ΘΑ. Όμως όπως απέδειξε η πραγματικότητα, η απαγόρευση της Πορνείας, με την έννοια ότι μετατρέπει την Πόρνη σε Θύμα και τον πελάτη σε Κακοποιό, δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι τρόποι που προτείνεις, υπάρχουν στη φαντασία σου και μόνο, και αν νομίζεις ότι μπορείς να καταπιέσεις την ανθρώπινη φύση, πλανάσαι. Άντε όμως και ότι έχεις δίκιο. Ρωτάς τα εξαπλάσια θύματα βιασμού, ποια θα είναι η υπόλοιπη ζωή τους; Άντε πες τους, ουπς, λάθος. Έπρεπε πριν απαγορέψουμε την πορνεία να σκεφτούμε τι προβλήματα θα δημιουργούσε η απαγόρευση. ΣΥΓΝΩΜΗ. Αν η συμμαχία από τις Φεμινίστριες, ΛΟΑΤΚΙ και Αριστερούς της πούτσας καταφέρει και περάσει τέτοιο Νομοσχέδιο, θα γίνει Κόλαση. Η Χώρα μας έχει αμέτρητους αλλοδαπούς από χώρες στις οποίες δεν βλέπουν ούτε γυναικείο αστράγαλο. Αν δεν μπορούν να ξεδώσουν στις πόρνες, οι Γυναίκες αυτής της χώρα θα ζήσουν μια Κόλαση
Βλέπεις να επιχειρηματολογώ υπέρ της απαγόρευσης της πορνείας; Αφού το δήλωσα ότι έχω φιλελεύθερες απόψεις και ότι η Σουηδία κακώς το έκανε.
Από κει και πέρα υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με αυτό το ζήτημα που πρέπει να λυθούν πχ σωματεμπορία, θέμα κοινωνικών ηθών κλπ.
Σε ό,τι αφορά τα ήθη, μπορεί εσύ να ωρύεσαι «δεν θα επιτρέψω στον άλλο με τις χριστιανικές του αξίες (ή όποιες αξίες) να μου επιβάλλει ετούτο και το άλλο», αλλά αυτός ο άλλος υπάρχει και θα επηρεάσει τη λήψη πολιτικών αποφάσεων. Νομίζεις δηλαδή εσύ ότι η ισπανική κυβέρνηση δεν θα λάβει υπόψιν τη συντηρητικότητα της κοινωνίας της ή τις πιέσεις κινημάτων, επειδή κάποιοι Μπόκολοι έχουν αντίθετη άποψη;
Οι χώρες παίρνουν τις αποφάσεις τους και κάποιες απαγορεύουν την πορνεία ενώ κάποιες όχι. Όποιες και να είναι οι αποφάσεις αυτές πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για τις καταστάσεις που θα δημιουργήσουν. Άρα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες κι αποτελεσματικές. Κι ερχόμαστε τώρα στη Σουηδία. Αφού οι χαζοβιόληδες Σουηδοί αποφάσισαν να απαγορεύσουν την πορνεία, έπρεπε να λάβουν και τα κατάλληλα μέτρα. Εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο από το να προτείνω μερικά. Πιστεύοντας στην αποτελεσματικότητά τους κι όχι επειδή τα υιοθετώ.
Να θυμίσω επίσης ότι υπάρχει και το γαλλικό μοντέλο που απαγορεύει την πορνεία και μέχρι στιγμής λειτουργεί χωρίς προβλήματα, γιατί οι ποινές είναι αποτρεπτικές.
Ποια επανάσταση μου λες θα γίνει στην Ελλάδα, αν απαγορευτεί η πορνεία; Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Εδώ έπεσε πείνα λόγω κρίσης, που αφορά όλο το λαό και δεν κουνιέται φύλλο κι ούτε οι Έλληνες έβαλαν μυαλό για να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα (όπως κάναμε στη Γαλλία όπου τα παραδοσιακά κόμματα έχουν εξαφανιστεί). Και θα γίνει επανάσταση για τα μπουρδέλα; Νομίζεις ότι το bou αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία; Πόσοι νομίζεις ότι είστε και τι θα κάνετε, άμα πλακώσουν τα ΜΑΤ; Άσε που δεν θα τολμήσετε καν να βγείτε γιατί θα σας παίρνουν οι κάμερες και θα ξεφτιλιστείτε στους γνωστούς σας.
Να το υπενθυμίσω και πάλι, γιατί θα το ξεχάσεις, ότι δεν είμαι υπέρ της απαγόρευσης της πορνείας. Αλλά δεν θα κατακρίνω τις πολιτικές ηγεσίες των χωρών, που συνυπολογίζοντας πολλούς τοπικούς παράγοντες παίρνουν τις αποφάσεις τους.
Παρόλα αυτά πρέπει να το δούμε ευρωπαικά, γιατί κάποια στιγμή οι νομοθεσίες θα συγκλίνουν. Ας αγωνιστεί ο καθένας ανάλογα με τα συμφέροντά του. Υπάρχουν και τα μήντια για αυτόν τον αγώνα.