You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Tι καλό μεσημέρι βρε αγάπη?Ανακατεύομαι και είμαι έτοιμη να ξεράσω το φιλετάκι που μόλις έφαγα.Α να χαθείτε..σκιάχτηκα πάλι..καλό μεσημέρι παίδες!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Tι καλό μεσημέρι βρε αγάπη?Ανακατεύομαι και είμαι έτοιμη να ξεράσω το φιλετάκι που μόλις έφαγα.Α να χαθείτε..σκιάχτηκα πάλι..
εμ αφου καβλα μου, μπαινεις σε χωραφια που δεν σε σπερνουν...
κατσε να καθαρισεις κανα φασολακι να φαω τπτ...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αλιντι
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = nautipu $ $ link = topic = 89699.msg1957133 # msg1957133 date = 1276521733]
Η ωραία-Ρωσίας-κυρία-Irina-1 ειναι συγκλονιστικη.
Η ωραία-Ρωσίας-κυρία-Irina-1 ειναι συγκλονιστικη.
χαχαχαχαχ!!!!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μη!μη!μωρο μου φερνω σακουλα,ερχομε,περιμενε,μην ξερασης ακομα!!!Tι καλό μεσημέρι βρε αγάπη?Ανακατεύομαι και είμαι έτοιμη να ξεράσω το φιλετάκι που μόλις έφαγα.Α να χαθείτε..σκιάχτηκα πάλι..
βασικα καλησπερα σας!!!
αντε ρε Σωτο...δεχομαι πυρα εδω περα!!! ειμαι νεος ακομη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εκανες αυτο που σου πα?καλό μεσημέρι παίδες!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ξερω εμενα θες τον τιμωροTι καλό μεσημέρι βρε αγάπη?Ανακατεύομαι και είμαι έτοιμη να ξεράσω το φιλετάκι που μόλις έφαγα.Α να χαθείτε..σκιάχτηκα πάλι..
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
δεν θα λετε τιποτα πριν τις επισημες δηλωσεις του [size=10pt]εκπροσωπου τυπου του κλαμπ[/size]!!
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!
αυτός είμαι εγώ λόγω κονέ με τον Σοτιροφ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εκανες αυτο που σου πα?
κατέβασα ένα από το νετ γτ βαριόμουν να πάω κέντρο αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο!
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!
αυτός είμαι εγώ λόγω κονέ με τον Σοτιροφ![]()
![]()
![]()
![]()
πού είσαι χαμένος ρε χαμένε;;;
Ελπιζω να μην μας ξεχασεις ετσι![]()
Αυτο για τον μακη για οταν μπει![]()
![]()
ωραίος ο άλεξ έτσι με τις ζαρτιέρες το μωρό
Αυτος ετοιμαζεται για φανταρος.![]()
Δικαιολογουνται τα παρασστρατηματα![]()
![]()
ορίστε ο άλεξ με καταλαβαίνει έχει πιάσει την ψυχοσυνθεσή σου
εσύ Σώτο ακόμα να με μάθεις εεεε????????????
πού είσαι χαμένος ρε χαμένε;;;![]()
καλησπέρα wolfakis7 καλά είσαι?????
έκανα αποχή 1 ημέρα ένεκα μουντιάλ αλλά βλέπω έχετε ποστάρει αρκετό υλικό......................