Νέα

Η γιάφκα του Αρίωνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Bhall

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ίσα ρε αβανταδόρε! 5-6 μαλάκες σαν και σενα έχουν κάνει αυτόν το κουμουνιστικό γουρούνι να νομίζει οτί είναι κανείς έξυπνος και μάγκας ενώ στην ουσία όλοι τον έχουν για μεγάλο λαμόγιο

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΒΗall αρχιμπετόβλακα και μόνο που λες για νεκρούς αν σου πω εσένα για κάποιους άλλους νεκρούς θα σου αρέσει; Μάλλον όχι.. Πόσο ηλίθιος είσαι;

Bhall

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλά τώρα εσύ μας έπεισες.. αν λες δημοκρατικότητα το να επιτρέπουν σε μερικά πρεζόνια να βρίζουν οικογένειες..

Ξέχασες τον κλώνο σου ρε υπέρβαρε ΜΑΛΑΚΑ τον gamao_gabrous?
Ε λίγες οικογένεις είχες βρίσει τότε ρε?Και το παίζεις τώρα και Οσια Μαρία!
Χου ρε ξεφτυλυσμένε άντρα
Πήγαινε να μπαλαμουτίασεις καμία πεινασμένη Βουλγάρα

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και να δώσω και μια διευκρίνηση το αν έκανα στο παρελθόν και άλλα νικ τα έκανα λόγο του δημοκρατικού μουτ που μου έκαναν και ξέρεις ποιοι ήταν αυτοί που μου έκαναν πόλεμο.. ήταν αυτοί που η παρουσία μου εδώ τους χάλαγε την σούπα.. εγώ απλά δεν έχω κανένα όφελος ούτε από πουτάνες και τα λοιπά ευαγείς ιδρύματα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Bhall ή όπως σε λένε, είσαι αρκετά άντρας να μας πεις ποιο ειναι το κανονικό σου νικ;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μην απαντάτε σε "πουθενάδες"  :cool2:

Και ακόμα να σφίξουν οι ζέστες  :priest:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέχασες τον κλώνο σου ρε υπέρβαρε ΜΑΛΑΚΑ τον gamao_gabrous?
Ε λίγες οικογένεις είχες βρίσει τότε ρε?Και το παίζεις τώρα και Οσια Μαρία!
Χου ρε ξεφτυλυσμένε άντρα
Πήγαινε να μπαλαμουτίασεις καμία πεινασμένη Βουλγάρα
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
καλά τώρα εσύ μας έπεισες.. αν λες δημοκρατικότητα το να επιτρέπουν σε μερικά πρεζόνια να βρίζουν οικογένειες..
επιτρεπουν και σε σενα να μπαινεις με διαφορα νικ και να κοροιδευεις τον κοσμο(οπως εκανες με το τσουλι στη βαθης),επιτρεπουν και σε σενα να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει αλλα μελη,επιτρεπουν και σενα να αποκαλεις πρεζονια αλλα μελη!αυτη την δημοκρατικοτητα την εκμεταλευεσαι!φροντισε λοιπον εσυ να  εισαι  ενταξει απεναντι στον εαυτο σου και στο φορουμ και μετα να μιλησεις για αδικιες!

Bhall

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΒΗall αρχιμπετόβλακα και μόνο που λες για νεκρούς αν σου πω εσένα για κάποιους άλλους νεκρούς θα σου αρέσει; Μάλλον όχι.. Πόσο ηλίθιος είσαι;

Για να λέμε την αλήθειο παρολο που ήταν μεγάλη πουτανάρα η μάνα του Παπαρίων δεν φταίει αυτή που έσπασε η καπότα του στο μουνί της μέσα!
Το λάθος της ήταν οτί δεν έκανε έκτρωση όταν έπρεπε και έχουμε τώρα αυτόν τον κωλόγερο εδώ με τα αμέτρητα του κόμπλεξ

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Bhall ή όπως σε λένε, είσαι αρκετά άντρας να μας πεις ποιο ειναι το κανονικό σου νικ;
έχεις δει πολλούς άντρες με κομμένο το γατάκι?.. στημένος είναι για να μας κάνει πόλεμο να κλειδώσουν το θρεντ...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μαζευτήκαμε όλοι οι ηθικωλόγοι!!! Για να θυμηθώ κι ένα ωραίο nick που έφτιαξε κάποιος και ταιριάζει γάντι... :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
επιτρεπουν και σε σενα να μπαινεις με διαφορα νικ και να κοροιδευεις τον κοσμο(οπως εκανες με το τσουλι στη βαθης),επιτρεπουν και σε σενα να βγαζεις στο φορουμ πμ που σου εχουν στειλει αλλα μελη,επιτρεπουν και σενα να αποκαλεις πρεζονια αλλα μελη!αυτη την δημοκρατικοτητα την εκμεταλευεσαι!φροντισε λοιπον εσυ να  εισαι  ενταξει απεναντι στον εαυτο σου και στο φορουμ και μετα να μιλησεις για αδικιες!
για πες μου τα πμ που έβγαλαν? μάλλον ζαλισμένος είσαι από την διαμάχη με τον παπαγιώργη,,,,
η μήπως έχασες και εσύ τα κεράσματα?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι μοντ για να επέμβουν περιμένουν αυτό το σκουλίκι να φτάσει τα 12 ποστ... όπως εχθές το βράδυ.......

Bhall

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι μοντ για να επέμβουν περιμένουν αυτό το σκουλίκι να φτάσει τα 12 ποστ... όπως εχθές το βράδυ.......

Κλαψ λυγμ!
Κάνε συλλαλητήριο ρε γιε πουτάνας

warnmute.gif
 Δεν[/URL] βρίζουμε μάνες!!!

Επισκέπτης
για πες μου τα πμ που έβγαλαν? μάλλον ζαλισμένος είσαι από την διαμάχη με τον παπαγιώργη,,,,
η μήπως έχασες και εσύ τα κεράσματα?
εβγαλες του whitey τα πμ στο φορουμ?ναι ή οχι?θυμασαι που σε εκραζε ο περσονα γι αυτο το λογο?
για τα αλλα νικ νειμ αβαβα αριων?καμια απαντηση?
δεν ειχα ποτε κερασμα απο κανεναν αριων!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εβγαλες του whitey τα πμ στο φορουμ?ναι ή οχι?θυμασαι που σε εκραζε ο περσονα γι αυτο το λογο?
για τα αλλα νικ νειμ αβαβα αριων?καμια απαντηση?
δεν ειχα ποτε κερασμα απο κανεναν αριων!
μόνο τον παπαγιώργη κερνάγανε δηλαδή?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωπα μισό.

Εχουν βγει πμ μελών φόρα παρτίδα;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom