Νέα

Η Φώφη εκτός ψηφοδελτίου επικρατείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
G

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!

ετοιμαστείτε για επταετία Καραμανλή!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Tη δουλεια την χουν στησει μεσα απο το ΠΑΣΟΚ  γιατι καποιοι τα εχουν παρει με τις επιλογες του Γιωργου στο επικρατειας.Η ΝΔ δεν εχει χρονο να ασχοληθει με τη Φωφη καιγεται με τα δικα της.
Αυτος που σιγουρα κανει τουμπες απο τη χαρα του ειναι ο Βενιζελος που περιμενει πως και πως να πεσει ο Γιωργακης σαν ωριμο φρουτο.
Κυβερνηση συνεργασιας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ειναι πολυ πιθανο ενδεχομενο, αλλωστε ειναι το ιδιο κομμα στην ουσια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε παιδιά, 5 σελίδες έχει φτάσει το thread για τη Φώφη!

ΚΑΝΕΙΣ δε σκέφτηκε ότι μπορεί τη δουλειά να την έχει "στήσει" το ΠΑσοκ?

Ότι δηλαδή έβαλαν τη Φώφη #1 στο επικρατείας, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι θα την κόψει ο άρειος πάγος, ώστε να μπορούν να φωνάζουν μετά?

Η πολιτική έχει πολλά τέτοια, ξέρετε....

Το ωραίο είναι ότι η Φώφη το ήξερε:

Για την υποψηφιότητά της στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά στην εκπομπή «Οι Αντίθετοι» με τους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;

«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».

Ρε κάποιοι θέλουν πολύ ξύλο εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ο Γιωργάκης άλλα είχε υποσχεθεί και άλλα έκανε, επομένως έχει δίκιο ο petranto, πολλοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν εκνευριστεί με τις επιλογές του στο Επικρατείας

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κανενασ πιο αχρηστοσ δεν υπαρχει?μετα πον καραμαν αλη ο τουρκογλου?κ μετα ερχεται ο ταμπακησ?

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Τι θες να πείς γιατί δεν σε καταλαβαίνουμε

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
καποιοι τα εχουν παρει με τις επιλογες του Γιωργου στο επικρατειας.

KΑταλαβαίνεις ότι όταν έχεις ένα συρφετό 500-1.000 άτομα απο πίσω σου και απ αυτούς μπορείς να βολέψεις μόνο 5-6 στο επικρατείας (και ο 5ος δεν είναι σίγουρος ότι εκλέγεται - άρα 4 σίγουρους), είναι δύσκολο να τους έχεις όλους ευχαριστημένους...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ο διάλογος και η αντιπαράθεση καλλιεργούν την δημοκρατία, εσύ δυστυχώς το μόνο που καλλιεργείς είναι αυτό εξ αιτίας του οποίου σου τρέμουν τα χέρια όπως πολύ εύστοχα ανέφερε ένας συναγωνιστής στο topic που άνοιξες για το ίδιο θέμα μόνος σου...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε αυστραλε ΤΙ ΘΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,τι θεσ?μα θα ψηφισετε ΝΔ ΡΕ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ!

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Κάποιους δεν τους κατέβασε στην Αθήνα ως υποψήφιους και τους έβαλε στο Επικρατείας για να τους χρησώσει το χάπι...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Κάνεις μεγάλο λάθος έχω πολύ καλές σχέσεις με υποψηφίους και από τα δύο κόμματα. Αν όμως πιστεύεις πως είμαι δεξιός γιατί δεν μου παραθέτεις τα επιχειρήματά σου?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ευκαιρεία να βάλει τον Πολεμαρχάκη στο ψηφοδέλτιο.
Τι τον έφερε τον άνθρωπο από την Αμερική (αναμφισβήτητα λαμπρός θεωρητικός οικονομολόγος).
Με πραγματικό διδακτορικό που έκανε με τον Kenneth Arrow.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Η ύβρις είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να μιλήσουν...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Laplace είσαι απίστευτος τραμπούκος κομματάρχης. Το θράσος, η αναισχυντία και η επιθετιότητά σου σου ξεπερνούν τα όρια ελευθερίας έκφρασης ενός site και πρέπει ν' ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή σου οι υπεύθυνοι εδώ.

Επισκέπτης
ρε αυστραλε ΤΙ ΘΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,τι θεσ?μα θα ψηφισετε ΝΔ ΡΕ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ!
πω-πω πικρα για την ηττα που προαλλειφεται..
ηρεμησε ρε φιλε..
Υ.Γ ουτε δεξιος-ουτε αριστερος ειμαι..
δεν ψηφιζω κανενα πουστη εδω και χρονια..
στις 16/9 θα γαμαω αβερτα-κουβερτα & θα γελαω με τα καραγκιοζιλικια ΟΛΩΝ οσων θα κανουν δηλωσεις στο χαζοκουτι

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

laplace ψυχραιμια,ειναι δικαιωμα σου να εισαι βαμμενος πασοκος αλλα μην λες λαλακειες

Επισκέπτης
Laplace είσαι απίστευτος τραμπούκος κομματάρχης. Το θράσος, η αναισχυντία και η επιθετιότητά σου σου ξεπερνούν τα όρια ελευθερίας έκφρασης ενός site και πρέπει ν' ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή σου οι υπεύθυνοι εδώ.
ατοφιο δειγμα σοσια ΛΗΣΤΗ & αξιου συνεχιστη του λαμπρου δημοκρατη(της πουτσας) μενιου κουτσογιωργα που ουρλιαζε μεσα στην βουλη "δεν δικαιουστε να ομιλειτε"

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Τελικά αυτό ήταν πάντα το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει μια σαφή πολιτική ταυτότητα. Από την μια έχει λαμπρούς επιστήμονες οι οποίοι το λαμπρύνουν με την παρουσία του και από την άλλη ανθρώπους όπως ο laplace οι οποίοι δεν μπορούν καν να αρθρώσουν λόγο που να βγάζει νόημα. όχι βέβαια ότι η Νέα Δημοκρατία πάει πίσω με τον Στρατηγό άνεμο και άλλους γραφικούς μου αμαυρώνουν την εικόνα τις χώρας γενικότερα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν ειμαι ειμαι πασοκ.ειμαι αντινδ γιατι μασ εκαψαν κ μασ πουλησαν.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Το ωραίο είναι ότι η Φώφη το ήξερε:

Για την υποψηφιότητά της στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά στην εκπομπή «Οι Αντίθετοι» με τους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;

«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».

Ρε κάποιοι θέλουν πολύ ξύλο εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

Τέλος κύριοι…

μετά από αυτό που πόσταρε ο voltaire45... νομίζω ότι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε άλλο στο συγκεκριμένο thread για την Κα Φώφη…

Εμπρός λοιπόν πάμε σε άλλο να τσακωθούμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom