Νέα

Η Φώφη εκτός ψηφοδελτίου επικρατείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Australos, μην το ψάχνεις. Η περίπτωση είναι εξώφθαλμη. Τραμπούκος εγκάθετος που βράζει στο γραφειάκι του Δημοσίου που το ΠαΣοΚ τον τοποθέτησε για να ξύνεται και να ρουφιανεύει και απειλεί τους συναδέλφους του στο στυλ "θαδείτε τι θα πάθετε στις 17 Σεπτέμβρη"
Ελληνικό Δημόσιο ΑΕ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα δειτε τι θα παθετε 17/9;-)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Συνηθίζω να μιλάω και να γράφω για θέματα που γνωρίζω. Αδιαφορώ για το ποιός θα κερδίσει γιατί όπως προανέφερα έχω φύλους και από τους δύο χώρους και θα χαρώ το ίδιο όποιος και από τους φύλους μου εκλεγεί ανεξαρτήτως κόμματος.Γιατί συνεχίζεις να βρίζεις αντί να προσπαθήσεις να με πείσεις ώστε να ασπαστώ την δική σου άποψη. Τα πάντα είναι θέμα διαλόγου και από τον διάλογο μπορεί να αποδειχτεί το όποιο λάθος μου. Ο Παπανδρέου είναι ο πρώτος μου μίλησε για συυμετοχική δημοκρατία. Πιστεύεις πως με την στείρα άρνησή σου συμβάλεις προς αυτή την κατεύθυνση?

Επισκέπτης
Και συνεχίζουμε:

21.03.2007
Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά στον Alpha 98.9

Αν προκηρυχθούν εκλογές και ο κ. Παπανδρέου σας προτείνει να είστε υποψήφια, τι θα κάνετε;
Δεν έχουμε αυτή δυνατότητα γιατί από το Σύνταγμα δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Αυτό συμβαίνει μόνο για τους Νομάρχες.

11.03.2007
Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αληθεύει ότι θα κατέβετε υποψήφια και πάλι στην Α Αθήνας;
Γράφονται πολλά. Το Σύνταγμα όμως ορίζει ρητά: οι νομάρχες δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές πριν ολοκληρώσουν τη θητεία τους. Ακόμη και αν παραιτηθούν. Το γνώριζα πολύ καλά αυτό πριν θέσω ξανά υποψηφιότητα για την υπερνομαρχία.

[size=13pt]Είναι προφανές ότι το κάνανε επίτηδες για να δημιουργήσουν θέμα! [/size] Αλλά μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου... το ΠΑΣΟΚ δεν τα συνηθίζει κάτι τέτοια.  :rolleyes:

γι αυτο ακριβως εχω γραψει
το λαμογιο ο λαλιωτης την εχει στησει την δουλεια μαζι με τον ταμπυ(βενιζελος)..
ξερουν πολυ καλα πως θα φανε χοντρη ηττα & προετοιμαζουν την διαδοχη κατασταση..
η επιλογη της πολωσης οδηγει τους ψηφοφορους που κρινουν το αποτελεσμα(βλεπε αναποφασιστους=μη κομματικοποιημενους) αυτοματα στην νουδουλα..
ολες οι δημοσκοπησεις καταμαρτυρουν την επερχομενη ηττα καθως επισης & ολοι οι δεικτες της αγορας(χρηματιστηριο κλπ)επειδη λοιπον ειναι μεγαλες πουτανες και οι δυο τους,επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν,"στηνουν" με καθε τροπο απο τωρα τον γιωργακη προκειμενου να εξαφανισουν παντελως το αβανταζ που εχει λογω ονοματος..
δεν θα απαντησω σε οσους διαφωνουν μιας & δεν θα βγαλουμε ακρη πριν το αποτελεσμα της 16/9..
την αποψη μου καταθετω & βεβαια δεν διεκδικω το αλανθαστο απο τον παπα της ρωμης

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Επιπλέον αν και θα μπορούσα και εγώ να απειλώ και να βρίζω εκμεταλλευόμενος την ανονιμία του net δεν το κάνω, αντίθετα τοποθετούμε κριτικά απέναντί σου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι αυστραλε,πολυ σοφο αυτο που ειπε ο παπανδρεου..συμμετοχικη δημοκρ θα μπορουσε να γινει στην αθηνα του περικλη.θεωρητικα γινεται,πρακτικα?ειπαμε,ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ 2.Απλα ΠΡΕΠΕι να εχουμε συνεχεισ εναλλαγεσ κυβερνησεων γιαναμην βολευονται κ τα γαμουν ολα

Επισκέπτης
η πλάκα είναι ότι θα γίνει ντέρμπι στις 16/9 και στην Ομόνοια κάθε 15 λεπτά θα εναλλάσσονται οι πανηγυρισμοί και στο τέλος αν δεν τους κάτσει αυτοδυναμία θα αρχίσουν τα γλέντια άλλοι.   

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Αν έλεγες το ίδιο και το 2004 θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου

Επισκέπτης
ναι αυστραλε,πολυ σοφο αυτο που ειπε ο παπανδρεου..συμμετοχικη δημοκρ θα μπορουσε να γινει στην αθηνα του περικλη.θεωρητικα γινεται,πρακτικα?ειπαμε,ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ 2.Απλα ΠΡΕΠΕι να εχουμε συνεχεισ εναλλαγεσ κυβερνησεων γιαναμην βολευονται κ τα γαμουν ολα
τι εγιναν οι απειλες???
πηρες τα χαπια σου & επανηλθες με επιχειρηματα???
ρε αντε παρε το κουβαδακι σου & αντε να παιξεις σε καμμια αλλη παραλια..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το ιδιο ελεγα αυστραλε.δεσ προηγ ποστ μου γιατό εβραιο

Επισκέπτης
συμμετοχική δημοκρατία είναι οι αντιπρόσωποι στην Βουλή να βγαίνουν με μια δημοκρατική διαδικασία που να ξεκινά από την γειτονιά και να φτάνει στο τέλος στο ανώτερο όργανο του κράτους και όχι να τους διορίζει ο αρχηγός του κάθε κόμματος.
Κάτι τέτοιο γίνεται εδώ στην Ελλάδα από ότι νομίζω μόνο στο ΚΚΕ 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ο Σημίτης άφησε έργο πάντως. Ο Γιωργάκης έχει πρόβλημα το παιδί. Τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές δεν έχει πεί ότι θα βάλει Internet στο ΚΑΠΙ ενώ ξέχασε πως κάποτε μίλαγε για αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, αξαγγελία η οποία θα ήταν αρκετή για να τον ψηφίσει πολύς νέος κόσμος και θα έδινε την εικόνα ενός σύγχρονου πολιτικού που τολμά.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αριων πωσ γινεται στο κκε?

Επισκέπτης
Ο Σημίτης άφησε έργο πάντως. Ο Γιωργάκης έχει πρόβλημα το παιδί. Τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές δεν έχει πεί ότι θα βάλει Internet στο ΚΑΠΙ ενώ ξέχασε πως κάποτε μίλαγε για αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, αξαγγελία η οποία θα ήταν αρκετή για να τον ψηφίσει πολύς νέος κόσμος και θα έδινε την εικόνα ενός σύγχρονου πολιτικού που τολμά.
το παλικάρι πρέπει πρώτα να πάει να κάνει ορθοφωνία και μετά να βγει στα μπαλκόνια.
όσο να θέλει στο λόγο να μιμηθεί τον πατέρα του δεν τραβάει το παλικάρι σαν να μην είναι υιός του και η Μαργαρίτα να τον έκανε με τον ταχυδρόμο όταν ο Αντρέας την έκανε για την Σουηδέζα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ενταξει ρε παιδια,δυσλεκτικοσ ειναι,φταιει?

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
παραιτήθηκε και η Πατουλίδου από επικεφαλής της Νομαρχιακής παράταξης του  ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom