Νέα

Η καλύτερη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONCEICAO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε μια προχειρη αναζητηση μου δεν βρηκα αναλογο θρεντ.Αν κανω λαθος διορθωστε με.Ειναι σιγουρο οτι πολλες απο τις ομαδες που θα αναφερθουν δεν τις εχουμε ζησει αλλα κατι γνωριζουμε γι'αυτες απο αφηγησεις αλλων η απο το διαδικτυο.Ενδεικτικα να αναφερω τον Παναθηναικο του Γουεμπλει,τον τωρινο Ολυμπιακο των συνεχομενων πρωταθληματων,την ΑΕΚ τελη δεκαετιας 80 με αρχες 90,τον ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 70,τον ΑΡΗ στα τελη της ιδιας δεκαετιας,τον Ηρακλη του μεγαλου Β.Χατζηπαναγη η ακομα και τη Λαρισα του 88!Κατα την προσωπικη μου αποψη,αν και εχω γαλουχηθει με ιστοριες του μεγαλου ΠΑΟΚ της χρυσης δεκαετιας του 70,η μεγαλυτερη ομαδα ειναι αυτη που εχει φτασει ενα βημα πριν την κατακτηση της πρωτης θεσης στην Ευρωπη,δηλ ο Παναθηναικος.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
δεν ειμαι παναθηναικος αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...

OP
OP
C

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι παναθηναικος αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...
Θα μπορουσε πολυ ευκολα και παλι το θρεντ να γινει καθαρα οπαδικο,αλλα μερικα πραγματα κατα την αποψη μου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις ομάδες της δεκαετίας το 70 με σημερινές. Άλλο στυλ ποδοσφαίρου

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟΚ του Κούδα που πήρε το πρωτάθλημα το `76, μετά το χάος. (δεν είμαι Παοκτζής)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δύσκολα να απαντήσουμε εμείς όσοι είμαστε κάτω από 50 ετών.Ένας εξηντάρης κ άνω,θα ήταν σε θέση να απαντήσει,αλλά κ πάλι δύσκολο γιάτί διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου υπήρχαν τότε από σήμερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ΑΕΚ την δεκαετία του 90' έπαιξε το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλά από αυτό που έχω δει εγώ,που είμαι λίγο άνω των τριάντα,η ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του 90, Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α,έπαιξε την καλύτερη μπαλλα που έχω δει.
...για του λόγου το αληθές προσπάθησαν μετά κ άλλοι να την μιμηθούν ληστεύοντας το υλικό της..... ;)

