Επισκέπτης
ναι και το εχει κανει πολλες φορες ο αριων!Ωπα μισό.
Εχουν βγει πμ μελών φόρα παρτίδα;
ναι και το εχει κανει πολλες φορες ο αριων!Ωπα μισό.
Εχουν βγει πμ μελών φόρα παρτίδα;
και να ξέρεις ότι άσες φορές έχω αντιδράσει το έχω κάνει για κάτι μπουμπούκια σαν αυτόν..εβγαλες του whitey τα πμ στο φορουμ?ναι ή οχι?θυμασαι που σε εκραζε ο περσονα γι αυτο το λογο?
για τα αλλα νικ νειμ αβαβα αριων?καμια απαντηση?
δεν ειχα ποτε κερασμα απο κανεναν αριων!
γιατί αρνήθηκα ότι έβγαλα του ασπρουλιάρη? δεν το αρνήθηκα ποτέ όταν όμως σε 20 ποστ χωρις να τον βρίζω αυτός στα 19 μου έβριζε την μανα δεν πρέπει να έχω και εγώ μια άμυνα?ναι και το εχει κανει πολλες φορες ο αριων!
καλά λύσε πρώτα της διαφορές σου με τον παπαγιώργη και μετά έλα να μου κάνεις μαθήματα ηθικής.....ναι και το εχει κανει πολλες φορες ο αριων!
δεν μπορεις να μιλας για ανοχη των αντμινς σε διαφορους και απο την αλλη μερια να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει!και οταν μαλιστα αυτα τα πμ αναφερονται σε προσωπικα ζητηματα του μελους!αυτο δειχνει ελλειψη αξιοπρεπειας!και να ξέρεις ότι άσες φορές έχω αντιδράσει το έχω κάνει για κάτι μπουμπούκια σαν αυτόν..
και όταν ασχολείσε με περιπτώσεις σαν του ασπρουλιάρη να βλέπεις γενικά πως είχε το ζήτημα και μετά να μιλάς..
αλλά και εσύ μια από τα ίδια είσαι γιατί δεκτή μεν η κριτικά σου αλλά πριν κάνεις σε εμένα να την έκανες στι σκουπίδι...
γιατί αρνήθηκα ότι έβγαλα του ασπρουλιάρη? δεν το αρνήθηκα ποτέ όταν όμως σε 20 ποστ χωρις να τον βρίζω αυτός στα 19 μου έβριζε την μανα δεν πρέπει να έχω και εγώ μια άμυνα?
ναι το αρνηθηκες και ειπες οτι εχω ζαλιστει απο την διαμαχη μου με τον παπαγιωργη!μολις ειδες οτι ηξερα σε ποιον τα πμ εβγαλες στο φορουμ,εκανες πισω!οπως και να εχει δεν ειναι σωστο και ηθικο να βγαζεις προσωπικα μηνυματα αλλου μελους!καλά λύσε πρώτα της διαφορές σου με τον παπαγιώργη και μετά έλα να μου κάνεις μαθήματα ηθικής.....
ποια προσωπικά μωρέ μα τον ασπρουλιάρη εδώ ξεκίνησα να τον βοηθήσω και όταν του είπα μερικά πράγματα από την αρνητική πλευρά που έχουν οι Ρωσίδες άρχισε και έβριζε...δεν μπορεις να μιλας για ανοχη των αντμινς σε διαφορους και απο την αλλη μερια να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει!και οταν μαλιστα αυτα τα πμ αναφερονται σε προσωπικα ζητηματα του μελους!αυτο δειχνει ελλειψη αξιοπρεπειας!
αν η σταση σου ηταν σωστη απεννατι στο φορουμ,τοτε ναι θα τον εκραζα αυτον που σε βριζει!ομως δεν ειναι σωστη....
όμως και εσύ δημοσιοποίησες την διαφορά σου με τον παπαγιώργη αφού το κείμενο που έγραψες εσύ και η φωτογραφία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ στο Ιντερνέτ..ναι το αρνηθηκες και ειπες οτι εχω ζαλιστει απο την διαμαχη μου με τον παπαγιωργη!μολις ειδες οτι ηξερα σε ποιον τα πμ εβγαλες στο φορουμ,εκανες πισω!οπως και να εχει δεν ειναι σωστο και ηθικο να βγαζεις προσωπικα μηνυματα αλλου μελους!
οι οποιες διαφορες εχω με καποιον αλλον,δεν εχει καμια σημασια σε αυτο το θρεντ!οτι ειχα να πω γι αυτο το ζητημα που αναφερεσαι,το ειπα!
και εσυ θεωρησες σωστο να βγαλεις τα πμ του στο φορουμ?εχει η ανοχη του σαιτ,δεν σε πειραξε ομως...ποια προσωπικά μωρέ μα τον ασπρουλιάρη εδώ ξεκίνησα να τον βοηθήσω και όταν του είπα μερικά πράγματα από την αρνητική πλευρά που έχουν οι Ρωσίδες άρχισε και έβριζε...
εγω εγραψα τα επιχειρηματα μου και τελος!!εσυ αναπαραγεις το κειμενο μου και ειναι δικαιωμα σου,δεν καθομαι εγω να το ποσταρω σε αλλα φορουμ,αιολε!την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!όμως και εσύ δημοσιοποίησες την διαφορά σου με τον παπαγιώργη αφού το κείμενο που έγραψες εσύ και η φωτογραφία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ στο Ιντερνέτ..
εγώ δεν είπα ότι εσύ έστειλες την φωτογραφία αλλά όμως προσπάθησες να λύσεις της διαφορές σου δημόσια την στιγμή που με τον παπαγιώργη γνωρίζεσε και προσωπικά... και δες την βαρύτητα των χαρακτηρισμών σου προς αυτόν και το περιεχόμενο των δικών μου...και εσυ θεωρησες σωστο να βγαλεις τα πμ του στο φορουμ?εχει η ανοχη του σαιτ,δεν σε πειραξε ομως...
εγω εγραψα τα επιχειρηματα μου και τελος!!εσυ αναπαραγεις το κειμενο μου και ειναι δικαιωμα σου,δεν καθομαι εγω να το ποσταρω σε αλλα φορουμ,αιολε!την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!
Και που είναι αυτή η φωτογραφία να την δω κι εγώ;την φωτογραφια του παπαγιωργη ΔΕΝ την δημοσιευσα εγω, και το ξερει και ο ιδιος ο παπας!το θεμα αυτο εχει ληξει,μην προσπαθεις να αλλαζεις κουβεντα!!
για αλλο πραγμα συζηταμε,και αλλου θες να τη πας τη συζητηση!μια συζητηση που εγινε και ελαβε τελος!!αυτο που εχω να σου πω,για να τελειωνει εδω το θεμα,ειναι οτι οταν μονιμως παραπονιεσαι για το σαιτ,για τους αντμινς,οταν λες οτι φθινει το μπουρδελα,οταν κανεις διαφημιση για αλλα φορουμ,οταν παραπονιεσαι για μελη που κανουν πολλα νικς,φροντισε να εισαι ΕΣΥ σωστος απεναντι στο φορουμ που σε φιλοξενει και στα μελη που το απαρτιζουν!αυτα απο μενα....και καλοριζικη η γιαφκα σου!εγώ δεν είπα ότι εσύ έστειλες την φωτογραφία αλλά όμως προσπάθησες να λύσεις της διαφορές σου δημόσια την στιγμή που με τον παπαγιώργη γνωρίζεσε και προσωπικά... και δες την βαρύτητα των χαρακτηρισμών σου προς αυτόν και το περιεχόμενο των δικών μου...
σόρυ όμως πρέπει να την κάνω......
τα λέμε και αργότερα....
μιας και επέστρεψα τώρα πριν λίγο για να τελειώνουμε μαζί....για αλλο πραγμα συζηταμε,και αλλου θες να τη πας τη συζητηση!μια συζητηση που εγινε και ελαβε τελος!!αυτο που εχω να σου πω,για να τελειωνει εδω το θεμα,ειναι οτι οταν μονιμως παραπονιεσαι για το σαιτ,για τους αντμινς,οταν λες οτι φθινει το μπουρδελα,οταν κανεις διαφημιση για αλλα φορουμ,οταν παραπονιεσαι για μελη που κανουν πολλα νικς,φροντισε να εισαι ΕΣΥ σωστος απεναντι στο φορουμ που σε φιλοξενει και στα μελη που το απαρτιζουν!αυτα απο μενα....και καλοριζικη η γιαφκα σου!
εδώ συζητάμε μόνο για την γιάφκα...Και Πολύ Καλά θα Κάνει! ;)
Και Πολύ Καλά θα Κάνει! ;)