Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
αμα ητανε στα καλα του ο σλαβυ τυπε θα ειχε γεμισει το μεταξι σπασμενα δοντια και πατημενα σοκολατακια :S μεγαλη απωλεια για το κινημα ο σλαβυ :-
ριχνεις αλατη στις πληγες μου!!
αμα ητανε στα καλα του ο σλαβυ τυπε θα ειχε γεμισει το μεταξι σπασμενα δοντια και πατημενα σοκολατακια :S μεγαλη απωλεια για το κινημα ο σλαβυ :-
τραβα κανε τον ρικ αστλευ σε καμια μπαζοελλεηνιδα ρε πιρφορε![]()
ανοιξες και θρεντ ρε κιοφτέ?
τραβα κανε τον ρικ αστλευ σε καμια μπαζοελλεηνιδα ρε πιρφορε
![]()
τυπε θα ερθεις αυριο νωντοτσαρκα με τον μπιλυ μαζι να ριχνουμε φαπες σε πιρφορους και να τους μαδαμε τα τριανταφυλλα εξω απο τα μπουρδελακια
o stam_90 θα δει αύριο το love in the end τύπε στο megaτυπε θα ερθεις αυριο νωντοτσαρκα με τον μπιλυ μαζι να ριχνουμε φαπες σε πιρφορους και να τους μαδαμε τα τριανταφυλλα εξω απο τα μπουρδελακια![]()
μπορει να παμε απο το σπιτι του να τον τραμπουκισουμε λογω της ημερας ;)o stam_90 θα δει αύριο το love in the end τύπε στο mega
![]()
συμφωνα με περιγραφες αφτοπτων μαρτυρων τον σηκωσε στον αερα, τον μετεωρισε για μερικα δευτερολεπτα και τον εριξε καταγης με ενα σουπλεξο μπεμπας απλα πηγε να του πουλησει μαγκια και τον εστειλε 3 μηνες στο κατ ο σλαβυ απο θαυμα τη γλιτωσε, οσοι ειμαστε μπροστα στο σκηνικο δε πιστευαμε πως γλιτωσε ζωντανος υστερα απο τετοια βια που υπεστη :S
αααααχ σλαβυ σλαβυ, εγινε ελλεηνιδα τωρα και μαγειρευει κεκακια και μαλακιουλες στον μηδα..... :-
συμφωνα με περιγραφες αφτοπτων μαρτυρων τον σηκωσε στον αερα, τον μετεωρισε για μερικα δευτερολεπτα και τον εριξε καταγης με ενα σουπλεξ
τυπε θα ερθεις αυριο νωντοτσαρκα με τον μπιλυ μαζι να ριχνουμε φαπες σε πιρφορους και να τους μαδαμε τα τριανταφυλλα εξω απο τα μπουρδελακια![]()
τους χρηματοδοτει η νεα ταξη πραγματων τυπε :Sμαν δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να πολλαπλασιαζονται οι πυρφοροι
δε τους αγγιζει ουτε η οικονομικη κριση :S :S :S
τους χρηματοδοτει η νεα ταξη πραγματων τυπε :S
δε πηρε χαμπαρι το γομαρι τυπε
![]()
Αρχιδια!!!
αμα ητανε στα καλα του ο σλαβυ τυπε θα ειχε γεμισει το μεταξι σπασμενα δοντια και πατημενα σοκολατακια :S μεγαλη απωλεια για το κινημα ο σλαβυ :-μεχρι και η χειροτερη κορασιδα στο μεταξουργειο,λαμβανει δωρακια ;)
ο μπεμπας απλα πηγε να του πουλησει μαγκια και τον εστειλε 3 μηνες στο κατ ο σλαβυ απο θαυμα τη γλιτωσε, οσοι ειμαστε μπροστα στο σκηνικο δε πιστευαμε πως γλιτωσε ζωντανος υστερα απο τετοια βια που υπεστη :Smemosan τον Μπέμπα όμως γιατί τον είχε στυλιαρώσει ;
αααααχ σλαβυ σλαβυ, εγινε ελλεηνιδα τωρα και μαγειρευει κεκακια και μαλακιουλες στον μηδα..... :-ριχνεις αλατη στις πληγες μου!!
Μολις ανεβηκες μερικα χιλιομετρα στην εκτίμησή μου τυπε. Εχω ολους τους αγωνες του Φεντορ και κατα καιρους κανω μινι μαραθωνιους!!δε πηρε χαμπαρι το γομαρι τυπε
συνηλθε και μετα του εσπασε το χερι του αραπη του ραντλμαν
τραβα κανε τον ρικ αστλευ σε καμια μπαζοελλεηνιδα ρε πιρφορε
![]()
άσε με γιατι έχω στραβωσει μαζι σου εδω και πολυ καιρο απο κατι που εχω μαθει![]()