Επισκέπτης
Η ΑΕΚ την δεκαετία του 90' έπαιξε το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα! :rockon:
Αλλά από αυτό που έχω δει εγώ,που είμαι λίγο άνω των τριάντα,η ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του 90, Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α,έπαιξε την καλύτερη μπαλλα που έχω δει.
...για του λόγου το αληθές προσπάθησαν μετά κ άλλοι να την μιμηθούν ληστεύοντας το υλικό της..... ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παναθηναϊκός 95-96...(μακράν)
Παναθηναϊκός της Ριζούπολης και του Κυράστα ( "καταραμένες" ομάδες)
ΑΕΚ αρχές '90 (μεγάη και απολαυστική μπάλα)
Ολυμπιακός αρχές '80 (για τη διαφήμιση του ρεξόνα από τον Αναστόπουλο, αν και λίγο μεταγενέστερη)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
H AEK στην τριετία της,έριχνε λιγότερα από 5(στις μικρομεσαίες) τουλάχιστον ομάδες,και θυμάμαι΄ότι διάβαζα στις εφημερίδες,ότι δεν έπαιξε καλά :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι ξέχασα αυτή η ΑΕΚ ήταν η δεύτερη καλύτερη μπάλα που έχω δει.
Μετά βάζω Ολυμπιακό του Δεληκάρη και Παναθηναϊκό του Δομάζου.
Μετά πολύ κλάμα με μια αναλαμπή ο Παναθηναϊκός του Ζάετς.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Ελλάδα μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι. Εχτές είχε ο Antenna DERBY-MAN.UTD και είδαμε αυτό που το λένε μπάλα (γιατί στην Ελλάδα μοιάζει αλλά δεν είναι)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δύσκολα να απαντήσουμε εμείς όσοι είμαστε κάτω από 50 ετών.Ένας εξηντάρης κ άνω,θα ήταν σε θέση να απαντήσει,αλλά κ πάλι δύσκολο γιάτί διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου υπήρχαν τότε από σήμερα.
Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή μεγάλος!Όλοι έχουμε δει αγώνες παλιότερων δεκαετιών!Δεν υπάρχει σύγκριση...νομίζεις ότι παίζουν σε αργή κίνηση!Οι παίχτες τότε δεν ήταν τόσο γυμνασμένοι ούτε είχαν τις ανέσεις και βοήθειες που έχουν σήμερα!Σίγουρα κάποια ιερά τέρατα του παρελθόντος αν ζούσαν στις μέρες μας και είχαν όλες τις σύγχρονες βοήθειες , θα φαινόντουσαν σαν κράμα Πελέ-Μαραντόνα!Όπως και αν υπήρχε μηχανή του χρόνου και έβαζες τον πιο άμπαλο σύγχρονο παίχτη σε κάποια ομάδα περασμένης δεκαετίας θα φαίνονταν σαν σούπερ σταρ!Αλλά εμείς κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει σε κάθε εποχή ξεχωριστά...οπότε ΑΕΚ της δεκαετίας του 90' και ακολουθεί ο Ολυμπιακός της τελευταίας χρονιάς του Μπάγιεβιτς όταν πρωτοπήγε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζελος 95-96 the best  :rockon: :rockon: :rockon:

Σόρρυ φιλαράκι μου που θα στο πω,αλλά η ΑΕΚ τότε εξακολουθούσε να παίζει μπαλλάρα,αντικειμενικά.Ο βάζελος έπαιρνε τοτε τα πρωταθληματα,γιατί τα ματς που δεν του έβγαιναν ,έληγαν περιέργως μετά το 100'

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή μεγάλος!Όλοι έχουμε δει αγώνες παλιότερων δεκαετιών!Δεν υπάρχει σύγκριση...νομίζεις ότι παίζουν σε αργή κίνηση!Οι παίχτες τότε δεν ήταν τόσο γυμνασμένοι ούτε είχαν τις ανέσεις και βοήθειες που έχουν σήμερα!Σίγουρα κάποια ιερά τέρατα του παρελθόντος αν ζούσαν στις μέρες μας και είχαν όλες τις σύγχρονες βοήθειες , θα φαινόντουσαν σαν κράμα Πελέ-Μαραντόνα!Όπως και αν υπήρχε μηχανή του χρόνου και έβαζες τον πιο άμπαλο σύγχρονο παίχτη σε κάποια ομάδα περασμένης δεκαετίας θα φαίνονταν σαν σούπερ σταρ!Αλλά εμείς κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει σε κάθε εποχή ξεχωριστά...οπότε ΑΕΚ της δεκαετίας του 90' και ακολουθεί ο Ολυμπιακός της τελευταίας χρονιάς του Μπάγιεβιτς όταν πρωτοπήγε!
έχεις απόλυτο δίκηο σε αυτά που λες.
Όμως προτιμώ να βλέπω το ποδόσφαιρο χωρίς τα φάρμακα του 70 παρά το σημερινό που όλοι είναι βιονικοί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο ΠΑΟ,του Κυράστα,που σαφώς έκανε αξιομνημόνευτες κ ζηλευτές πορείες στην Ευρώπη,καλό κ θεαματικό ποδόσφαιρο δεν επαιξε κ ούτε μας μείνει σε κανέναν για την σπουδαία μπάλλα που έπαιξε.Ηξερε,ουσιαστικά με αντιποδόσφαιρο,να παίρνει τα αποτελέσματά του κ να κάνει πορείες,αλλά μπάλλα δεν έπαιξε σε καμμιά περίπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom