Σε μια προχειρη αναζητηση μου δεν βρηκα αναλογο θρεντ.Αν κανω λαθος διορθωστε με.Ειναι σιγουρο οτι πολλες απο τις ομαδες που θα αναφερθουν δεν τις εχουμε ζησει αλλα κατι γνωριζουμε γι'αυτες απο αφηγησεις αλλων η απο το διαδικτυο.Ενδεικτικα να αναφερω τον Παναθηναικο του Γουεμπλει,τον τωρινο Ολυμπιακο των συνεχομενων πρωταθληματων,την ΑΕΚ τελη δεκαετιας 80 με αρχες 90,τον ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 70,τον ΑΡΗ στα τελη της ιδιας δεκαετιας,τον Ηρακλη του μεγαλου Β.Χατζηπαναγη η ακομα και τη Λαρισα του 88!Κατα την προσωπικη μου αποψη,αν και εχω γαλουχηθει με ιστοριες του μεγαλου ΠΑΟΚ της χρυσης δεκαετιας του 70,η μεγαλυτερη ομαδα ειναι αυτη που εχει φτασει ενα βημα πριν την κατακτηση της πρωτης θεσης στην Ευρωπη,δηλ ο Παναθηναικος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καλύτερη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CONCEICAO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ο τωρινός Ολυμπιακός θα έλεγα εγώ
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
δεν ειμαι παναθηναικος αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...
Θα μπορουσε πολυ ευκολα και παλι το θρεντ να γινει καθαρα οπαδικο,αλλα μερικα πραγματα κατα την αποψη μου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!δεν ειμαι παναθηναικος αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...
Επισκέπτης
Με 2,5 καλά παιχνίδια?Ο τωρινός Ολυμπιακός θα έλεγα εγώ
Σύνελθε!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ΌΧΙ ο φετινός φίλε. Της τελευταίας 12ετίας.Με 2,5 καλά παιχνίδια?
Σύνελθε!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δύσκολα να απαντήσουμε εμείς όσοι είμαστε κάτω από 50 ετών.Ένας εξηντάρης κ άνω,θα ήταν σε θέση να απαντήσει,αλλά κ πάλι δύσκολο γιάτί διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου υπήρχαν τότε από σήμερα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλλά από αυτό που έχω δει εγώ,που είμαι λίγο άνω των τριάντα,η ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του 90, Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α,έπαιξε την καλύτερη μπαλλα που έχω δει.
...για του λόγου το αληθές προσπάθησαν μετά κ άλλοι να την μιμηθούν ληστεύοντας το υλικό της..... ;)
...για του λόγου το αληθές προσπάθησαν μετά κ άλλοι να την μιμηθούν ληστεύοντας το υλικό της..... ;)
Επισκέπτης
Η ΑΕΚ την δεκαετία του 90' έπαιξε το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα!
Αλλά από αυτό που έχω δει εγώ,που είμαι λίγο άνω των τριάντα,η ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του 90, Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α,έπαιξε την καλύτερη μπαλλα που έχω δει.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παναθηναϊκός 95-96...(μακράν)
Παναθηναϊκός της Ριζούπολης και του Κυράστα ( "καταραμένες" ομάδες)
ΑΕΚ αρχές '90 (μεγάη και απολαυστική μπάλα)
Ολυμπιακός αρχές '80 (για τη διαφήμιση του ρεξόνα από τον Αναστόπουλο, αν και λίγο μεταγενέστερη)
Παναθηναϊκός της Ριζούπολης και του Κυράστα ( "καταραμένες" ομάδες)
ΑΕΚ αρχές '90 (μεγάη και απολαυστική μπάλα)
Ολυμπιακός αρχές '80 (για τη διαφήμιση του ρεξόνα από τον Αναστόπουλο, αν και λίγο μεταγενέστερη)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
H AEK στην τριετία της,έριχνε λιγότερα από 5(στις μικρομεσαίες) τουλάχιστον ομάδες,και θυμάμαι΄ότι διάβαζα στις εφημερίδες,ότι δεν έπαιξε καλά
ναι ξέχασα αυτή η ΑΕΚ ήταν η δεύτερη καλύτερη μπάλα που έχω δει.Η ΑΕΚ την δεκαετία του 90' έπαιξε το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα!
Μετά βάζω Ολυμπιακό του Δεληκάρη και Παναθηναϊκό του Δομάζου.
Μετά πολύ κλάμα με μια αναλαμπή ο Παναθηναϊκός του Ζάετς.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Ελλάδα μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι. Εχτές είχε ο Antenna DERBY-MAN.UTD και είδαμε αυτό που το λένε μπάλα (γιατί στην Ελλάδα μοιάζει αλλά δεν είναι)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή μεγάλος!Όλοι έχουμε δει αγώνες παλιότερων δεκαετιών!Δεν υπάρχει σύγκριση...νομίζεις ότι παίζουν σε αργή κίνηση!Οι παίχτες τότε δεν ήταν τόσο γυμνασμένοι ούτε είχαν τις ανέσεις και βοήθειες που έχουν σήμερα!Σίγουρα κάποια ιερά τέρατα του παρελθόντος αν ζούσαν στις μέρες μας και είχαν όλες τις σύγχρονες βοήθειες , θα φαινόντουσαν σαν κράμα Πελέ-Μαραντόνα!Όπως και αν υπήρχε μηχανή του χρόνου και έβαζες τον πιο άμπαλο σύγχρονο παίχτη σε κάποια ομάδα περασμένης δεκαετίας θα φαίνονταν σαν σούπερ σταρ!Αλλά εμείς κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει σε κάθε εποχή ξεχωριστά...οπότε ΑΕΚ της δεκαετίας του 90' και ακολουθεί ο Ολυμπιακός της τελευταίας χρονιάς του Μπάγιεβιτς όταν πρωτοπήγε!Δύσκολα να απαντήσουμε εμείς όσοι είμαστε κάτω από 50 ετών.Ένας εξηντάρης κ άνω,θα ήταν σε θέση να απαντήσει,αλλά κ πάλι δύσκολο γιάτί διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου υπήρχαν τότε από σήμερα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βαζελος 95-96 the best
Σόρρυ φιλαράκι μου που θα στο πω,αλλά η ΑΕΚ τότε εξακολουθούσε να παίζει μπαλλάρα,αντικειμενικά.Ο βάζελος έπαιρνε τοτε τα πρωταθληματα,γιατί τα ματς που δεν του έβγαιναν ,έληγαν περιέργως μετά το 100'
έχεις απόλυτο δίκηο σε αυτά που λες.Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή μεγάλος!Όλοι έχουμε δει αγώνες παλιότερων δεκαετιών!Δεν υπάρχει σύγκριση...νομίζεις ότι παίζουν σε αργή κίνηση!Οι παίχτες τότε δεν ήταν τόσο γυμνασμένοι ούτε είχαν τις ανέσεις και βοήθειες που έχουν σήμερα!Σίγουρα κάποια ιερά τέρατα του παρελθόντος αν ζούσαν στις μέρες μας και είχαν όλες τις σύγχρονες βοήθειες , θα φαινόντουσαν σαν κράμα Πελέ-Μαραντόνα!Όπως και αν υπήρχε μηχανή του χρόνου και έβαζες τον πιο άμπαλο σύγχρονο παίχτη σε κάποια ομάδα περασμένης δεκαετίας θα φαίνονταν σαν σούπερ σταρ!Αλλά εμείς κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει σε κάθε εποχή ξεχωριστά...οπότε ΑΕΚ της δεκαετίας του 90' και ακολουθεί ο Ολυμπιακός της τελευταίας χρονιάς του Μπάγιεβιτς όταν πρωτοπήγε!
Όμως προτιμώ να βλέπω το ποδόσφαιρο χωρίς τα φάρμακα του 70 παρά το σημερινό που όλοι είναι βιονικοί.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο ΠΑΟ,του Κυράστα,που σαφώς έκανε αξιομνημόνευτες κ ζηλευτές πορείες στην Ευρώπη,καλό κ θεαματικό ποδόσφαιρο δεν επαιξε κ ούτε μας μείνει σε κανέναν για την σπουδαία μπάλλα που έπαιξε.Ηξερε,ουσιαστικά με αντιποδόσφαιρο,να παίρνει τα αποτελέσματά του κ να κάνει πορείες,αλλά μπάλλα δεν έπαιξε σε καμμιά περίπτωση.