Νέα

Η Φώφη εκτός ψηφοδελτίου επικρατείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Έχει πρόβλημα αντίληψης το παιδί (ΑΜΕΑ) είναι πραγματικά κρίμα...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Τι τρικυμία ο τυφώνας Κατρίνα...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
laplace για κλητηρα σε δημοσια υπηρεσια διορισμενο απο το ΠΑΣΟΚ σε κοβω,αγραμματος και φανατικος.

OP
OP
G

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παίδες άκουσα ότι ο Πολύδωρας μετά το πραξικόπημα που έγινε έχει στείλει εργάτες να ξαναφτιάξουν τις φυλακές στην Γυάρο και στη Μακρόνησο
επίσης πρέπει να σταματήσουν και οι ομαδικές μπουρδελότσαρκες γιατί θα απαγορευτεί η συνάθροιση άνω των τριών ατόμων καθώς θα οδηγούνται όλοι για εξακρίβωση στοιχείων
σε όλους τους κομμουνιστές δίνεται περιθώριο μέσα σε μια εβδομάδα να μεταναστεύσουν στην ανατολική ευρώπη αλλοιώς θα κυνηγηθούν ανηλεώς
μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στην δύσμοιρη την χώρα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καθίστε καλα ρε μωμωλα..μασ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ,Τα κερατιατικα σησ πληρωνω,αμορφωτοι κ ανιστοριτοι δεξιοι..

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Μπά για συμβασιούχο σε υπηρεσία του ευρήτερου δημόσιου τομέα τον κόβω

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ωραία τσιμπουκόχειλα έχει η Φώφη. Κρίμα που δεν τα εκτιμάνε στο Πασόκ.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Laplace στο χέρι σου είναι να μας αποδείξεις ότι ξέρεις να μιλάς καταδεικνύοντας παράλληλα την αμορφοσιά υμών

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μαγκες ας το κλεισουμε εδω,διαβασαμε πολλες αποψεις και γνωμες αλλα αφου ειμαστε ανιστορητοι και αμορφωτοι δεν μπορουμε να μιλαμε.Μας συγχωρειτε κυριε laplace που εχουμε αλλη αποψη απο τη δικη σας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεσ σε προηγ ποστ μου τουσ λογουσ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μαγκες ας το κλεισουμε εδω,διαβασαμε πολλες αποψεις και γνωμες αλλα αφου ειμαστε ανιστορητοι και αμορφωτοι δεν μπορουμε να μιλαμε.Μας συγχωρειτε κυριε laplace που εχουμε αλλη αποψη απο τη δικη σας.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Δεν μας απάντησες όμως με τι ασχολήσαι?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες γνωρίζετε πως η κα Φώφη παίρνει και μισθό Υπερ/χη και μισθό υπαλλήλου της ΕΤ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτό? Μην την κλαίτε αυτή. Την Πατουλίδου να λυπάστε που έμεινε στον Άσσο. Άφησε την θέση του Αξκου γιατί της υποσχέθηκαν πως θα την βάλουν στις εκλόγιμες θέσεις του Επικρατείας. Τελικά της είπαν για την 6η θέση.  Άραγε γιατί στενοχωριέται η Βούλα αφού το Πασόκ θα κερδίσει της εκλογές και θα γίνει βουλευτής. :2funny:Μάλλον δεν δείχνει να το πολυπιστεύει...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Επειδή σε όλους μας αρέσουν οι γυναίκες δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι το ίδιο επομένως μην κρίνεις laplace εξ ιδίων τα αλλώτρια...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το ωραίο είναι ότι η Φώφη το ήξερε:

Για την υποψηφιότητά της στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά στην εκπομπή «Οι Αντίθετοι» με τους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;

«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».

Ρε κάποιοι θέλουν πολύ ξύλο εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζουμε:

21.03.2007
Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά στον Alpha 98.9

Αν προκηρυχθούν εκλογές και ο κ. Παπανδρέου σας προτείνει να είστε υποψήφια, τι θα κάνετε;
Δεν έχουμε αυτή δυνατότητα γιατί από το Σύνταγμα δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Αυτό συμβαίνει μόνο για τους Νομάρχες.

11.03.2007
Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αληθεύει ότι θα κατέβετε υποψήφια και πάλι στην Α Αθήνας;
Γράφονται πολλά. Το Σύνταγμα όμως ορίζει ρητά: οι νομάρχες δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές πριν ολοκληρώσουν τη θητεία τους. Ακόμη και αν παραιτηθούν. Το γνώριζα πολύ καλά αυτό πριν θέσω ξανά υποψηφιότητα για την υπερνομαρχία.

[size=13pt]Είναι προφανές ότι το κάνανε επίτηδες για να δημιουργήσουν θέμα! [/size] Αλλά μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου... το ΠΑΣΟΚ δεν τα συνηθίζει κάτι τέτοια.  :rolleyes:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ζιγκολο αυστραλε..μιση πουτσα ποστ,η διαρκεια του νικ σασ αραγε ειναι ωσ τισ 16?

Επισκέπτης
καθίστε καλα ρε μωμωλα..μασ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ,Τα κερατιατικα σησ πληρωνω,αμορφωτοι κ ανιστοριτοι δεξιοι..
σχιζοφρενικη μανια καταδιωξης σε συνδιασμο με πληρη απωλεια ελενχου συμπεριφορας η νεα διαγνωση
περαστικα για αλλη μια φορα αν & η περιπτωση σου κρινεται ως μη αναστρεψιμη

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Australos, μην το ψάχνεις. Η περίπτωση είναι εξώφθαλμη. Τραμπούκος εγκάθετος που βράζει στο γραφειάκι του Δημοσίου που το ΠαΣοΚ τον τοποθέτησε για να ξύνεται και να ρουφιανεύει και απειλεί τους συναδέλφους του στο στυλ "θαδείτε τι θα πάθετε στις 17 Σεπτέμβρη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom