Νέα

Η Ισπανία ενέκρινε νομοσχέδιο που θεωρεί βιασμό κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparos-gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
αυτόν θεωρώ και εγώ το μεγαλύτερο κίνδυνο. Υπάρχουν φανατικοί που θέλουν να επιβάλλουν μια μητριαρχία ακομη πιο σκληρή και από την πατριαρχία.
Παράδειγμα:
"Σε μια καφετέρια ένας άντρας γκαρσόνια ρίχνει ένα δίσκο με ποτήρια. Κάποιοι θα γελάσουν, το αφεντικό θα τον βρίσει, κανείς δε θα τον υπερασπιστεί.
Στην ίδια καφετέρια μία γυναίκα γκαρσόνα ρίχνει τον ίδιο δίσκο. Έτσι και τη βρίσει το αφεντικό, αμέσως θα τρέξουν οι φεμινίστριες να την υπερασπιστούν".

Πάμε σε μια ανώμαλη κατάσταση που μια γυναίκα ή ένας gay ό,τι και να κάνει έχει πάντα δίκιο. Όπως όμως σε παλιότερες εποχές αυτή η νοοτροπία γέννησε το φεμινισμό ,έτσι τώρα θα δημιουργηθεί αντίστοιχο μίσος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτόν θεωρώ και εγώ το μεγαλύτερο κίνδυνο. Υπάρχουν φανατικοί που θέλουν να επιβάλλουν μια μητριαρχία ακομη πιο σκληρή και από την πατριαρχία.
O μεγαλυτερος κινδυνος ειναι οτι αυτοι ειναι οργανωμενοι και δρουν φανατικα ενω οσοι θα επρεπε να ειναι απεναντι τους στη πλειοψηφια τους προσπαθουν να καταλαβουν ακομα τι συμβαινει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Που να καταλάβεις τι συμβαίνει εσύ μωρή εγκεφαλοκαμμένη συφιλιάρα. Αφού όλη μέρα το μυαλό σου είναι στις πάκικες ψωλές.
ελα καλημερουδια και απο μενα και κακο ψοφο,ορεξατο σε βλεπω πρωι πρωι ,πατε καλα λεει εκει πάνω, κερδατε συνεχεια απο τον γκωλο :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
δεν καταλαβαίνεις ότι θέλουν την απαγόρευση της πορνείας προκειμένου να μπορούν να μας εκβιάζουν με το σεξ; αν δεν έχουμε αυτή τη διέξοδο, θα αναγκαστούμε να υποταχτούμε πλήρως
Εξελίσσεται η κοινωνία και κάποια πράγματα δεν αντιμετωπίζονται όπως παλιά. Δεν είναι μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες που είναι υπέρ της απαγόρευσης της πορνείας. Προσωπικά δυσκολεύομαι να πάρω θέση, διότι αφενός είμαι υπέρ των προσωπικών ελευθεριών, αλλά αφετέρου υπάρχουν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται γυναίκες.
Κάπου πρέπει να βρεθεί μία σωστή λύση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Ακυρη η συγκριση.
Γιατί είναι άκυρη; Κάθε ζωντανός οργανισμός έρχεται με δύο Βασικά ένστικτα. Της επιβίωσης και της Αναπαραγωγής. Επιβίωση χωρίς φαγητό είναι αδύνατο να επιτευχθεί, όπως Αναπαραγωγή χωρίς σεξ. Αμέτρητες γενιές οι Πρόγονοι έφερναν το κρέας στον Καταυλισμό και οι γυναίκες συνουσιάζονταν μαζί τους. Εδώ και καιρό νομίζουν ότι δεν μας έχουν ανάγκη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Εξελίσσεται η κοινωνία και κάποια πράγματα δεν αντιμετωπίζονται όπως παλιά. Δεν είναι μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες που είναι υπέρ της απαγόρευσης της πορνείας. Προσωπικά δυσκολεύομαι να πάρω θέση, διότι αφενός είμαι υπέρ των προσωπικών ελευθεριών, αλλά αφετέρου υπάρχουν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται γυναίκες.
Κάπου πρέπει να βρεθεί μία σωστή λύση.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό το γεγονός ότι δυσκολεύεσαι να πάρεις θέση, σε θέμα που έχει ήδη πάρει θέση το Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων, δηλαδή τα άτομα που εκπροσωπούν τους άντρες και τις γυναίκες που έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο για να βιοποριστούν. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζεις ότι οι άντρες και οι γυναίκες που ζητάνε να καταργηθεί η πορνεία, αν και δεν συμμετέχουν με κάποιο τρόπο σε αυτή, έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη; πως το σκέφτεσαι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Ακριβως
Αν ηταν ετσι, ο Σπαλιαρας, ο Τατσοπουλος και ο Μαραντονα που οι 3 μαζι εχουν πηδηξει δεκαδες χιλιαδες γκομενες θα ητανε καθε μηνα στον εισαγγελεα. Αντιθετα δεν ακουσαμε ποτε τιποτα για αυτους. Στη χειροτερη να σου ζητησει η αλλη καποιο ποσο για να μη σε τρεχει. Επομενως αν δεν εισαι πλουσιος δεν εχεις να φοβασαι ουτε αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καλυτερη δικλειδα ασφαλειας ειναι οι followers σε instagram-facebook.
Οποιαδηποτε γκομενα εχει λιγοτερους απο 1000 followers-friends, κλπ σε αυτα τα σαιτ σημαινει πως δεν ειναι attention whore και ειναι μαλλον απιθανο να σε βαλει σε μπελαδες, τρεχοντας σε αστυνομιες, εισαγγελεις και δημοσιογραφους στα καλα καθουμενα, χωρις να εχει κανεναν λογο
μήπως να ρώταγες τον Στάθη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Θα την πληρώσουν έμμεσα και τα πουστράκια να το θυμηθείς. Αυτή η συμπαιγνία του αδελφάτου με τα φεμιναζίδια μόνο σε κακό θα τους βγει. Οι πραγματικοί παντελονίσιοι, στους οποίους πασχίζουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα τους μισήσουν αληθινά για όλη αυτή τη συνεισφορά τους στο mega cock block που παίζεται ευρέως. Θα μας την τερματίσουν την ομο-αηδία, σε βαθμό να βλέπουμε στο δρόμο λούγκρα και να μας φαγουρίζουν οι μπουνιές μας...
ίσα - 'ισα. Το αδελφάτο υποστηρίζει φανατικά τις Φεμινίστριες, θυμήσου τον Γκιώνη. Αν οι νεαροί άντρες και γυναίκες φοβούνται οι μεν τους δε σαν υποψήφιους βιαστές ή ψευδώς καταγγέλουσες, έχουν την ελπίδα ότι θα έχουν περισσότερους εραστές, λόγω ανάγκης

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ίσα - 'ισα. Το αδελφάτο υποστηρίζει φανατικά τις Φεμινίστριες, θυμήσου τον Γκιώνη. Αν οι νεαροί άντρες και γυναίκες φοβούνται οι μεν τους δε σαν υποψήφιους βιαστές ή ψευδώς καταγγέλουσες, έχουν την ελπίδα ότι θα έχουν περισσότερους εραστές, λόγω ανάγκης
Αν έχουν τέτοια ελπίδα, τότε με την ελπίδα (και τις σφήνες τους) θα μείνουν...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ας μην μπερδεύουμε το φεμινισμό με τη μητριαρχία.Ο φεμινισμός δεν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζεται στον ατομισμό και στη δολοφονία των παιδιών. Οι μητριαρχικές κοινωνίες (όπως ήταν και η ελληνική σε πολλά μέρη της τις προηγούμενες δεκαετίες) έκαναν πολλά παιδιά και είχαν συναίσθηση του "κοινωνικού καλού".

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αν έχουν τέτοια ελπίδα, τότε με την ελπίδα (και τις σφήνες τους) θα μείνουν...
Η φυσική επιλογή μπορεί να οδηγήσει σε όλο και περισσότερο μουνόδουλους άντρες. Αν οι κανονικοί άντρες δεν κάνουν παιδιά λόγω νόμων και επικράτησης του φεμινισμού, θα υπάρχουν περισσότερα αγόρια που γεννήθηκαν σε οικογένεια με πατέρα μουνόδουλο. Στη δεύτερη γενιά θα αναπαραχθούν μόνο τα πιο πιρφοράκια από αυτά και σιγά σιγά όλα τα αγόρια θα γεννιούνται με ισχυρά γονίδια μουνόδουλου.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Η φυσική επιλογή μπορεί να οδηγήσει σε όλο και περισσότερο μουνόδουλους άντρες. Αν οι κανονικοί άντρες δεν κάνουν παιδιά λόγω νόμων και επικράτησης του φεμινισμού, θα υπάρχουν περισσότερα αγόρια που γεννήθηκαν σε οικογένεια με πατέρα μουνόδουλο. Στη δεύτερη γενιά θα αναπαραχθούν μόνο τα πιο πιρφοράκια από αυτά και σιγά σιγά όλα τα αγόρια θα γεννιούνται με ισχυρά γονίδια μουνόδουλου.
Δεν χρειάζονται τη φυσική επιλογή τα πιρφοράκια για να τερματίσουν το μουνοδουλόμετρο. Το καταφέρνουν από μόνοι τους:2funny: . Μια επίδραση ίσως να έχει το ότι όλο και περισσότερα αγόρια θα μεγαλώνουν είτε μόνο με τις μανάδες τους είτε περνώντας περισσότερο χρόνο μ’ εκείνες. Οπότε ενδεχομένως να έχουμε περισσότερα φαινόμενα σαν και αυτό:
sons of Arnold.jpg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό το γεγονός ότι δυσκολεύεσαι να πάρεις θέση, σε θέμα που έχει ήδη πάρει θέση το Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων, δηλαδή τα άτομα που εκπροσωπούν τους άντρες και τις γυναίκες που έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο για να βιοποριστούν.
Το Σωματείο, και το κάθε σωματείο, μπορεί να πάρει όποια θέση το βολεύει. Αυτός που νομοθετεί είναι η Πολιτεία.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζεις ότι οι άντρες και οι γυναίκες που ζητάνε να καταργηθεί η πορνεία, αν και δεν συμμετέχουν με κάποιο τρόπο σε αυτή, έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη; πως το σκέφτεσαι;
Γιατί η πορνεία σχετίζεται με κοινωνικά ήθη κι άρα έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη όλοι οι πολίτες. Είναι δικαίωμα του καθενός να παλεύει για την κοινωνία που θέλει.

Έχε υπόψιν ότι το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαικό (αλλιώς δεν θα σε ενδιέφερε τι γίνεται στην Ισπανία). Οι νομοθεσίες των χωρών δεν είναι ίδιες (ακόμα) και πίσω από κάθε νομοθεσία υπάρχει ένα σκεπτικό. Πχ στη Γαλλία τα σπιτάκια έχουν κλείσει από το 1946. Όταν δεν συγκλίνουν οι απόψεις των νομοθετών, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για έναν πολίτη να πάρει τη σωστή θέση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Θεωρεις τον Σταθη αθωο; Που ανεβαζε βιντεο απο γαμησια φορα παρτιδα;
οχι, δεν τον θεωρώ αθώο. Θεωρώ άδικη την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ας δούμε πόση ισότητα υπάρχει στην αντιμετώπιση των διαφορετικών φύλων.

Η κυρία Τσέκου, μαγνητοσκόπησε ΚΡΥΦΑ ένα Υπουργό ονόματι Ζαχόπουλο, τον εκβίασε, κι ενώ γύρναγε τα κανάλια προσπαθώντας να πουλήσει το υλικό, της το υπέκλεψε κάποια εφημερίδα, και τον είδε πρωτοσέλιδο όλη η Ελλάδα στις προσωπικές του στιγμές, οι οποίες είναι σαφές πως Δημοσιοποιήθηκαν χωρίς τη θέλησή του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι τέντες ανέκοψαν την πτώση του και τη γλύτωσε με κατάγματα. Ποιά ήταν η κατάληξη; ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

Ο Στάθης γύρισε με συναίνεση ένα βίντεο το οποίο ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ έριξε στο Διαδίκτυο. Πόσοι άραγε το είδαν, κι από αυτούς πόσοι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια;

Με λίγα λόγια. Γύρισες κρυφά βίντεο και Εκβίασες Υπουργό, τον οποίο είδε γυμνό όλη η Ελλάδα και είσαι Γυναίκα; Αθωώνεσαι, τελικά. Δημοσιοποίησες βίντεο, το οποίο είδαν ελάχιστοι, κι ακόμα λιγότεροι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια και είσαι Άντρας; Πέντε χρόνια φυλάκιση, 10 χιλιάρικα πρόστιμο, κι ακόμα του επιβλήθηκαν τα εξής: Nα εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα, να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό και να μη μπορεί να φύγει από τη χώρα.

Ας με βοηθήσετε να δω που βρίσκεται η ισότητα στην αντιμετώπιση των φύλων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Τι ανάγκη να σε έχουν ρε ρωσόδουλο ερείπιο, που δε σου σηκώνεται πια ούτε με βίντσι.
το ξέρω ότι εκλιπαρείς να δεις κι άλλη μια φωτογραφία με την πούτσα μου χωμένη σε γυναικεία τρύπα. Δεν θα σου κάνω τη χάρη, να βαράς τον κώλο σου κάτω. Με την προσμονή της καύλας θα μείνεις. Αλλά στο κάτω - κάτω τι σε νοιάζει αν μου σηκώνεται; από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί; ή μήπως ελπίζεις να φας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Το Σωματείο, και το κάθε σωματείο, μπορεί να πάρει όποια θέση το βολεύει. Αυτός που νομοθετεί είναι η Πολιτεία.

Γιατί η πορνεία σχετίζεται με κοινωνικά ήθη κι άρα έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη όλοι οι πολίτες. Είναι δικαίωμα του καθενός να παλεύει για την κοινωνία που θέλει.

Έχε υπόψιν ότι το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαικό (αλλιώς δεν θα σε ενδιέφερε τι γίνεται στην Ισπανία). Οι νομοθεσίες των χωρών δεν είναι ίδιες (ακόμα) και πίσω από κάθε νομοθεσία υπάρχει ένα σκεπτικό. Πχ στη Γαλλία τα σπιτάκια έχουν κλείσει από το 1946. Όταν δεν συγκλίνουν οι απόψεις των νομοθετών, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για έναν πολίτη να πάρει τη σωστή θέση.
Στην Πράξη, αν βγει π.χ. ένα Νομοσχέδιο για τους Εργάτες Μετάλλου, θα πρέπει να ερωτηθούν οι εκπρόσωποι, δηλ το Σωματείο τους. όσον αφορά τα Κοινωνικά Ήθη, ΌΧΙ, δεν δίνω το δικαίωμα σε έναν πιστό Χριστιανό να απαγορέψει την Πορνεία, επειδή έτσι λέει η πίστη του. ή σε ένα Μουσουλμάνο να απαγορεύσει την κατανάλωση χοιρινού και κρασιού, αφού το απαγορεύει το Κοράνι. Όποιος θεωρεί τις εν λόγω υπηρεσίες ανήθικες, ή οτιδήποτε άλλο, ας μην τις χρησιμοποιεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Γάμους των Ομοφυλοφίλων ή τις Εκτρώσεις. Στην Πράξη όμως θέλουν να μας στερήσουν κάτι που δεν γουστάρουν (ή προσποιούνται ότι δεν γουστάρουν οι ίδιοι). Και μια και το έφερε η Κουβέντα, τι έχει δείξει η πραγματικότητα; Εκεί όπου απαγορεύτηκε η πορνεία, με βάση το Σουηδικό Μοντέλο, τα σεξουαλικά εγκλήματα μειώθηκαν, έμειναν σταθερά, ή αυξήθηκαν; τι λένε οι πηγές σου;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Στην Πράξη, αν βγει π.χ. ένα Νομοσχέδιο για τους Εργάτες Μετάλλου, θα πρέπει να ερωτηθούν οι εκπρόσωποι, δηλ το Σωματείο τους.
Σαφώς και να ερωτηθούν, αλλά η άποψή τους δεν είναι δεσμευτική για την πολιτεία.

όσον αφορά τα Κοινωνικά Ήθη, ΌΧΙ, δεν δίνω το δικαίωμα σε έναν πιστό Χριστιανό να απαγορέψει την Πορνεία, επειδή έτσι λέει η πίστη του. ή σε ένα Μουσουλμάνο να απαγορεύσει την κατανάλωση χοιρινού και κρασιού, αφού το απαγορεύει το Κοράνι. Όποιος θεωρεί τις εν λόγω υπηρεσίες ανήθικες, ή οτιδήποτε άλλο, ας μην τις χρησιμοποιεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Γάμους των Ομοφυλοφίλων ή τις Εκτρώσεις.
Δεν πρόκειται κανείς να σου ζητήσει την άδεια για να προωθήσει την άποψή του. Είναι ισότιμη με τη δική σου εφόσον είναι νόμιμη.

Στην Πράξη όμως θέλουν να μας στερήσουν κάτι που δεν γουστάρουν (ή προσποιούνται ότι δεν γουστάρουν οι ίδιοι).
Πάντα έτσι γινότανε. Πάλη ιδεολογιών και συμφερόντων.

Και μια και το έφερε η Κουβέντα, τι έχει δείξει η πραγματικότητα; Εκεί όπου απαγορεύτηκε η πορνεία, με βάση το Σουηδικό Μοντέλο, τα σεξουαλικά εγκλήματα μειώθηκαν, έμειναν σταθερά, ή αυξήθηκαν; τι λένε οι πηγές σου;
Αλίμονο αν ο νόμος διαμορφωνόταν από τους παραβάτες κι όχι από τους νομοταγείς πολίτες. Όσες χώρες έχουν σεξουαλικά εγκλήματα μπορούν πολύ απλά να τα αντιμετωπίσουν ως εγκλήματα. Αν δεν θέλουν να λάβουν μέτρα, ας υποστούν το μπάχαλο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Στο μυαλό σου είσαι το δώρο του Θεού στις γυναίκες ρε πουτινολάγνο χούφταλο. :2funny:
τι σε νοιάζει τι έχω στο μυαλό μου; και ναι, έχω τεράστια ιδέα για τον εαυτό μου. Η οποία υποστηρίζεται από πραγματικά γεγονότα, όχι από φαντασιώσεις και ψεύδη. Τι σε νοιάζει όμως το τι έχω στο μυαλό μου; από ότι φαίνεται δημιουργείς συνεχώς ευκαιρίες για να με παραθέσεις, τάχα να μου απαντήσεις κλπ. Είναι φανερό πως δεν έχεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς στη ζωή σου, σου δίνω κίνητρο για να ζεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Αλίμονο αν ο νόμος διαμορφωνόταν από τους παραβάτες κι όχι από τους νομοταγείς πολίτες. Όσες χώρες έχουν σεξουαλικά εγκλήματα μπορούν πολύ απλά να τα αντιμετωπίσουν ως εγκλήματα. Αν δεν θέλουν να λάβουν μέτρα, ας υποστούν το μπάχαλο.
η άποψή σου είναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. Νομίζω ότι οι Γυναίκες θα συμφωνήσουν μαζί σου, για το πετυχημένο Σουηδικό Μοντέλο, και θα θέλουν ΟΛΕΣ να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, ψέματα θα λέμε τώρα;

.....Η απόφαση της Σουηδίας έρχεται μετά την ανησυχητική αύξηση των αναφορών για κρούσματα βιασμών, που διαμορφώθηκαν το 2016 στο 2,4% του πληθυσμού, από 0,4% το 2012. ....
πηγή Σουηδία: Νέος σκληρός νόμος για τον βιασμό - Τι προβλέπει | topontiki.gr

Οι Βιασμοί εξαπλασιάστηκαν, πόσο περισσότερη επιτυχία μπορούσε να έχει το μέτρο; ΓΡΗΓΟΡΑ να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom