Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
εντάξει ας πουμε ότι το tvxs έχει σοβαρό ρεπορτάζ...ας σε πληροφορήσω για τη μαύρη αλήθεια, του ισχυρισμού σου ότι όλες γαμιούνται
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν 7 στις 10 ελληνίδες, έχουν περιστασιακή σεξουαλική ζωή, και μάλιστα το 75% είναι σε ηλικία 25-34 χρόνων. Επίσης, το 60% του δείγματος δήλωσε ότι καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο. Το 17,4%, δε, απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Συγχρόνως, μία στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική.
πηγή Έρευνα σοκ: Σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες είναι μόνες
τότε...οι άντρες φταίνε.
μέχρι τα 43 που ήμουν μια χαρά καλοστεκούμενος και κάτω των 45 (ηλικία που προσωπικά θεωρώ ορόσημο στον άντρα), γαμούσα κυριολεκτικά κατά βούληση.
για κάθε αγάμητη γυναίκα υπάρχει πλήθος ηλίθιων/άμπαλων/φοβισμένων/νεάτερνταλ αντρών.
ας κάνουν αυτό που πρέπει και θα γαμήσουν...
ακόμα και τώρα πιστεύω πως 35αρες + τις έχω εύκολα τις περισσότερες. οκ λέω τι πιστευω καθώς ασχολούμαι αποκλειστικά με το πληρωμένο σεξ εδώ και 6 χρόνια...
ας βγει ο μέσος άντρας έξω χωρίς να φοβάται, ας κάνει τη "δουλειά του" (κι όχι μαλακίες) και όλα θα είναι όπως πρέπει.
ξέρω κόσμο που γαμάει αβέρτα χωρίς ιδιαίτερο χρήμα και χωρίς να είναι ο ρουβάς