Επισκέπτης
τρικυμια εν κρανιω λεει η διαγνωση..δεν ειμαι ειμαι πασοκ.ειμαι αντινδ γιατι μασ εκαψαν κ μασ πουλησαν.
περαστικα
τρικυμια εν κρανιω λεει η διαγνωση..δεν ειμαι ειμαι πασοκ.ειμαι αντινδ γιατι μασ εκαψαν κ μασ πουλησαν.
Το ωραίο είναι ότι η Φώφη το ήξερε:
Για την υποψηφιότητά της στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά στην εκπομπή «Οι Αντίθετοι» με τους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο:
Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;
«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».
Ρε κάποιοι θέλουν πολύ ξύλο εκεί στο ΠΑΣΟΚ.
μα αυτό το στραβό καυλόχειλο ζάλισε την Χαρίλαου Τρικούπη και χάσανε τα αυγά και τα καλάθια.Ωραία τσιμπουκόχειλα έχει η Φώφη. Κρίμα που δεν τα εκτιμάνε στο Πασόκ.
σχιζοφρενικη μανια καταδιωξης σε συνδιασμο με πληρη απωλεια ελενχου συμπεριφορας η νεα διαγνωσηκαθίστε καλα ρε μωμωλα..μασ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ,Τα κερατιατικα σησ πληρωνω,αμορφωτοι κ ανιστοριτοι δεξιοι..