Νέα

Η γιάφκα του Αρίωνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
καλησπερα. 2 μερες και το καινουριο threnτ εφτασε 16 σελιδες post. Τι συμμετοχη ειναι αυτη καλοκαιριατικα. Μπραβο για την οργανωση και καλη συνεχεια αλλα προσοχη, με την ζεστη θελει ελαφρα γευματα. Φατε και κανα φρουτακι βρε ολο στο ψαχνο και στα κοψιδια ορματε :cheesy:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα. 2 μερες και το καινουριο threnτ εφτασε 16 σελιδες post. Τι συμμετοχη ειναι αυτη καλοκαιριατικα. Μπραβο για την οργανωση και καλη συνεχεια αλλα προσοχη, με την ζεστη θελει ελαφρα γευματα. Φατε και κανα φρουτακι βρε ολο στο ψαχνο και στα κοψιδια ορματε :cheesy:
άστα αυτά και να ξέρεις αυτή η συνάντηση ήταν ένα τεστ η επόμενη που θα γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι πολύ ποιο μαζική..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρίωνα με τι δελεάζεις τα παιδιά; :cheesy: WOW και συνδρομές σε τσοντοsite; :2funny: Πες, γιατί οι τελευταίοι ινστρούκτορες που θυμάμαι, ήταν κοντές, αγάμητες και παίζαν με αφίσες, κόλα και μπαντανόβουρτσα. Να δω πως θα τα ταιριάξεις μετά, με το όραμα της αταξικής και ανιδιόκτητης κοινωνίας :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρίωνα με τι δελεάζεις τα παιδιά; :cheesy: WOW και συνδρομές σε τσοντοsite; :2funny: Πες, γιατί οι τελευταίοι ινστρούκτορες που θυμάμαι, ήταν κοντές, αγάμητες και παίζαν με αφίσες, κόλα και μπαντανόβουρτσα. Να δω πως θα τα ταιριάξεις μετά, με το όραμα της αταξικής και ανιδιόκτητης κοινωνίας :2funny:
όποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί μου ας το κάνει σε άλλα ανάλογα θρεντ εδώ το θρεντ το άνοιξε ο Ναύαρχος και όχι εγώ και ασχολείται με της δραστηριότητες της γιάφκας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εγώ στις δραστηριότητες αναφέρθηκα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου ;) :cheesy: Τεσπά, καλές δραστηριότητες και :cheesy:  venseremos

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ στις δραστηριότητες αναφέρθηκα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου :) :cheesy: Τεσπά, καλές δραστηριότητες και :cheesy:  venseremos
φίλε μου απλά η γιάφκα είναι το επαγγελματικό μου γραφείο και το οποίο όμως έχει την δυνατότητα να μαζευτούν μερικοί φίλοι να πιούμε το ποτό μας να δούμε ποδόσφαιρο και ότι άλλο γουστάρουμε και γενικά είναι ανοικτός σε κάθε καλό φίλο....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδώ συζητάμε μόνο για την γιάφκα...

η επόμενη δραστηριότητα της γιάφκας εκτός από την ουζοκρασοκατάνυξη θα είναι ένας κύκλος μαθημάτων με τίτλο Οι Βουλγάρες και πως να της καμακώσετε.. και επίσης θα γίνει σειρά μαθημάτων με τα μυστικά της ρουλέτας...

και να μην ξεχνάν οι αδελφοί ΑΕΚτσήδες ότι την Τετάρτη 16 του μήνα αρχίζει η ελεύθερη διάθεση διαρκείας για την αρρώστια...
ωραια μαθηματα.γραψτε τα και σε DVD.πιστευω θα εχουν επυτηχια!!!!!

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μόλις μου τηλεφώνησε ο Ναύαρχος ο οποίος ευρίσκεται στην Βόρειο Εύβοια ήταν έξαλλος με τα οφ τόπικ που μπήκε και λέει ο κάθε ένας.

Στα φανταράκια να γίνεται έξαλλος που μπορεί και τον παίρνει :2funny:

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί μου ας το κάνει σε άλλα ανάλογα θρεντ εδώ το θρεντ το άνοιξε ο Ναύαρχος και όχι εγώ και ασχολείται με της δραστηριότητες της γιάφκας...

Την πουτάνα στο μπουρδέλο της την γαμάμε ρεεεεεεε βόδιιιι :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Χαλάρωσε necronomicon και μην βρίζεις.

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κλαιει συχνα ο μαπαριων ρε?

Σαν μικρό κοριτσακι
Από την κούνια του κλαίει με τέτοια άσχημη φάτσα που γενήθηκε και με μικροσκοπικό πουλάκι
Λυπηρό
Μέχρι να πεθάνει θα ζει με τα κόμπλεξ του
Παπαρίων μην στενοχωρίεσαι ρε
Αποδέξου την μικροψωλίαση σου!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαν μικρό κοριτσακι
Από την κούνια του κλαίει με τέτοια άσχημη φάτσα που γενήθηκε και με μικροσκοπικό πουλάκι
Λυπηρό
Μέχρι να πεθάνει θα ζει με τα κόμπλεξ του
Παπαρίων μην στενοχωρίεσαι ρε
Αποδέξου την μικροψωλίαση σου!

:2funny: :2funny: :2funny:
ρε γιατι εισαι ρατσιστης?εχει δικαιωμα στην ζωη και ο μαπαριων
μονο προσεχε γιατι κανει παρεα με αντμινς

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε γιατι εισαι ρατσιστης?εχει δικαιωμα στην ζωη και ο μαπαριων
μονο προσεχε γιατι κανει παρεα με αντμινς

Ναι οργάνωσε μερικά συλλαλητήρια και όλοι οι αντμινς φοβήθηκαν και πήγαν μαζί του!
Τους κέρασε και μερικά κοψίδια ο πατσοκοιλίας και δελεάστηκαν άσχημα!!!
:2funny:
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom