είναι στα
hondos center...Δεν είναι παρακμιακά φαινόμενα αυτα??? Ζωα είμαστε και τίποτα παραπάνω αυτά βλέπουνε και οι αποπάνω
και μας σκίζουν αν και δεν μας αξίζει και τίποτα καλύτερο. Ισώς δεν πρέπει να βρίζω και να προσβάλλω και το ζωικό βασίλειο
και να πω χειρότερα λόγια για τους ανθρώπους. Μην περιμένεις να αλλάξει τίποτα τσάμπα χάνεις χρόνο να τα γράφεις κοίτα να
βολέψεις κάπως τον εαυτό σου για αυτά που έρχονται.
Αν προσβάλθηκε κανείς με αυτά που έφραψα καλά θα κάνει πριν με βρίσει να καλλιεργήσει το κεφάλι του και να οριμάσει λίγο