καλησπέρα wolfakis7 καλά είσαι?????
έκανα αποχή 1 ημέρα ένεκα μουντιάλ αλλά βλέπω έχετε ποστάρει αρκετό υλικό......................
ας τα λέμε καλά...
έλα τώρα..πες την αλήθεια...με ποιά γυρνούσες πάλι;;
καλησπέρα wolfakis7 καλά είσαι?????
έκανα αποχή 1 ημέρα ένεκα μουντιάλ αλλά βλέπω έχετε ποστάρει αρκετό υλικό......................
ας τα λέμε καλά...
έλα τώρα..πες την αλήθεια...με ποιά γυρνούσες πάλι;;![]()
αυτά δεν λέγονται σε δημόσιο τόπικ μόνο στην κατ'ειδίαν συνάντηση κορυφής που αναφέρει και ο Σοτίροφ ;)
μα άλλη η συνάντηση που λέει ο Σωτήρης κι άλλη η συνάντηση στην Αθήνα... ή λέτε την ίδια συνάντηση στο νησί;;
σήμερα ο Σοτίροφ έχει συνάντηση κορυφής με επίτιμο μέλος του κλάμπ στο νησί...........
η επόμενη συνάντηση αρχές Ιουλίου μάλλον(θα σας ενημερώσω μόλις έχω την επίσημη ημερομηνία συνάντησης) θα είναι στην Αθήνα.
οκ...θα αναμένουμε!!!!
Υ.Γ. πριν για ποιά συνάντηση μου μιλούσες;;;
κανε μασ να χισουμε γενικε πορνογραματεα τισ λεσχισ ροσιδοφιλον!!!!η επόμενη συνάντηση αρχές Ιουλίου μάλλον(θα σας ενημερώσω μόλις έχω την επίσημη ημερομηνία συνάντησης) θα είναι στην Αθήνα.
κανε μασ να χισουμε γενικε πορνογραματεα τισ λεσχισ ροσιδοφιλον!!!!
τιν καλισπερα μου απο το ομορφο πορνονισο του τιτανοκαυλου σοτιροφ!
ο προεδροσ σοτιροφ ειναι στα κεφια του!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο μεγαλι πορνοσισκεψι τον ροσιδοφιλον fun club αξια οριζετε προεδροσ ο ιποερτατοσ μιστισ σοτιροφ!![]()
![]()
αναμενουμε τιν επομενι σιναντισι τον ροσιδοφιλον χιστιδον!προεδρε κανε μασ να ξεροχισουμε στο σλιπακι μας!![]()
![]()
επαθε τσοκο μπλοκο μιλαμε το μορο....!!!χεχε!Καλησπέρα τιτανοτεράστιε πίτσι![]()
εννοείται άρχοντα έχω ποστάρει κάτι μωρά σκέτη καύλα όσοι τα είδαν ξεροχύσανε να ούμε![]()
![]()
δεν είμαι γενικός γραμματέας αλλά εκπρόσωπος τύπου του κλάμπ ;)
πως σας φαίνεται το νησί σας αρέσει τι λέει το έτερον ήμισυ??????????????
επαθε τσοκο μπλοκο μιλαμε το μορο....!!!χεχε!
προεδρος ροσιδοφιλον οριζετε τιμιτικα ο μεγασ μιστισ χιστισ και τσιφτισ σοτιροφ!
ιδριτεσ του κλαμπ πιρφορος και μεμοσαν!
γενικος γραματεσ ο μακισ1985 με αναπλιροτι τον billy7!
επι τον οικονομικον θεματον οριζετε ο αλεχ και αναπλιροτισ αυτουνου ο wolfakias ο οπιος θα πορνοεκπεδευτι απο τον τχαχπινιαρι αλεχ!
για τισ εγραφεσ τον χιστιδον στο κλαμπ τον ροσιδοφιλον απευθινθιτε στον προεδρο του κλαμπ σοτιροφ!αυτα εν ολιγισ!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μακι για παρτι σου.προεδρος ροσιδοφιλον οριζετε τιμιτικα ο μεγασ μιστισ χιστισ και τσιφτισ σοτιροφ!ιδριτεσ του κλαμπ πιρφορος και μεμοσαν!
γενικος γραματεσ κ εκπροσοπος τιπου ο μακισ1985 με αναπλιροτι τον billy7!
επι τον οικονομικον θεματον οριζετε ο αλεχ και αναπλιροτισ αυτουνου ο wolfakias ο οπιος θα πορνοεκπεδευτι απο τον τχαχπινιαρι αλεχ!
για τισ εγραφεσ τον χιστιδον στο κλαμπ τον ροσιδοφιλον απευθινθιτε στον προεδρο του κλαμπ σοτιροφ!αυτα εν ολιγισ!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μακι για παρτι σου.![]()
χισε δινατα,χισε αυστιρα,χισε με ριθμο![]()
![]()
![]()
λογω ζεστης μπανιου και σωματικης κοποσεως παιδια συνεχιστε το επισημο πλεον εργο που σας ανατεθηκε,ο προεδρος θα παρακολουθη την εξελιξη σας και θα πρατη αναλογως,μακη επομιστηκες μεγαλο βαρος,ελπιζω να μας βγαλης ασπροπροσωπους!σε ευχαριστώ πίτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα χύσουμε όλοι μαζί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λογω ζεστης μπανιου και σωματικης κοποσεως παιδια συνεχιστε το επισημο πλεον εργο που σας ανατεθηκε,ο προεδρος θα παρακολουθη την εξελιξη σας και θα πρατη αναλογως,μακη επομιστηκες μεγαλο βαρος,ελπιζω να μας βγαλης ασπροπροσωπους!