Νέα

Η καλύτερη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONCEICAO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλα παναθηναικος και ωραιο ποδοσφαιρο μπορουν να ειναι στην ιδια προταση?
Ρε πλακα μας κανετε? :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον την καλυτερη μπαλλα την παιζει (μονιμως και με τα δυο χερια) ο Ολυμπιακος.-
Και οποιος δεν συμφωνει να μην του ξανασηκωθει :2funny: :2funny:

Ενταξει πλακιτσα κανουμε μην το παρει κανεις στα σοβαρα ok?
Περαν πλακας θεωρω αν και ολυμπιακος οτι συνολικα την καλυτερη μπαλλα την εχει παιξει η ΑΕΚ και μετα ο Ολυμπιακος και ο Παοκ.
Ο Παναθηναϊκος ηταν παντα του αποτελεσματος (και καλα εκανε) με εξαιρεση την εποχη του Κυραστα που πραγματικα ηταν καλος , αλλα αμα βλεπεις Barca με τους αλλους με τα ασπρα ειναι αλλη φαση αλλο επιπεδο αλλη καυλα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βρε μόμολο σε τέτοια ηλικία τι ποδοσφαιρικές παραστάσεις να έχεις και πού ξέρεις για την ομάδα του Κυράστα τόσα πολλά? πόσο ήσουν τότε? 11-12 χρονών? σε εκείνη την ηλικία έκανες ανάλυση τα ποδοσφαιρικά συστήματα? και με τι σύγκρινες τον παναθηναικό τότε? με τα συστήματα που παίζατε στην γειτονιά σου με τα άλλα παιδιά? :2funny: :birdman: :rockon: :think: :tickedoff: :headbang: :boobies: :uglystupid:
Δεν χρειαζοταν να αναλυσω κανενα συστημα ρε  :woldman: :2funny:
Δεν με ενοιαζε να αναλυσω.Απλα εβλεπα μπαλα.Λεω τι μου αρεσε.Δεν αρχισα να σου λεω οτι κατεβαζε ο Κυραστας τον Παναθηναικο με 3-5-2 και διαφωνω με την χρησιμοποιηση του ταδε και του δεινα.
Μπαλα βλεπω απο βρεφος :grin:
Στα 11 μου και στα 12 ειχα το μυαλο και την εμπειρια να κρινω αν κατι μου αρεσε ή οχι.Οπως επισης και την εμπειρια για να τσακωθω με γαυρους στο σχολειο :grin:
Προφανως εσυ στα 11 ασχολιοσουν με τις κουκλες σου στην Αγγλια και δεν μπορεις να νιωσεις :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο μονος που μπορει να απαντησει σε αυτη την ερωτηση πεθανε πριν λιγο καιρο
μιλαω για τον αιωνοβιο γραμματικοπουλο που εζησε το ποδοσφαιρο στην ελλαδα απο τοτε που υπηρχε μεχρι φετος
οποτε εγω απο αυτα που εχω ακουσει θα ψηφισω τον μπαοκ γιατι εχει ολο το κατεστημενο και την αθηνα εναντιον του :jerking: :jerking:
σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεε
μεχρι και πριν 30 χρονια "εβλεπαν" τα ματς στο ραδιοφωνο και ολοι ηταν θεοι
τωρα που βλεπουμε μεσα στη βδομαδα 10 πρωταθληματα με 50 κορυφαιες ομαδες λογικο ειναι να ειμαστε πιο αυστηροι στις κριτικες μας
ο πιο μετριος παικτης σημερα την εποχη του 70 θα ηταν για χρυση μπαλα
τες πα κονσεισαο πολυ ωραιο θρεντ :jerking: :birdman:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο μονος που μπορει να απαντησει σε αυτη την ερωτηση πεθανε πριν λιγο καιρο
μιλαω για τον αιωνοβιο γραμματικοπουλο που εζησε το ποδοσφαιρο στην ελλαδα απο τοτε που υπηρχε μεχρι φετος
οποτε εγω απο αυτα που εχω ακουσει θα ψηφισω τον μπαοκ γιατι εχει ολο το κατεστημενο και την αθηνα εναντιον του :jerking: :jerking:
σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεε
μεχρι και πριν 30 χρονια "εβλεπαν" τα ματς στο ραδιοφωνο και ολοι ηταν θεοι
τωρα που βλεπουμε μεσα στη βδομαδα 10 πρωταθληματα με 50 κορυφαιες ομαδες λογικο ειναι να ειμαστε πιο αυστηροι στις κριτικες μας
ο πιο μετριος παικτης σημερα την εποχη του 70 θα ηταν για χρυση μπαλα
τες πα κονσεισαο πολυ ωραιο θρεντ :jerking: :birdman:
καλά άμα έβλεπες δεληκάρη κούδα και δομάζο από κοντά θα έψαχνες με το κυάλι σημερινούς στην Ελλάδα..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ΚΑΜΟΙΑ ολες για ΓΤΠ ειναι ηταν και θα ειναι

μην ασχολειστε ρε μαλακια ειναι δεν υπαρχει καν ελληνικο ποδοσφαιρο...
Μέχρι στιγμής, με αυτό έχω συμφωνήσει περισσότερο.

Είμαι 21 άρα με αυτά που έχω δει, θα πω τον ΠΑΟ του Κυράστα και τον Ολυμπιακό του Μπάγεβιτς.
Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για την ΑΕΚ στις αρχές τις δεκαετίας του '90.

Πάντως, η ομάδα με θανατηφόρο συνδυασμό ικανότητας-κωλοφαρδίας όλων των εποχών, είναι αυτή:

euro_2004_champions_greece.jpg

Επισκέπτης
Το πρώτο παιχνίδι που είδα στο γήπεδο , ήταν το Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος , το 1973 !
Οι καλύτερες ομάδες που έχω δει, κατα την ταπεινή προσωπική μου άποψη ,
ήταν οι Α.Ε.Κ. των Φάντροκ και Ζλάτκο Τσαϊκόφσκυ , ο Παναθηνάϊκός του Ρότσα , ( από λάθος έγραψα Ζάετς πριν )
( έργο προκαθήμενου , πάντως , όχι δικό του , γιατί η μπάλλα είναι ΠΟΡΝΗ )
και οι Α.Ε.Κ. του Μπάγεβιτς ( όχι όλες ) !
Τρέλλα με τον Βάσια ( μάζευα τα τόπια , στο 4 - 4 με τον Ο.Σ.Φ.Π. ) , αλλά πρώτο βιολί , όσο άριστο και νά'ναι
ΟΜΑΔΑ δεν κάνει !
Ακόμα κι'ό κοκαϊνάκιας , είχε τον Κανίντζια παρεούλα !

αυτά

Τα σέβη μου .  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom