Νέα

Η καλύτερη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONCEICAO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Που η αθλητικη Κυριακη με τον Διακογιαννη, και τι βλεπουμε τωρα με τα καραγκιοζακια.....
Γάμησέ τα φίλε έχουν μαζευτεί όλα τα νούμερα με πρώτο και καλύτερο τον Πουρουπουπου καιλένε ότι μαλακία τους κατέβει... :jerking:
Αν και για μένα η χειρότερη περίοδο της Αθλητικής Κυριακής ήταν μακράν με Θεοφιλόπουλο και Γερακάρη...καμία σχέση με το ποδόσφαιρο... :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε ντέρμπυ μεταξύ των 3 ομάδων του ΠΟΚ,το συναρπαστικότερο μάτς από άποψη διακύμανσης σκόρ,δημιουργίας φάσεων και θεάματος μου έχει μείνει ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ το 1995 2-2 στην παράταση και 4-3 στα πέναλτι αν θυμάμαι καλά...φοβερό ματς :rockon:
Φοβερό ματς...2-2 στην κανονική διάρκεια και 3-3 στην παράταση!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μια ειναι η ομαδα βρε... αεκ παο οσφπ και μπουρδες:
Σιγουρα ολοι χαρηκαμε με την επιτυχια του 2004.

Ομως δεν νομιζω οτι παιξαμε την φοβερη μπαλλα και το πηραμε.

Ειχαμε μια καλογυμνασμενη, τραχαλητη ομαδα, χωρις ομως τα φοβερα τεχνικα και ποιοτικα χαρακτηριστικα, αλλων ομαδων του παρελφοντος.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γάμησέ τα φίλε έχουν μαζευτεί όλα τα νούμερα με πρώτο και καλύτερο τον Πουρουπουπου καιλένε ότι μαλακία τους κατέβει... :jerking:
Αν και για μένα η χειρότερη περίοδο της Αθλητικής Κυριακής ήταν μακράν με Θεοφιλόπουλο και Γερακάρη...καμία σχέση με το ποδόσφαιρο... :uglystupid:

Γερακάρης πάει κ ρχόταν.Ο Θεοφιλόπουλος ήταν σαν γαμώ το σπίτι μου.

μιας κ πιάσαμε τις παλιές αθλητικές εκπομπές,θυμάστε δεκαετία του 80,στα τέλη,το ΄΄Τρίτο ημίχρονο΄΄ που παρουσίαζε ο Στράτος Σεφτελής κάθε Δευτέρα στην ΕΡΤ 2;
Πρωτοποριακή,για τα δεδομένα της εποχής ,εκπομπή,με τα παρελκόμενα των ματς της Κυριακής.
Ήταν ο πρώτος που είχε λανσάρει,τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων με σχολιάστη τον αείμνηστο μεγαλοκαθηγητή διαιτησίας τον Μίλτο Σαβαρή,ο οποίος πραγματικά ήξερε από επίμαχες φάσεις κ όχισαν τους σημερινούς αμπελοφιλόσοφους-μοστραδόρους γραβάτας.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλά όσον αυτό που λες για την Αθλητική(Ολυμπιακή) Κυριακή έχεις 10000 δίκια.

Ποιοι έχουν περάσει από κει(Διακογιάννης,Κατσαρός,Σωτηρακόπουλος,Γερακάρης) και ποιοι την παρουσιάζουν τώρα.Α ξέχασα,μα γιατί είμαι τόσο αχάριστος.Έχουν εκείνη την γκόμενα με το βοϊδίσιο βλέμμα την Καραμανλή και είναι πολύ πιο σούπερ η εκπομπή σε σχέση με τότε.

Αυτη ειναι για αλλα κολπα και οχι για να παρουσιαζει αθλητικα.....
:2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγουρα ολοι χαρηκαμε με την επιτυχια του 2004.

Ομως δεν νομιζω οτι παιξαμε την φοβερη μπαλλα και το πηραμε.

Ειχαμε μια καλογυμνασμενη, τραχαλητη ομαδα, χωρις ομως τα φοβερα τεχνικα και ποιοτικα χαρακτηριστικα, αλλων ομαδων του παρελφοντος.....

αντιμπάλλα παίξαμε.Αλλά ο σκοπος αγιάζει τα μέσα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παδακι ημουνα τοτε, αλλα θυμαμαι την ομαδαρα που ειχε ο ΠΑΟΚ οταν πηρε  το πρωτο του πρωταθλημα το 1976.
Κουδας, Τερζανιδης, Παριδης, σαραφης και πολλοι αλλοι παιχταραδες.
Μην τα λες αυτά απότομα στον Ταράτσα γιατί θα τον πάρουν τα ζουμιά... :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2-0 πρηγήθηκε ο ΠΑΟ.
Ισοφαρίσαμε 2-2.
Στην παράτα η ΑΕΚ κάνει το 3-2 και 3'πριν το τέλος ισοφαρίζει ο ΠΑΟ μετά από τρελλό καραμπολίδι μέσα στην περιοχή.
Στα πέναλντι 4-3 ο ΠΑΟ κ πάρτον κάτω τον Νταρκούλι :'(

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σόρρυ φιλαράκι μου που θα στο πω,αλλά η ΑΕΚ τότε εξακολουθούσε να παίζει μπαλλάρα,αντικειμενικά.Ο βάζελος έπαιρνε τοτε τα πρωταθληματα,γιατί τα ματς που δεν του έβγαιναν ,έληγαν περιέργως μετά το 100'
Μπορελι.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟ,του Κυράστα,που σαφώς έκανε αξιομνημόνευτες κ ζηλευτές πορείες στην Ευρώπη,καλό κ θεαματικό ποδόσφαιρο δεν επαιξε κ ούτε μας μείνει σε κανέναν για την σπουδαία μπάλλα που έπαιξε.Ηξερε,ουσιαστικά με αντιποδόσφαιρο,να παίρνει τα αποτελέσματά του κ να κάνει πορείες,αλλά μπάλλα δεν έπαιξε σε καμμιά περίπτωση.
Εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας μαγκες.
Στην πρωτη χρονια του Κυραστα στον παγκο του Παναθηναικου,την περιοδο 1999-2000,ο Παναθηναικος επαιξε ΓΑΜΩ τις μπαλες.Ουτε αντιποδοσφαιρο ουτε τιποτα.Αληθεια πως γινεται να παιζεις αντιποδοσφαιρο και να βαζεις 92 γκολ στο πρωταθλημα?
Επισης αυτη την χρονια ο Παναθηναικος δεν ειχε κανει τιποτα το ιδιαιτερο στην Ευρωπη και επαιζε στο Ουεφα.
Μαλλον τα μπερδεψες με την δευτερη θητεια του την περιοδο 2001-2002 που απολυθηκε μετα το 1-2 απο τον ΠΑΟΚ στην Λεωφορο.Τοτε η ομαδα στην Ελλαδα δεν επαιζε τιποτα.Χαλι μαυρο.Ομως πριν φυγει ειχε ηδη περασει την ομαδα  στους 16 του τσουλου ως πρωτη στον ομιλο.Μετα ανελαβε ο Μαρκαριαν,πηγαμε μεχρι τους 8 του τσαμπιονς λιγκ και παιξαμε καλυτερα στο πρωταθλημα ψαλιδιζοντας την διαφορα απο γαυρο και αεκ χωρις ομως να καταφερουμε στο τελος τιποτα ουσιαστικο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Aυτή που πήρε αήττητη πρωτάθλημα,ψάχτε να την βρείτε......
Πολυ σωστο stranger :thumbsup:
Δεν ξερω τι μπαλα επαιζε το 1964 ο Παναθηναικος,αλλα απο την στιγμη που δεν το εχει καταφερει κανεις αλλος αυτο πρεπει σιγουρα να μνημονευτει.

Εγω ειμαι 21.Απο αυτα που εχω δει ξεχωριζω τον Παναθηναικο του Κυραστα το 1999-2000 και τον γαυρο του Μπαγεβιτς την σεζον 1998-1999.Απο αυτα που εχω ακουσει,την αεκ της τριετιας 1991-1994.

Επισκέπτης
Πολυ σωστο stranger :thumbsup:
Δεν ξερω τι μπαλα επαιζε το 1964 ο Παναθηναικος,αλλα απο την στιγμη που δεν το εχει καταφερει κανεις αλλος αυτο πρεπει σιγουρα να μνημονευτει.

[size=20pt]Εγω ειμαι 21[/size].Απο αυτα που εχω δει ξεχωριζω Παναθηναικο του Κυραστα το 1999-2000 και τον γαυρο του Μπαγεβιτς την σεζον 1998-1999.Απο αυτα που εχω ακουσει,την αεκ της τριετιας 1991-1994.
Σε αυτή την ηλικία και έχεις άποψη? :2funny:
Ούστ σπόρε που θέλεις να σε παίρνουμε και στα σοβαρά! :birdman:

Επισκέπτης
Κατι παππουδες σαν εσενα τους εχω για την πλακα μου :birdman: :2funny:
Βρε μόμολο σε τέτοια ηλικία τι ποδοσφαιρικές παραστάσεις να έχεις και πού ξέρεις για την ομάδα του Κυράστα τόσα πολλά? πόσο ήσουν τότε? 11-12 χρονών? σε εκείνη την ηλικία έκανες ανάλυση τα ποδοσφαιρικά συστήματα? και με τι σύγκρινες τον παναθηναικό τότε? με τα συστήματα που παίζατε στην γειτονιά σου με τα άλλα παιδιά? :2funny: :birdman: :rockon: :think: :tickedoff: :headbang: :boobies: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom