Νέα

Η Ισπανία ενέκρινε νομοσχέδιο που θεωρεί βιασμό κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparos-gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, αυτο ειναι αλλο θεμα. Συζηταμε αν ειναι βιασμος να μην σταματησεις ενω σου λεει οτι δεν θελει να συνεχισει. Εσυ τωρα λες οτι θα πει ψεματα. Κι εγω σου λεω οτι μπορει να μην υπαρχουν σημαδια βίας, επειδη την απειλησες με μαχαιρι και δεν αντισταθηκε. Αν το παμε στο τι ψεματα μπορει να πει η καθεμια, δεν βγαζουμε ακρη, ούτε μπορει κανενας νομος να τα προβλεψει. Απο εκει και περα θεωρω αδυνατο να καταδικασθει καποιος απλως με ενα ψεμα τετοιου ειδους. Μην βλεπετε παντου φαντασματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίξτον και χυσε
Κάνω μια υπόθεση εργασίας.
Έστω ότι λέω σε κάποια γυναίκα ότι θα την κεράσω, σε κάποιο εστιατόριο, και δέχεται. Ντύνεται, στολίζεται, βάφεται, καθόμαστε στο τραπέζι, κι ενώ παραγγέλνει, της λέω ξαφνικά ..Άλλαξα γνώμη, δεν γουστάρω πια να σε κεράσω. Σήκω και φύγε.....
Τι θα έλεγες εσύ για το πρόσωπό μου, αλλά και οποιοδήποτε άτομο άκουγε αυτή την ιστορία;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εν τω μεταξύ είναι και ηλίθιες οι φεμινίστριες, διότι η απαγόρευση της πορνείας θα αυξήσει τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών.
Όταν αυτός που θέλει να γαμήσει και του έχει ανέβει το σπέρμα μέχρι τα αυτιά δεν έχει τη διέξοδο να πάει σε επαγγελματία, δεν θα μπει πιο εύκολα στον πειρασμό να στριμώξει κάποιο χαζογκομενίδιο και να της πει "κούκλα μου θα μου κάτσεις με το καλό ή με το ζόρι;";
Κι όλα αυτά ενώ κυκλοφορούν στο δρόμο ημίγυμνες και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Μήπως θέλουν να μας κάνουν και χημικό ευνουχισμό να τελειώνουμε;
Επίσης η απαγόρευση της νόμιμης πορνείας θα αυξήσει την καταναγκαστική πορνεία.
δεν καταλαβαίνεις ότι θέλουν την απαγόρευση της πορνείας προκειμένου να μπορούν να μας εκβιάζουν με το σεξ; αν δεν έχουμε αυτή τη διέξοδο, θα αναγκαστούμε να υποταχτούμε πλήρως

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παίδες αρχίζουν τα όργανα! Άντε να αποδείξεις οτι το ήθελε!!! Πλέον θα τις βάζω να υπογράφουν υπευθυνη δήλωση ή με βιντεοσκόπηση για να μην έχουμε παρατράγουδα!!!
Σιγα τα οργανα. Για να τυχει σε καποιον κατι τετοιο στατιστικα, πρεπει να γαμαει σαν κουνελι 10 διαφορετικες γκομενες καθημερινα επι 20 χρονια. Και παλι πιθανοτατα να μην αποδειχθει ενοχος. Εγω δεν εχω ακουσει στην περιοχη μου να εχει τυχει κατι τετοιο ποτε εδω και χρονια, περιοχη με πολλες δεκαδες χιλιαδες γυναικες που γαμιουνται τακτικα.
Επιπλεον, οπως εχω ξαναπει, ο τυπος της γυναικας που θα μπει στη διαδικασια να βγει ραντεβου με καποιον με σκοπο να τον καταγγειλει για βιασμο ειναι πολυ συγκεκριμενος και βρωμαει απο χιλιομετρα. Αν φοβαται καποιος, μπορει απλα να αποφυγει τετοιες γυναικες.
Θεμα καθαρα για κουβεντα, ο πραγματικος κινδυνος ειναι μηδεν

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μακριά από γκομενες, αραβωνιαστικες, γαμους
Το παιχνίδι είναι στημένο θα σου τα πάρουν ολα με το νόμο

Μόνο οι πουτανες είναι ασφαλείς για λίγο ακόμα

Σε λίγα χρόνια θα γαμαμε παρουσία δικηγόρου...
Συμφωνώ απόλυτα

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
....Οι διαδηλωτές, στην πλειονότητά τους γυναίκες, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικό δρόμο της ισπανικής πρωτεύουσας, κρατώντας αφίσες και πλακάτ που έγραφαν: «Εμείς, οι γυναίκες, δεν είμαστε εμπόρευμα» και «Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα». Πολλοί φώναζαν συνθήματα, όπως «Σταματήστε τη σεξουαλική εκμετάλλευση»......

Με λίγα λόγια. Γυναίκες, οι οποίες μάλλον δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες Πορνών, και που οι ίδιες δεν εκπορνεύονται, ζητούν να απαγορευτεί η πορνεία. Άντε πάλι το σύμπλεγμα του Σωτήρα. όσο για την Ελλάδα, το θέμα έχει εγερθεί και απαντηθεί από τα αρμόδια άτομα, δηλ. Το Σωματείο Εκδιδομένων προσώπων.

Κάποτε κάποια γυναικεία ομάδα είχε γεμίσει το κέντρο με αφίσες
Όποιος στα μπουρδέλα ψάχνει οργασμό,
δέκα ευρώ πληρώνει τον κάθε βιασμό.
Yπογράφεται στο πλάι από τις Noli me Tangere [Μη με αγγίζεις]

Πολύ σύντομα, δίπλα στις αφίσες αυτές, κολλήθηκαν άλλες.

Όποια στη ζωή δεν βλέπει οργασμό,
τυφλώνεται και μπλέκει μπουρδέλα και βιασμό.
Λευτεριά στα θύματα της σωματεμπορίας
Κάτω τα χέρια από τα μπουρδέλα
Και η υπογραφή: Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος.
https://www.qvzine.net/deytero teyxos/afisomaxia.html
Συμφωνώ απόλυτα η πορνεια δεν είναι επάγγελμα. Γι'αυτό ανοίξτε τα πόδια τσάμπα ευκολοτερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ απόλυτα η πορνεια δεν είναι επάγγελμα. Γι'αυτό ανοίξτε τα πόδια τσάμπα ευκολοτερα
γιατί δεν είναι επάγγελμα τύπε; παροχή υπηρεσιών είναι, γι αυτό και ονομάζονται πια σεξεργάτριες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κάνω μια υπόθεση εργασίας.
Έστω ότι λέω σε κάποια γυναίκα ότι θα την κεράσω, σε κάποιο εστιατόριο, και δέχεται. Ντύνεται, στολίζεται, βάφεται, καθόμαστε στο τραπέζι, κι ενώ παραγγέλνει, της λέω ξαφνικά ..Άλλαξα γνώμη, δεν γουστάρω πια να σε κεράσω. Σήκω και φύγε.....
Τι θα έλεγες εσύ για το πρόσωπό μου, αλλά και οποιοδήποτε άτομο άκουγε αυτή την ιστορία;
Ακυρη η συγκριση.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Από ότι κατάλαβα το καινούριο αυτό νομοσχέδιο λέει ότι αν δεν υπάρχει έγκριση είναι βιασμός ακόμα κι αν δεν ασκείται βία κατά τη διάρκεια ( κάποιες - κάποιοι όταν βιάζονται δεν αντιδρούν παρότι δεν θέλουν σεξ - φαινόμενο freezing - Kακως αλλά συμβαίνει ) αυτό θεωρούνταν σεξουαλική κακοποίηση μόνο ,και επέσυρε χαμηλότερες ποινές..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο.
ανα πασα στιγμη, ακομα και αν στην αρχη ηθελε, μπορει μετα να πει οτι δεν ηθελε να συνεχισει αλλα εσυ συνεχισες να γαμας ετσι την βιασες.
Ναι, αν πέσεις σε απατεωνισα, μπορεί να το κάνει αυτό..

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
εν τω μεταξύ είναι και ηλίθιες οι φεμινίστριες, διότι η απαγόρευση της πορνείας θα αυξήσει τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών.
Όταν αυτός που θέλει να γαμήσει και του έχει ανέβει το σπέρμα μέχρι τα αυτιά δεν έχει τη διέξοδο να πάει σε επαγγελματία, δεν θα μπει πιο εύκολα στον πειρασμό να στριμώξει κάποιο χαζογκομενίδιο και να της πει "κούκλα μου θα μου κάτσεις με το καλό ή με το ζόρι;";
Κι όλα αυτά ενώ κυκλοφορούν στο δρόμο ημίγυμνες και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Μήπως θέλουν να μας κάνουν και χημικό ευνουχισμό να τελειώνουμε;
Επίσης η απαγόρευση της νόμιμης πορνείας θα αυξήσει την καταναγκαστική πορνεία.
Μα αν ηταν εξυπνες,δεν θα ηταν φεμινιστριες :2funny::jerking:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Η καινούρια μόδα είναι το "πάγωσα".
Δεν είναι μόδα.ειναι ψυχολογικό φαινόμενο..
Οι ψυχολογικές αντιδράσεις σε καταστάσεις κινδύνου και κακοποιήσης λέγεται ότι είναι 4: flying, freezing , fawning, fighting..( oi ψυχολογοι κι οι ψυχίατροι τα λένε)

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Εσεις βεβαια που βλεπετε παντου διωγμους των ανδρων και εχετε γινει υστερικοι, βγαλατε το συμπερασμα οτι "βιασμο" θα εχουμε καθε φορα που δεν ειπε ρητά η γυναικα "συναινω". Σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι μπορει να εχει θεσμοθετηθει κατι τετοιο, ή να ανατρεπεται το τεκμηριο αθωοτητας? Ηρεμηστε, σαν κατι υστερικές γριές κάνετε
Δεν έχουμε ήδη τέτοιες περιπτώσεις ; Όταν καταγγέλει κάποια έναν άνδρα μετά από 25 χρόνια, με μόνη απόδεξη τα λόγια της, τι γίνεται ;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
δεν καταλαβαίνεις ότι θέλουν την απαγόρευση της πορνείας προκειμένου να μπορούν να μας εκβιάζουν με το σεξ; αν δεν έχουμε αυτή τη διέξοδο, θα αναγκαστούμε να υποταχτούμε πλήρως
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.

Το μονο που με πειραζει ειναι οτι μαχομαι εναντια σε ολα αυτα και για το 90% των πολιτων που στην ταυτοτητα προσδιοριζοντε ως "αρρενες" ενω ειναι πιρφοροι, μουνοδουλοι, αγκαλιτσες καληνυχτακηδες

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Σιγα τα οργανα. Για να τυχει σε καποιον κατι τετοιο στατιστικα, πρεπει να γαμαει σαν κουνελι 10 διαφορετικες γκομενες καθημερινα επι 20 χρονια. Και παλι πιθανοτατα να μην αποδειχθει ενοχος. Εγω δεν εχω ακουσει στην περιοχη μου να εχει τυχει κατι τετοιο ποτε εδω και χρονια, περιοχη με πολλες δεκαδες χιλιαδες γυναικες που γαμιουνται τακτικα.
Επιπλεον, οπως εχω ξαναπει, ο τυπος της γυναικας που θα μπει στη διαδικασια να βγει ραντεβου με καποιον με σκοπο να τον καταγγειλει για βιασμο ειναι πολυ συγκεκριμενος και βρωμαει απο χιλιομετρα. Αν φοβαται καποιος, μπορει απλα να αποφυγει τετοιες γυναικες.
Θεμα καθαρα για κουβεντα, ο πραγματικος κινδυνος ειναι μηδεν
Σωστα, κινδυνευουν αποκλειστικα οι διασημοι κ πλουσιοι ,εκει που υπαρχει οφελος.
Εξαιρεση αυτες που κανουν ασφαλειες περι βιασμο οποτε κινδυνευει οποιοσδηποτε βρεθει μπροστα τους κ γενικως οπου υπαρχει καποιο οφελος, συμφερον και αιτία πχ εκδικηση

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σωστα, κινδυνευουν αποκλειστικα οι διασημοι κ πλουσιοι ,εκει που υπαρχει οφελος.
Εξαιρεση αυτες που κανουν ασφαλειες περι βιασμο οποτε κινδυνευει οποιοσδηποτε βρεθει μπροστα τους κ γενικως οπου υπαρχει καποιο οφελος, συμφερον και αιτία πχ εκδικηση
Ακριβως
Αν ηταν ετσι, ο Σπαλιαρας, ο Τατσοπουλος και ο Μαραντονα που οι 3 μαζι εχουν πηδηξει δεκαδες χιλιαδες γκομενες θα ητανε καθε μηνα στον εισαγγελεα. Αντιθετα δεν ακουσαμε ποτε τιποτα για αυτους. Στη χειροτερη να σου ζητησει η αλλη καποιο ποσο για να μη σε τρεχει. Επομενως αν δεν εισαι πλουσιος δεν εχεις να φοβασαι ουτε αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καλυτερη δικλειδα ασφαλειας ειναι οι followers σε instagram-facebook.
Οποιαδηποτε γκομενα εχει λιγοτερους απο 1000 followers-friends, κλπ σε αυτα τα σαιτ σημαινει πως δεν ειναι attention whore και ειναι μαλλον απιθανο να σε βαλει σε μπελαδες, τρεχοντας σε αστυνομιες, εισαγγελεις και δημοσιογραφους στα καλα καθουμενα, χωρις να εχει κανεναν λογο

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Όλα αυτά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αμφιβολία στις ήδη τρελαμένες γυναίκες που ούτως ή άλλως επηρεάζονται εύκολα, να καταστείλουν πλήρως τις ορμές του άντρα ο οποίος θα τις εκτονώνει μόνο στα μπουρδέλα και βέβαια να απαξιώσουν οποιασδήποτε μορφής φλερτ. Αλλά σιγά τώρα μην νοιάξει τον νομοθέτη αν ο average Joe θα γαμήσει εύκολα το κνώδαλο τη Μαρία που γνώρισε στο μπαρ. Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος είναι πουσταίος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Όλα αυτά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αμφιβολία στις ήδη τρελαμένες γυναίκες που ούτως ή άλλως επηρεάζονται εύκολα, να καταστείλουν πλήρως τις ορμές του άντρα ο οποίος θα τις εκτονώνει μόνο στα μπουρδέλα και βέβαια να απαξιώσουν οποιασδήποτε μορφής φλερτ. Αλλά σιγά τώρα μην νοιάξει τον νομοθέτη αν ο average Joe θα γαμήσει εύκολα το κνώδαλο τη Μαρία που γνώρισε στο μπαρ. Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος είναι πουσταίος.
Θα την πληρώσουν έμμεσα και τα πουστράκια να το θυμηθείς. Αυτή η συμπαιγνία του αδελφάτου με τα φεμιναζίδια μόνο σε κακό θα τους βγει. Οι πραγματικοί παντελονίσιοι, στους οποίους πασχίζουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα τους μισήσουν αληθινά για όλη αυτή τη συνεισφορά τους στο mega cock block που παίζεται ευρέως. Θα μας την τερματίσουν την ομο-αηδία, σε βαθμό να βλέπουμε στο δρόμο λούγκρα και να μας φαγουρίζουν οι μπουνιές μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom