Ξανθες vs μελαχροινες ρωσιδες![]()
![]()
τις ξανθές θέλω!!!!!!!!!!!
10 χρονια με ρωσιδα να δεις τι σωμα κανεις![]()
![]()
![]()
αλήθειαααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξανθες vs μελαχροινες ρωσιδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προς το παρον, εγω βλεπω οτι εισαι ολη μερα εδω να ποσταρεις φωτο με Ρωσσιδες. Δεν εχει φικι φικι στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια γαμου με την θεα Ρωσσιδα;
Απορια, ετσι για να γινεται κουβεντα.
ετοιμασου για ποιο βαρεια κτυπηματα!!αγόρι 8 χρόνια κολύμπι...λες να μην είμαι φιτ;;;
εχει παρη αδειαΠρος το παρον, εγω βλεπω οτι εισαι ολη μερα εδω να ποσταρεις φωτο με Ρωσσιδες. Δεν εχει φικι φικι στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια γαμου με την θεα Ρωσσιδα;
ετοιμασου για ποιο βαρεια κτυπηματα!!
αληθεια εσεις που ειστε ολη την μερα?ετσι λεμε γιατι θα βαλω μπροστα το αλισσοπριονο!!!:S
πω πω κλασικο και καλα 'χτυπημα κατω απο τη ζωνη' σε οοοολα τα φορα..
για να τον βλεπεις ολη μερα ονλαιν, μαντεψε τη δικη σου θεση..
παντως το φικι φικι φαινετε πως σου λειπη εσενα και ξερω ποιοι ειστε τα νικ αλλαζουν ο τροπος σκεψης και γραφης οχι,σαν τον δολοφονο που αφηνη το οπλο του εγκληματοςΠρος το παρον, εγω βλεπω οτι εισαι ολη μερα εδω να ποσταρεις φωτο με Ρωσσιδες. Δεν εχει φικι φικι στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια γαμου με την θεα Ρωσσιδα;
εσενα βλεπω να σε ψαχνω στις πλατειεςδώσε μετάφραση γτ χάθηκα!!!
Σωτο μην ασχολεισαι.Εσυ και αυτοι που πρεπει ξερουναληθεια εσεις που ειστε ολη την μερα?ετσι λεμε γιατι θα βαλω μπροστα το αλισσοπριονο!!!![]()
![]()
![]()
τους ξερω δεν ανυσηχω η ζωη τους ειναι εδω λοιπον καληνυχτω γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις!!!Σωτο μην ασχολεισαι.Εσυ και αυτοι που πρεπει ξερουν
Οσο για το αλλο μαλλον αυτοι το εχουν ξεχασει
εσενα βλεπω να σε ψαχνω στις πλατειες![]()
![]()
![]()
Ναι ξερω εχεις επισκεψειςτους ξερω δεν ανυσηχω η ζωη τους ειναι εδω λοιπον καληνυχτω γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις!!!
με αυτα που θα δεις δεν θα ξερεις που να πας,8 χρονια δεν σε σωζουνγιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ετσι να χω ησυχω υπνοΝαι ξερω εχεις επισκεψεις![]()
Μια τελευταια και καλο βραδυ![]()
![]()
σπακοι νοτσι!!Και ενα δωρο
με αυτα που θα δεις δεν θα ξερεις που να πας,8 χρονια δεν σε σωζουν![]()
![]()
![]()
Спокойной ночиσπακοι νοτσι!!
Ουτε και καλα, ουτε και κατω απο την ζωνη. Η απορια μου ισχυει. Οσο για το "σε ολα τα φορα", μαλλον μονο εσυ καταλαβαινεις τι θελεις να πεις......:S
πω πω κλασικο και καλα 'χτυπημα κατω απο τη ζωνη' σε οοοολα τα φορα..
για να τον βλεπεις ολη μερα ονλαιν, μαντεψε τη δικη σου θεση..