You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καλύτερη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CONCEICAO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΚΑΜΟΙΑ ολες για ΓΤΠ ειναι ηταν και θα ειναι
μην ασχολειστε ρε μαλακια ειναι δεν υπαρχει καν ελληνικο ποδοσφαιρο...
τωρα ναι,παλιά κάτι γινόταν.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ με αυτό που λες για τα φάρμακα!Ούτε εμένα μου αρέσει!Αλλά δεν είναι η μόνη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν!Οι παλιοί παίχτες δεν είχαν ούτε προπονητήρια , ούτε εξοπλισμό ,ούτε διατροφολόγους ,στις δεκαετίες '50-'60-'70 πολλοί από αυτούς πηγαίναν με το τρόλευ στην προπόνηση , άλλοι με τα πόδια...δεν μπορεί να γίνει σύγκριση!έχεις απόλυτο δίκηο σε αυτά που λες.
Όμως προτιμώ να βλέπω το ποδόσφαιρο χωρίς τα φάρμακα του 70 παρά το σημερινό που όλοι είναι βιονικοί.
Επισκέπτης
Παλιά όλοι έτρωγαν 10αρες απο την ουιπεστ!τωρα ναι,παλιά κάτι γινόταν.
έχεις και πάλι δίκηο.Συμφωνώ με αυτό που λες για τα φάρμακα!Ούτε εμένα μου αρέσει!Αλλά δεν είναι η μόνη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν!Οι παλιοί παίχτες δεν είχαν ούτε προπονητήρια , ούτε εξοπλισμό ,ούτε διατροφολόγους ,στις δεκαετίες '50-'60-'70 πολλοί από αυτούς πηγαίναν με το τρόλευ στην προπόνηση , άλλοι με τα πόδια...δεν μπορεί να γίνει σύγκριση!
Προτιμώ το τότε από το τώρα κι ας είχε όλες αυτές τις αντιξοότητες. Αισθανόσουν ότι συμμετείχες στο ματς γιατί οι παίκτες ήταν κοντά στις δικές σου δυνατότητες.
Σήμερα που να τα βάλεις με τους μεταλλαγμένους?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εδώ δεν πήγαιναν γυμναστήρια,που γυμναστήρια υπήρχαν.Αμα τους δείτε,πιο πολύ έμοιαζαν τότε με τους Πακιστανούς που είναι στα φανάρια σημερα,παρά με αθλητές.Σήμερα για τον σύγχρονο ποδοσφαιριστή,το γυμναστήριο είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ,οπότε βλέπεις ότι έχουν κ μυίκη μάζα,προκειμένου να ανταπεξέλχονται στις σύγχρονες απαιτήσεις κ από όλα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παλιά όλοι έτρωγαν 10αρες απο την ουιπεστ!
Δεκαετία του 90 εννοώ,ότι κάτι κάναμε.Μην ξεχνάμε κ το EYRO.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.235
- Πόντοι
- 22.785
κ τι να αγοραζο;;εγω ουτε καν ξερω την βαθμολογια του πρωταθληματος.. ασε που θεωρω οτι αν αγορασεις αθλητικη εφημεριδα ειναι η υπερτατη ξεφτιλα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πιστεύω ότι το ωραιότερο θέαμα το είδαμε από την ομάδα της ΑΕΚ την περίοδο Μπάγιεβιτς,τον Ολυμπιακό την περίοδο 98-99(πάλι Μπάγιεβιτς) και τον ΠΑΟ την περίοδο 95-96...!!!
Σε ντέρμπυ μεταξύ των 3 ομάδων του ΠΟΚ,το συναρπαστικότερο μάτς από άποψη διακύμανσης σκόρ,δημιουργίας φάσεων και θεάματος μου έχει μείνει ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ το 1995 2-2 στην παράταση και 4-3 στα πέναλτι αν θυμάμαι καλά...φοβερό ματς
Σε ντέρμπυ μεταξύ των 3 ομάδων του ΠΟΚ,το συναρπαστικότερο μάτς από άποψη διακύμανσης σκόρ,δημιουργίας φάσεων και θεάματος μου έχει μείνει ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ το 1995 2-2 στην παράταση και 4-3 στα πέναλτι αν θυμάμαι καλά...φοβερό ματς
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.235
- Πόντοι
- 22.785
εχο τι σιλογι απ οτα ιμουνα μικριΤην ΄΄ΚΑΤΕΡΙΝΑ΄΄
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πιστεύω ότι το ωραιότερο θέαμα το είδαμε από την ομάδα της ΑΕΚ την περίοδο Μπάγιεβιτς,τον Ολυμπιακό την περίοδο 98-99(πάλι Μπάγιεβιτς) και τον ΠΑΟ την περίοδο 95-96...!!!
Aν και μικρος ηλικιακα,συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει συμφωνω.
Και σχετικα με αυτα που γραφτηκαν πριν,το οτι ειναι περισσοτερο γυμνασμενοι οι ποδοσφαιριστες,δε σημαινει αναγκαστικα οτι παιζεται καλυτερο ποδοσφαιρο,αφου πλεον οι αμυντικοι ειναι νταμαρια.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Aυτή που πήρε αήττητη πρωτάθλημα,ψάχτε να την βρείτε......
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παδακι ημουνα τοτε, αλλα θυμαμαι την ομαδαρα που ειχε ο ΠΑΟΚ οταν πηρε το πρωτο του πρωταθλημα το 1976.
Κουδας, Τερζανιδης, Παριδης, σαραφης και πολλοι αλλοι παιχταραδες.
Λιγα χρονια πριν (1973)ομαδαρα ειχε και ο Ολυμπιακος με Κελεσιδη, Δεληκαρη, Βιερα και αλλους.
Ο Παναθηναικος του Γκορσκι (1977) και αργοτερα του Γκμοχ (1984) ειχε καλη ομαδα.
Τελος η ΑΕΚ στην πρωτη περιοδο του Ντουσκακου (sorry αλλα δεν τον παω με τιποτα...) παραδεχομαι οτι ειχε καλη ομαδα. Ποια ειναι η καλυτερη? Δικα σας τα συμπερασματα.
Θα δειτε ομως ενα κοινο σε ολες αυτες τις ομαδες.
Ειναι ομαδες τουλαχιστον 20ετιας........
Γιατι σημερα προτιμαω να δω fame story (που λεει ο λογος) παρα το ποδοσφαιρο που παιζεται.
Και κατι αλλο για τις διαφορες της εποχης :
Που η αθλητικη Κυριακη με τον Διακογιαννη, και τι βλεπουμε τωρα με τα καραγκιοζακια.....
Κουδας, Τερζανιδης, Παριδης, σαραφης και πολλοι αλλοι παιχταραδες.
Λιγα χρονια πριν (1973)ομαδαρα ειχε και ο Ολυμπιακος με Κελεσιδη, Δεληκαρη, Βιερα και αλλους.
Ο Παναθηναικος του Γκορσκι (1977) και αργοτερα του Γκμοχ (1984) ειχε καλη ομαδα.
Τελος η ΑΕΚ στην πρωτη περιοδο του Ντουσκακου (sorry αλλα δεν τον παω με τιποτα...) παραδεχομαι οτι ειχε καλη ομαδα. Ποια ειναι η καλυτερη? Δικα σας τα συμπερασματα.
Θα δειτε ομως ενα κοινο σε ολες αυτες τις ομαδες.
Ειναι ομαδες τουλαχιστον 20ετιας........
Γιατι σημερα προτιμαω να δω fame story (που λεει ο λογος) παρα το ποδοσφαιρο που παιζεται.
Και κατι αλλο για τις διαφορες της εποχης :
Που η αθλητικη Κυριακη με τον Διακογιαννη, και τι βλεπουμε τωρα με τα καραγκιοζακια.....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.235
- Πόντοι
- 22.785
βαλε αλο αβαταρ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤην ΄΄ΚΑΤΕΡΙΝΑ΄΄
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά όσον αυτό που λες για την Αθλητική(Ολυμπιακή) Κυριακή έχεις 10000 δίκια.
Ποιοι έχουν περάσει από κει(Διακογιάννης,Κατσαρός,Σωτηρακόπουλος,Γερακάρης) και ποιοι την παρουσιάζουν τώρα.Α ξέχασα,μα γιατί είμαι τόσο αχάριστος.Έχουν εκείνη την γκόμενα με το βοϊδίσιο βλέμμα την Καραμανλή και είναι πολύ πιο σούπερ η εκπομπή σε σχέση με τότε.
Ποιοι έχουν περάσει από κει(Διακογιάννης,Κατσαρός,Σωτηρακόπουλος,Γερακάρης) και ποιοι την παρουσιάζουν τώρα.Α ξέχασα,μα γιατί είμαι τόσο αχάριστος.Έχουν εκείνη την γκόμενα με το βοϊδίσιο βλέμμα την Καραμανλή και είναι πολύ πιο σούπερ η εκπομπή σε σχέση με τότε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
βαλε αλο αβαταρ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι έχει δαύτο;