Νέα

Η γιάφκα του Αρίωνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εβγαλες του whitey τα πμ στο φορουμ?ναι ή οχι?θυμασαι που σε εκραζε ο περσονα γι αυτο το λογο?
για τα αλλα νικ νειμ αβαβα αριων?καμια απαντηση?
δεν ειχα ποτε κερασμα απο κανεναν αριων!
και να ξέρεις ότι άσες φορές έχω αντιδράσει το έχω κάνει για κάτι μπουμπούκια σαν αυτόν..
και όταν ασχολείσε με περιπτώσεις σαν του ασπρουλιάρη να βλέπεις γενικά πως είχε το ζήτημα και μετά να μιλάς..
αλλά και εσύ μια από τα ίδια είσαι γιατί δεκτή μεν η κριτικά σου αλλά πριν κάνεις σε εμένα να την έκανες στι σκουπίδι...

Bhall

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Σιβυρία παπούλη για αναμόρφωση :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι και το εχει κανει πολλες φορες ο αριων!
γιατί αρνήθηκα ότι έβγαλα του ασπρουλιάρη? δεν το αρνήθηκα ποτέ όταν όμως σε 20 ποστ χωρις να τον βρίζω αυτός στα 19 μου έβριζε την μανα δεν πρέπει να έχω και εγώ μια άμυνα?

Επισκέπτης
και να ξέρεις ότι άσες φορές έχω αντιδράσει το έχω κάνει για κάτι μπουμπούκια σαν αυτόν..
και όταν ασχολείσε με περιπτώσεις σαν του ασπρουλιάρη να βλέπεις γενικά πως είχε το ζήτημα και μετά να μιλάς..
αλλά και εσύ μια από τα ίδια είσαι γιατί δεκτή μεν η κριτικά σου αλλά πριν κάνεις σε εμένα να την έκανες στι σκουπίδι...
δεν μπορεις να μιλας για ανοχη των αντμινς σε διαφορους και απο την αλλη μερια να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει!και οταν μαλιστα αυτα τα πμ αναφερονται σε προσωπικα ζητηματα του μελους!αυτο δειχνει ελλειψη αξιοπρεπειας!
αν η σταση σου ηταν σωστη απεννατι στο φορουμ,τοτε ναι θα τον εκραζα αυτον που σε βριζει!ομως δεν ειναι σωστη....

Επισκέπτης
γιατί αρνήθηκα ότι έβγαλα του ασπρουλιάρη? δεν το αρνήθηκα ποτέ όταν όμως σε 20 ποστ χωρις να τον βρίζω αυτός στα 19 μου έβριζε την μανα δεν πρέπει να έχω και εγώ μια άμυνα?

καλά λύσε πρώτα της διαφορές σου με τον παπαγιώργη και μετά έλα να μου κάνεις μαθήματα ηθικής.....
ναι το αρνηθηκες και ειπες οτι εχω ζαλιστει απο την διαμαχη μου με τον παπαγιωργη!μολις ειδες οτι ηξερα σε ποιον τα πμ εβγαλες στο φορουμ,εκανες πισω!οπως και να εχει δεν ειναι σωστο και ηθικο να βγαζεις προσωπικα μηνυματα αλλου μελους!
οι οποιες διαφορες εχω με καποιον αλλον,δεν εχει καμια σημασια σε αυτο το θρεντ!οτι ειχα να πω γι αυτο το ζητημα που αναφερεσαι,το ειπα!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορεις να μιλας για ανοχη των αντμινς σε διαφορους και απο την αλλη μερια να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει!και οταν μαλιστα αυτα τα πμ αναφερονται σε προσωπικα ζητηματα του μελους!αυτο δειχνει ελλειψη αξιοπρεπειας!
αν η σταση σου ηταν σωστη απεννατι στο φορουμ,τοτε ναι θα τον εκραζα αυτον που σε βριζει!ομως δεν ειναι σωστη....
ποια προσωπικά μωρέ μα τον ασπρουλιάρη εδώ ξεκίνησα να τον βοηθήσω και όταν του είπα μερικά πράγματα από την αρνητική πλευρά που έχουν οι Ρωσίδες άρχισε και έβριζε...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι το αρνηθηκες και ειπες οτι εχω ζαλιστει απο την διαμαχη μου με τον παπαγιωργη!μολις ειδες οτι ηξερα σε ποιον τα πμ εβγαλες στο φορουμ,εκανες πισω!οπως και να εχει δεν ειναι σωστο και ηθικο να βγαζεις προσωπικα μηνυματα αλλου μελους!
οι οποιες διαφορες εχω με καποιον αλλον,δεν εχει καμια σημασια σε αυτο το θρεντ!οτι ειχα να πω γι αυτο το ζητημα που αναφερεσαι,το ειπα!
όμως και εσύ δημοσιοποίησες την διαφορά σου με τον παπαγιώργη αφού το κείμενο που έγραψες εσύ και η φωτογραφία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ στο Ιντερνέτ..

Επισκέπτης
ποια προσωπικά μωρέ μα τον ασπρουλιάρη εδώ ξεκίνησα να τον βοηθήσω και όταν του είπα μερικά πράγματα από την αρνητική πλευρά που έχουν οι Ρωσίδες άρχισε και έβριζε...
και εσυ θεωρησες σωστο να βγαλεις τα πμ του στο φορουμ?εχει η ανοχη του σαιτ,δεν σε πειραξε ομως...

όμως και εσύ δημοσιοποίησες την διαφορά σου με τον παπαγιώργη αφού το κείμενο που έγραψες εσύ και η φωτογραφία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ στο Ιντερνέτ..
εγω εγραψα τα επιχειρηματα μου και τελος!!εσυ αναπαραγεις το κειμενο μου και ειναι δικαιωμα σου,δεν καθομαι εγω να το ποσταρω σε αλλα φορουμ,αιολε!την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και εσυ θεωρησες σωστο να βγαλεις τα πμ του στο φορουμ?εχει η ανοχη του σαιτ,δεν σε πειραξε ομως...
εγω εγραψα τα επιχειρηματα μου και τελος!!εσυ αναπαραγεις το κειμενο μου και ειναι δικαιωμα σου,δεν καθομαι εγω να το ποσταρω σε αλλα φορουμ,αιολε!την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!
εγώ δεν είπα ότι εσύ έστειλες την φωτογραφία αλλά όμως προσπάθησες να λύσεις της διαφορές σου δημόσια την στιγμή που με τον παπαγιώργη γνωρίζεσε και προσωπικά...  και δες την βαρύτητα των χαρακτηρισμών σου προς αυτόν και το περιεχόμενο των δικών μου...

σόρυ όμως πρέπει να την κάνω......
τα λέμε και αργότερα....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!
Και που είναι αυτή η φωτογραφία να την δω κι εγώ; :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aυτα ειναι ωραια, Μπραβο παιδια. Να περνατε γαμω :rockon:

Επισκέπτης
εγώ δεν είπα ότι εσύ έστειλες την φωτογραφία αλλά όμως προσπάθησες να λύσεις της διαφορές σου δημόσια την στιγμή που με τον παπαγιώργη γνωρίζεσε και προσωπικά...  και δες την βαρύτητα των χαρακτηρισμών σου προς αυτόν και το περιεχόμενο των δικών μου...

σόρυ όμως πρέπει να την κάνω......
τα λέμε και αργότερα....
για αλλο πραγμα συζηταμε,και αλλου θες να τη πας τη συζητηση!μια συζητηση που εγινε και ελαβε τελος!!αυτο που εχω να σου πω,για να τελειωνει εδω το θεμα,ειναι οτι οταν μονιμως παραπονιεσαι για το σαιτ,για τους αντμινς,οταν λες οτι φθινει το μπουρδελα,οταν κανεις διαφημιση για αλλα φορουμ,οταν παραπονιεσαι για μελη που κανουν πολλα νικς,φροντισε να εισαι ΕΣΥ σωστος απεναντι στο φορουμ που σε φιλοξενει και στα μελη που το απαρτιζουν!αυτα απο μενα....και καλοριζικη η γιαφκα σου!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
για αλλο πραγμα συζηταμε,και αλλου θες να τη πας τη συζητηση!μια συζητηση που εγινε και ελαβε τελος!!αυτο που εχω να σου πω,για να τελειωνει εδω το θεμα,ειναι οτι οταν μονιμως παραπονιεσαι για το σαιτ,για τους αντμινς,οταν λες οτι φθινει το μπουρδελα,οταν κανεις διαφημιση για αλλα φορουμ,οταν παραπονιεσαι για μελη που κανουν πολλα νικς,φροντισε να εισαι ΕΣΥ σωστος απεναντι στο φορουμ που σε φιλοξενει και στα μελη που το απαρτιζουν!αυτα απο μενα....και καλοριζικη η γιαφκα σου!
μιας και επέστρεψα τώρα πριν λίγο για να τελειώνουμε μαζί....
καλή η κριτική αλλά όταν την κάνουμε πρέπει να δίνουμε και προτεραιότητες.. εσύ σήμερα είδες το δέντρο και δεν είδες το δάσος.. δεν σε ενόχλησε ο κλώνος που μπήκε και μου έβριζε πάλι την νεκρή μάνα μου όπως έκανε και εχθές πάλι αλλά και πολλές άλλες φορές αλλά θυμήθηκες τον ασπρουλιάρη που του πόσταρα δυο πμ και αυτά κάτω από την πίεση συμπεριφοράς του ανάλογης με του σημερινού κλώνου...
για τα δικά μου επί πλέον ακάουντ ποτέ δεν κρύφτηκα και να πω ότι δεν είναι δικά μου για να τα πεις κλώνους......
τώρα εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ αυτό το ακάουντ που είναι και το βασικό με το οποίο ξεκίνησα εδώ μέσα με μια μικρή προσθήκη γιατί το πρώτο μου ακάουντ το arion1955  μετά την διαγραφή μου που είχα με αυτό το χρησιμοποίησε άλλως και έμπαινε παραπλανητικά σαν να είμαι εγώ και το έχει δεσμεύσει........

σε παρακαλώ να κοιτάς την δουλειά σου και όχι μόνο τα αρνητικά τα δικά μου γιατί έχω και μια τεράστια προσφορά εδώ μέσα ανεβάζοντας σπάνιες συλλογές που έδωσαν την ευκαιρία σε δεκάδες μέλη εδώ μέσα να έχουν πρόσβαση σε αυτές κάτι που δεν είναι εύκολο να το βρεις.. και hot συλλογές αλλά και συλλογές με μουσική κινηματογράφο ζητήματα πληροφορικής ντοκιμαντέρ και αθλητικά γεγονότα......
κάποτε ένας σοφός είπε όπου υπάρχει πολιτισμός  δεν υπάρχει υποκουλτούρα δεν μπορούν να επιβιώσουν εκεί οι έμποροι με τα ναρκωτικά τους καθώς και οι νταβατζίδες οι έμποροι σαρκός και μάλλον αυτό δεν συνέφερε εδώ μέσα..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μόλις μου τηλεφώνησε ο Ναύαρχος ο οποίος ευρίσκεται στην Βόρειο Εύβοια ήταν έξαλλος με τα οφ τόπικ που μπήκε και λέει ο κάθε ένας.
το παρών θρεντ έγινε για της εκδηλώσεις που θα γίνονται εδώ στο στέκι μας και τίποτε άλλο...
αν κάποιος θέλει κάτι άλλο εκτός θέματος ας καλέσει όποιον έχει κάτι να συζητήσει σε κάποιο άλλο θρεντ αλλιώς ο Ναύαρχος θα το κλειδώσει το παρών θρεντ.. 

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και Πολύ Καλά θα Κάνει! ;)
εδώ συζητάμε μόνο για την γιάφκα...

η επόμενη δραστηριότητα της γιάφκας εκτός από την ουζοκρασοκατάνυξη θα είναι ένας κύκλος μαθημάτων με τίτλο Οι Βουλγάρες και πως να της καμακώσετε.. και επίσης θα γίνει σειρά μαθημάτων με τα μυστικά της ρουλέτας...

και να μην ξεχνάν οι αδελφοί ΑΕΚτσήδες ότι την Τετάρτη 16 του μήνα αρχίζει η ελεύθερη διάθεση διαρκείας για την αρρώστια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και για το ηθος που λει ο αριων
να μην εβγαζε τα ποστ του ασπρου
αφου τα εβγαλε και τον κοροιδευε καλα τον εβισε ο ασπρος
και καλα κανει που τον βριζει οπου τον βρει
και φυσικα δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν η φοβιζει το οτι ξερει καποιον αντμιν

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom